Upplevelser och aktiviteter

varbergskusthotell_0012

Spaavdelning

På vårt hotell kan du boka in dagspa för antingen morgon, eftermiddag eller kväll och njuta av pool, kallbad eller en avslappnande bastu. Vi erbjuder även ett stort antal spabehandlingar. Med ett behandlingskoncept som har havet som inspiration tar vi tillvara på det bästa som den svenska västkusten har att erbjuda.

varbergskusthotell_0021

Träning och lek

Vill du få upp puls, svettas, eller utmana vännerna på en match. Vi har träningsformer som passar alla - oavsett om du vill träna i vatten eller på land, utomhus eller inomhus. Med ett hotell beläget på Sveriges västkust följer också vackra omgivningar perfekta för den som hellre tar en promenad eller löptur längs stränderna. 

Träningsmöjligheter 

 • SUP Hyr en SUP-bräda av oss. 150 kr/2 timmar för hotellgäster. 
 • Träningspass Delta i ett av flera dagliga träningspass.
 • Tennis Boka hotellets egna tennisbana.150 kr/1h för hotellgäster. 
 • Beachvolley Låna hotellets beachvolleyplan för en match i sanden.
 • Pingis Ett pingisbord och racket finns för utlåning.
 • Gym Inomhus- och utomhusgym är öppet varje dag 7-23.
 • Lek Lekytor för barnen med sandlåda och piratskepp finns utanför restaurangentrén. 
 • PT-träning Boka ett PT-pass för individanpassad träning.
 • Löprundor och promenadstigar Njut av hotellets vackra omgivningar.
varbergs-kusthotell-(58)

Utomhusaktiviteter

Njut av Hallandskustens natursköna omgivningar och västkustens bästa stränder med vänner och familj. Ett tips är att hyra våra cyklar för en tur längs med strandpromenaden. Passa på att ta ett dopp längs med vägen. 

Tips på aktiviteter

 • Cykeltur Cyklar finns för uthyrning i receptionen, ta en tur längs strandpromenaden till Varbergs fästning eller Varbergs torg. 150 kr/3 timmar för hotellgäster. 
 • Havsbad Här kan du ta ett bad från en strand, klippor eller badbrygga
 • Ta en tur med strandtåget En rolig aktivitet för familjen. Se stopp och tidtabell här
 • Vackra promenadvägar Runt hotellet finns vackra promenadstigar. Ett tips är att gå upp på Hästhagaberget och titta på utsikten över Kåsa och Apelviken.
 • Spana på vågsurfare En blåsig dag kan ni titta på alla vågsurfare i viken.
varbergs-kusthotell-(28)

Lyssna och upptäck historia

Upptäck vår plats och lyssna på hotellets historia och vad platserna runt omkring har att berätta. I 12 avsnitt tar Peter Börjesson dig runt på en digital historievandring. Lyssna där du är eller ta dig runt med hjälp av kartan.  

fastningsbadet

Evenemang

På Kusthotellet och i Varberg händer det alltid något. Varberg är en stad som alltid erbjuder spännande aktiviteter för hela familjen. Med dess myllrande stadskärna och avslappnande atmosfär är Varberg en återkommande plats för de som vill samla energi, koppla av eller upptäcka nya spännande aktiviteter.

Missa inte

varbergs-kusthotell-(5)

Konferenshotell

Varberg Kusthotell är ett perfekt val för er som vill boka en konferens eller ett havsnära möte i en inspirerande miljö. Med vackra konferenslokaler och spännande konferensaktiviteter hjälper vi er att göra er konferens minnesvärd.

varbergs-kusthotell-(43)

Hallands smultronställen

På den svenska västkusten, hittar du Halland. Fyra timmar från Oslo, fem timmar från Stockholm, två timmar från Köpenhamn. Ett pärlband av vidsträckta stränder, slingrande skogsstigar, mysiga städer, familjevänliga aktiviteter och fantastisk mat. Ladda ner Visit Hallands app för att upptäcka vad Halland har att erbjuda.