Supémeny

Supémeny

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG

FÖRRÄTT
Sotad lax serveras med picklad steklök, dillemulsion, forellrom och parmesanost. (G.L.Ä)


VARMRÄTT 
Lammytterfilé med rostad anyapotatis, svartrot, getostkräm och portvinsås. (L)

DESSERT 
Hallonparfait serveras med mango- och päronkompott. (Ä)

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

FÖRRÄTT
Getost royal serveras med lufttorkad skinka, honungsvinägrett och waldorfsallad. (L.Ä.N)

VARMRÄTT 
18-timmas bakad oxbringa med västerbottenostpuré, sotad lök, picklad fänkål och tryffelsås. (L)

DESSERT 
Öppen tiramisu med bär. (L.G.Ä)  

SÖNDAG

FÖRRÄTT
Kalvbräss med murklor, dragon och hasselnötter. (N)

VARMRÄTT 
Halstrad röding med dillpotatisstomp, friterad grönkål och löjromsås. (L)

DESSERT 
Tarte tatin med vaniljglass och bär. (G. L)


Laktos (L), ägg (Ä), gluten (G) och nötter (N). Övriga allergener kontakta personalen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.