havsnära upplevelser

varbergs-kusthotell-(28)

Välkommen till en inspirerande mötesdag

Möjligheterna är många och utsikten den bästa för lyckade möten vid kusten. Låt oss här bjuda på förslag som förhöjer din upplevelse under och efter ditt möte.

varbergs-kusthotell-(26)

Ett unikt Thalasso-spa

Efter en lång mötesdag kan det vara skönt att varva ner och koppla av. I vårt Thalasso-spa finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus.

  • Till konferensgäster erbjuder vi spaentré för 224 kr/per person, boka i receptionen. (spaprodukter och necessär från Kerstin Florian kan köpas till). 
  • Baddräkt och badshorts kan köpas i receptionen om du har missat att packa med. 
  • Thalasso-spa har öppet 07-23 alla dagar.
varbergs-kusthotell-(32)

Smakfulla drycker i baren

I vår bar kan du komma förbi på en aw med kollegorna, på ett glas vin och tapas, eller prova någon av våra goda drinkar. Beställ dryck och mat från vår meny och njut av den havsnära stämningen. 

varbergs-kusthotell-(19)

Återhämtning i naturen

I våra natursköna omgivningar och havsnära läge finns mycket att njuta av, själv eller tillsammans med kollegorna. I receptionen kan de hjälpa dig med uthyrning.

  • Cykeltur Ta en tur längs strandpromenaden till Varbergs fästning eller vågsurfarna i Apelviken. 100 kr/3 timmar.
  • SUP Balansera på vågorna med en SUP-bräda. 100 kr/2 timmar.
  • Löprundor och promenadstigar Njut av hotellets vackra omgivningar. Ladda ner appen RunGo för tips på rundor.
  • Träningspass Vi erbjuder vi flera olika typer av träningspass, både avstressande och pulshöjande. Se dagens träningsschema och boka i spaloungen. 100 kr/träningspass. 
logo_hemsida_73a2751

2022 - ETT JUBILEUMSÅR!

År 1992 invigdes Varbergs Kusthotell, vilket innebär att vi i år, 2022, firar 30 år som hotell- och spaverksamhet!

Hotellet har under 30 år drivits för att ge gäster en totalupplevelse för kropp och själ, men vårt koncept bygger vidare på 200 år gamla traditioner av kurbadande, där Varberg som kurort och närheten till havet är den springande punkten. Även vår plats i Lilla Apelviken har något alldeles unikt. Det visste vi redan tidigt 1900-tal och därför vill vi också uppmärksamma och dela med oss av vår historia som vi är stolta att över att föra vidare.

varbergs-kusthotell-(21)

Kom tillbaka till oss

Vill du uppleva mer av Kusthotellet och ta med dina nära och kära? Här finns gott om saltstänkta upplevelser paketerade i olika hotellpaket och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka. 

Ta del av vårt nyhetsbrev