Välkommen till en härlig kustsommar

Sommarstunder vid havet

Välkommen till en härlig Kustsommar. Med tid för värme och samtal. Tid för avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad, välgörande spabehandlingar och sovmorgnar. Vi längtar efter att ta emot dig och ge dig en trygg och säker vistelse. Hotellet är förberett med ett begränsat antal hotellrum och säkra platser i restaurang, spa och träningssalar för att din och våra medarbetares hälsa har högsta prioritet.

En trygg vistelse

Välkommen hit för en minnesvärd och trygg sommar. Läs mer om det ansvar vi tar med hänsyn till Covid-19.

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Boendepaket i sommar

Varbergs Kusthotell ligger vid havet, 52 steg för att vara exakt. Med en egen strand. Med havet som fond. Och vindarna som bästa vän. Havet är närvarande även inomhus. Här finns ett av världens få Thalasso-spa, härligt energigivande behandlingar med saltvatten. Här bjuder sommarkvällarna på härliga dofter från grillen och skön livemusik i uterummet. Här är det enkelt att vara tillsammans hela familjen. 

Våra boendepaket är fyllda med minnesvärda och vackra sommarstunder.

Sommarmat

Bistro med uteservering 

Öppet varje dag 12-22. Drop-in i mån av plats.

Vår bistro är den givna platsen för sommarens alla goda måltider. Här kan du slå dig ner inomhus med en vacker havsutsikt, eller på vår stora uteservering med utomhusbar, bara några steg från havet. Här serveras lunch, sallader, burgare, dagens fångst, moules frites, drinkar, desserter, kalla drycker, kaffe och mycket mer. Onsdagar och lördagar bjuds det på livemusik kl 19-21. När solen och värmen visar sig tänder vi grillen och serverar grilltallrikar med spännande smaker från kl. 18. Menyn serveras fram till vecka 32. 

Se vår bistromeny

Restaurang

Restaurangen tar enbart emot förbokade gäster.  

Boka bord i vår restaurang för att njuta av smaker från hav och land. Här serverar vi njutning till frukost och smaker från havet i kvällens somriga västkustbuffé. Frukosten serveras kl 07-10.30, västkustbuffén kl 18-22, alla inbokade gäster erbjuds en sittningstid.

Se vår restaurangmeny

 

Toner av sommaren

I sommar kan du njuta av skön livemusik från vår utomhusscen. Här finns sköna platser för dig och dina vänner att slå er ner, äta och skåla och lyssna på musik i sommarnatten, i solnedgången och under månen. 

Onsdagar med Elusive Hearts
Onsdagskvällarna får vi sällskap av Varbergs skönaste band - Elusive Hearts - bestående av Bjarki Kjellson, Emma Hallin och Elin Hedberg. De blandar egna låtar med melodier ni alla känner igen. Deras röster lämnar ingen oberörd så förbered dig på stunder med gåshud och sköna ackord. Onsdagar vecka 27-31 kl. 19-21.

Lördagar med musikmagi
Varje lördag gästas vi av fantastiska artister som bjuder på magiska musikupplevelser som ni sent kommer att glömma. Lördagar vecka 27-31 kl. 19-21.

 • 4/7 Selma och Sixten: Ger sin breda repertoar med allt från jazz till visor och blues.
 • 11/7 Lily Arbor: Felicia och Lovisa blandar influenser från americana, pop och indiefolk.
 • 18/7 Angelina Aleo: Experimentell beachrock med doft av retro.
 • 25/7 Land of Trees: Indie- och folkmusik med svenska sångaren och låtskrivaren Marcus Friman. 
 • 1/8 Ryan Edmond: Multiinstrumentalist och sing-and-song-writer från Australien. 
Cykla i Varberg | Varbergs Kusthotell

En aktiv sommar

I sommar kan du hyra cyklar för sköna turer i vår miljö, träna vid havet eller hyra surfbrädor (SUP) att paddla med. Det är ett avkopplande sätt att njuta av kustlivet, våra träningsvärdar visar gärna hur man kommer igång.  

 • Träningspass Hotellgäster kan köpa ett träningspass för 100 kr. Se träningsmenyn här
 • Hyr SUP Pris 100 kr/2 timmar för hotellgäster.
 • Hyr cykel Pris 100 kr/3 timmar för hotellgäster.

Sveriges enda Thalasso-spa

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra gäster ett besök på Sveriges enda Thalassospa där Kattegatts saltvatten och tångruskor bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Under sommaren njuter du i vår spaträdgård, tränar dig svettig på våra pass och kopplar av i våra pooler. Barn är välkomna under utvalda tider. Kombinera med lite extra lyxiga spabehandlingar med tång, spirulina eller välgörande oljor. Vårt spa tar endast emot ett begränsat antal gäster fördelat på flera spatider.  Läs mer om vårt spa här.

 • Entré till Thalasso-spa och träning. Pris 469 kr/vuxen för boende gäster
 • Dagspa inklusive träningsmeny. Pris 650 kr/vuxen. Kan bokas tidigast dagen före ankomst. 
 • Familjespa 2 vuxna + 1-3 barn 0-11 år. Pris 1000 kr för boende gäster. 
SUP i Varberg | Varbergs Kusthotell

Sommaren i Varberg

Varberg är en spännande stad med allt på behändigt avstånd. En inspirerande och historisk plats med något för alla. Spana in och bli inspirerad till en sommar i Varberg. Läs mer här