Konferensmenyer

Lunch

Välj mellan dagens två varmrätter som serveras vid bordet. Till lunchen ingår även salladsbord, bröd, bordsvatten, kaffe/te och en liten dessert. 

Supé med ärliga smaker

Våra supéer är består av ärliga smaker och noga utvalda råvaror, ofta med hemvist på nära håll, föränderliga från årstid till årstid. Varje säsong har sina delikatesser. Vi flirtar lite extra med havet, fisk och skaldjur. Det är bara 52 steg dit. Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer. 

Skaldjursbuffé

Med vårt fantastiska läge 52 steg från havet blir vår skaldjursbuffé ett extra minnesvärt inslag i er konferens. I vår skaldjursbuffé dukar vi upp med havets läckerheter. Hummer, ostron, dillkokta havskräftor, krabbklor, räkor och vinkokta blåmusslor samsas med goda tillbehör såsom västerbottenpaj, nybakat bröd, aioli och mycket mer.

  • Erbjudandet gäller för sällskap på minst 20 personer, mindre grupper är välkomna att kontakta oss för förfrågan.

Kust-BBQ

Låt oss hetta upp grillen och bjuda er på en havsnära kust-barbeque. Vi serverar ett urval av grillade godsaker rubbade i våra egna kryddblandningar och som tillbehör hittar du sallader, salsor och röror. Vill ni lära er mer om grillning, tveka inte att fråga kocken som står för grillningen om ni får hjälpa till!

  • Erbjudandet gäller för sällskap på minst 20 personer, mindre grupper är välkomna att kontakta oss för förfrågan.

Julsupé

Ta med dig företaget och kollegorna och njut av glöggdoft, klassiska och nya julsmaker och upplev en saltstänkt julstämning. Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk trerätters julsupé. Läs mer här