Träningsaktiviteter

YOGA, STYRKA OCH LÖPNING I VÅR VACKRA NATUR

Vi har ett brett utbud av olika träningspass både inne och ute. Varför inte testa Subbe runt, ett utepass där vi varvar lätt löpning och styrka i stationer med vår vackra natur som arena. Välj den inriktning du önskar och hur lång tid som passar. 

Intervall cardio

Rolig och utmanande träning där vi fokuserar på kondition med hjälp av olika stationer, intervaller och redskap samt din egen kroppsvikt. Träningen anpassas efter gruppens önskemål

Lokal: Spegelsalen. Maxantal 10p
Ute vid önskemål. Maxantal 20p
Tid: 30 minuter

Intervall core

Här utmanas både stabiliserande och funktionella muskler runt bålen. I olika tidsintervaller och med olika redskap. Här har ni möjlighet att utmana er i varierande träning. Vi anpassar intensitet efter gruppens önskemål.

Lokal: Spegelsalen. Maxantal 10p.
Ute vid önskemål. Maxantal 20p
Tid: 40 minuter

Intervall Styrka

Träning där vi utmanar styrka i olika plan, riktningar, vikter och intervaller. Blandar funktionella enkla o effektiva övningar med olika redskap, samt din egen kroppsvikt som utmaning. Träning efter gruppens önskemål.

Lokal: Spegelsalen. Maxantal 10p
Ute vid önskemål. Maxantal 20p
Tid: 30 minuter

Muskelbalansering

Balanserande styrketräning i lugnt tempo med fokusering på varje enskild muskelgrupp. Balans, styrka och medveten närvaro i fokus.

Lokal: Spegelsalen.
Maxantal 10p
Tid: 40 minuter

Spinning

Konditionsträning på cykel med variation på tempo och belastning.

Lokal: Spegelsalen.
Maxantal 10p
Tid: 40 minuter

Yoga

Med andningen som redskap förenas kropp och själ i detta tidlösa sätt att utföra olika rörelser. Vi utgår från Hathayogan.

Lokal: Stjärnsalen. Maxantal 20p
Ute vid önskemål. Maxantal 30p
Tid: 40 minuter

Cirkelpass i utegymmet

Varierande övningar där vi utmanar på kondition och styrka. 

Maxantal 20p
Tid: 40 minuter

 

UTETRÄNING ”SUBBE RUNT”

I vår vackra ute miljö utmanar vi både kondition, styrka, balans och smidighet. Förflyttar oss med lätt löpning till olika platser för nya utmaningar. Våga prova.
Vi anpassar så att alla kan vara med.

Maxantal 20p
Tid: 45 minuter

BOX

Varierad träning med handskar och mitsar. Jobbar både i par och som grupp. Rolig och utmanande träning för både styrka och kondition.

Lokal: Spegelsalen. Maxantal 12p
Ute vid önskemål. Maxantal 12p
Tid: 40 minuter

AFRODANS

Frigörande, enkla rörelser med toner och rytmer från den afrikanska musiken. Mycket glädje och vi fyller på med massor av härlig energi.

Lokal: Stjärnsalen. Maxantal 12p
Villa Apelviken eller ute. Maxantal 50p
Tid: 40 minter

DIN STUND

Mjuka rörelser inspirerade från Tai Chi och Qigong. Stående lugna fokuserade rörelser som kan utföras i möteslokalen eller vid önskemål ute. Medveten närvaro med fokus på andetaget. Fylla på med ny energi till både kropp o sinne. Bra start på mötesdagen eller avbrott mitt i för att hålla fokus hela vägen. Inget ombyte krävs.

Lokal: Stjärnsalen. Maxantal 20p
Ute. Maxantal 100p
Tid: 20 minuter

TRX

Träningsform i redskapet där du utnyttjar din egen kroppsvikt för att träna styrka, balans och smidighet. Du tränar hela kroppen och kan lätt anpassa övning efter egna förutsättningar. Träning som passar alla.

Lokal: Spegelsalen. Maxantal 10p
Tid: 40 minuter