Välkommen till en härlig kustsommar

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Sommarstunderna väntar på dig

Vi bjuder in dig till en lång, härlig och njutningsfull kustsommar. Sommarens många vackra stunder väntar och vi på Varbergs Kusthotell längtar efter att få välkomna dig! 

Sommaren är längre i år

I år vill vi att sommaren skall vara så länge som möjligt, vi vill ta tillvara på varje stund och njuta tillfullo. Därför inleder vi vårt sommarutbud redan första juni och den långa sommaren varar ända till slutet av augusti.

EN TRYGG VISTELSE

Sommaren skall vara njutningsfull, minnesvärd och trygg. Vi tar ett stort ansvar för att skapa säkra och trygga upplevelser. Läs mer om det ansvar vi tar med hänsyn till Covid-19.

varbergskusthotell0083

Sommarens skönaste hotellpaket

Den där stunden när solen sjunker ner över ett stilla Kattegatt och vi svalkar våra solvarma kroppar med ett havsbad. Efter en avkopplande dag med sovmorgon, lång frukost, en skön spabehandling och värdefull tid tillsammans med kära. Och den långa kvällen som väntar med mat och prat över en god sommarbuffé. När skymningen faller somnar vi mellan hotellrummets svala lakan med fönstret öppet mot havet. 

I våra hotellpaketet finns allt för den perfekta sommarupplevelsen.  

bistromeny_drink

Sommar och god mat hör ihop

Långa kvällar med mycket prat, skatt och skålande över en god middag, eller soliga dagar med en läcker lunch på uteserveringen. Sommar och god mat hör ihop! 

Restaurang

Vår restaurang är den givna platsen för sommarens smakupplevelser. Här kan du slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö eller på vår uteservering med en vacker havsutsikt. Beställ utvalda rätter från vår à la carte meny eller njut av den maffiga sommarbuffén som serveras varje kväll.

Bar och grill

När solen värmer upp vår uteservering öppnar vi upp vår grill och utomhusbar och serverar svalkande drycker och närproducerade små grillrätter. Hitta din plats i solen, slå dig ner och njut.

varberg-kusthotell-spa-811

Spaupplevelser att minnas

Välkommen till Sverigen enda Thalasso-spa där Kattegatts saltvatten och tångruskor bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. 

Du kan boka spa-entré över dagen, och du som är boendegäst får ett extra förmånligt pris. Boka i god tid, då platserna i vårt spa är begränsade. Missa inte att kombinera ditt thalasso-spabesök med en lyxig spabehandlingar med tång, salt eller välgörande oljor. 

elusive_hearts_3000x2000

Sköna Toner från scenen

I sommar kan du njuta av skön livemusik från Elusive Hearts på vår utomhusscen. Slå er ner och lyssna på musik i sommarnatten, i solnedgången och under månen. 

Varbergs skönaste band består av Bjarki Kjellson, Emma Hallin och Elin Hedberg. De blandar egna låtar med melodier ni alla känner igen. Deras röster lämnar ingen oberörd så förbered dig på stunder med gåshud och sköna ackord. 

Elusive Hearts gästar oss under dessa datum:  6 juni, 2 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli, 6 augusti, 27 augusti 

Cykla i Varberg | Varbergs Kusthotell

Nära till havet och nära till upplevelser

På Varbergs kusthotell finns de natursköna upplevelserna precis utanför dörren. I våra omgivningar och havsnära läge finns mycket att njuta av tillsammans. Bada, sola, hyr cyklar och trampa fram längs strandpromenaden, besök Varbergs stad, upplev äventyr på SUP-brädan eller vandra upp till fyren.   

Ta del av vårt nyhetsbrev