Jobba 52 steg från havet

Lediga tjänster

Ekonomiassistent

Gillar du att arbeta med service och siffror? Blir du stimulerad av möjligheten att göra olika saker varje dag? Vill du arbeta 52 steg från havet och med en fantastisk utsikt? Vill du vara en del av ett sammanhang som präglas av mötet mellan människor, en vacker och avkopplande miljö på en arbetsplats där välmående och hälsa står i fokus. Om du dessutom vill tillhöra ett mindre team som värdesätter samarbete och effektivitet lika högt som en fika eller ett träningspass kan detta vara arbetsplatsen för dig.

Som ekonomiassistent hos Varbergs kusthotell får du möjlighet att fördjupa din erfarenhet inom redovisning, vara med och skapa framgång och dessutom arbeta med goa kollegor. Låter detta som något för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Ditt arbete kommer bland annat att bestå av redovisning och avstämning av hotellets försäljning. Du kommer även vara den som hanterar vår kundreskontra och leverantörsreskontra och bokföring av insättningar och uttag. Du är ett stort stöd för våra olika avdelningar när det gäller hantering av betalningar från gäster, bokföring, skapande och implementering av nya kassarutiner mm.

Omfattning
Tillsvidaretjänst 80% med start så snart som möjligt.

Utvalda arbetsuppgifter som är vanligt förekommande:

  • Avstämning av våra dagliga kassor från driften
  • Kundreskontra: registrering av kundinbetalningar, hantering av påminnelser, viss fakturering.
  • Leverantörsreskontra: ankomstregistrering, definitivbokning, betalning
  • Diverse bokslutsuppgifter såsom avstämning bank, kontoavstämningar mm

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi alt. motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Kunskap i excel
  • Goda kunskaper i svenska.

Det är meriterande men inget krav om du har kunskap eller erfarenhet från Visma Business.

Varbergs kusthotell söker dig som är prestigelös, gillar att arbeta i en varierande miljö och uppskattar att hugga in där behovet finns. Du vill arbeta med redovisning och tycker det är viktigt med en ekonomisk förståelse. Vid sidan av ovanstående är du noggrann, gillar att hjälpa andra, trivs att arbeta i grupp och uttrycker dig på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan senast 23 aug per e-post till Personaladministratör Charlotte Andersson, charlotte.andersson@comwell.se, tel: 0340-629799. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!