Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Sommarpaket - Boka 4 nätter betala för 3

  • 4 hotellnätter
  • Gym
  • Frukost
From 2094 kr
per person

Boka minst 4 övernattningar med frukost och få 25% rabatt per natt.

Få tid att landa och släpp vardagen. Njut av det goda livet. Dag efter dag, natt efter natt. Kom hit och känn dig välkommen, stanna minst fyra dagar och får 25% rabatt per dygn. Gör sommaren minnesvärd. Till detta paket erbjuder vi 15% rabatt på all mat i restaurangen under din vistelse. 

En härlig och trygg Kustsommar

Här är det 52 steg till svalkande vågor med smak av salt och en kort cykeltur till stadens torg. Omgivningen bjuder på kilometer efter kilometer med sandstrand och hotellet på en alldeles speciell hemtrevnad. Här finns tid för avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad, välgörande spabehandlingar och sovmorgnar. Läs mer om Kustsommar. 

Havet är allt. I allt vi gör. 

Här är havet alltid närvarande. Såväl i den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Så oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet.

Viktigt att veta

  • För att minska antalet gäster som vistas i våra matsalar delar vi upp frukosten i tre olika sittningstider. När du checkar in får du en frukostbiljett där din frukosttid står angiven.
  • Här har vi samlat praktisk information inför din vistelse. Läs här
  • I sommar har vi förberett hotellet med ett begränsat antal hotellrum och säkra platser i restaurang, spa och träningssalar för att din och våra medarbetares hälsa har högsta prioritet. Läs mer om det ansvar vi tar med hänsyn till Covid-19