Julsupé

En saltstänkt jul

Ta med dig företaget och kollegorna och njut av glöggdoft och klassiska och nya julsmaker i tre rätter. Vi bjuder på en saltstänkt julstämning bara 52 steg från havet. Vår julsupé serveras 27 november till 20 december, från klockan 18.00 till 22.00.  

Trerätters JULSUPÉ

Julsupén serveras på tallrik vid ert bord i vår trivsamma restaurang. Kvällen startar med glögg och därefter följer en förrätt inspirerad av smaker från havet och en huvudrätt komponerad av råvaror från hav, inland eller skog. Som avslut blir det dessert med julens smaker. 

  •  Glögg och trerätters julsupé, 495 kr/person exkl. moms.  

KONFERENS MED JULSUPÉ

Avsluta er konferens med en uppskattad julsupé. I detta paket ingår: konferenslokal, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, trerätters julsupé samt ev. logi. 

  • Konferenspaket med julsupé, från 995 kr/person exkl. moms.
  • Konferenspaket med julsupé och logi från 2245 kr/person exkl. moms. (del i dubbelrum). 

EN TRYGG VISTELSE 

På Varbergs Kusthotell gör vi allt för att du som gäst ska känna dig trygg när du är hos oss. Våra gästers och medarbetares säkerhet och hälsa har högsta prioritet och vi följer myndigheternas rekommendationer och råd. Vi följer även Visitas, branschorganisationen för den svenska besöksnäringen, åtgärder mot smittspridning på konferenser. Läs mer om alla åtgärder vi gör för att minska risker för smittspridning här.