Konferensmenyer

Smaker från hav och säsong

I vår restaurang, bar och uteservering är atmosfären avspänd, inredningen trivsam och vår meny omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Tillsammans skapar vi en minnesvärd matupplevelse!

varbergs-kusthotell-sommarkampanj-2021-supe

Lunch

Välj mellan dagens två varmrätter som serveras vid bordet. Till lunchen ingår även salladsbord, bröd, bordsvatten, kaffe/te och en liten dessert. 

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

Supé med ärliga smaker

Våra supéer är består av ärliga smaker och noga utvalda råvaror, ofta med hemvist på nära håll, föränderliga från årstid till årstid. Varje säsong har sina delikatesser. Vi flirtar lite extra med havet, fisk och skaldjur. Det är bara 52 steg dit. Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer med passande dryck.

varbergskusthotell0059

Skaldjursbuffé

Med vårt fantastiska läge 52 steg från havet blir vår skaldjursbuffé ett extra minnesvärt inslag i er konferens. I vår skaldjursbuffé dukar vi upp med havets läckerheter. Hummer, ostron, dillkokta havskräftor, krabbklor, räkor och vinkokta blåmusslor samsas med goda tillbehör såsom västerbottenpaj, nybakat bröd, aioli och mycket mer.

  • Erbjudandet gäller för sällskap på minst 20 personer, mindre grupper är välkomna att kontakta oss för förfrågan.
varbergskusthotell0060

Kust-BBQ

Låt oss hetta upp grillen och bjuda er på en havsnära kust-barbeque. Vi serverar ett urval av grillade godsaker rubbade i våra egna kryddblandningar och som tillbehör hittar du sallader, salsor och röror. 

  • Erbjudandet gäller för sällskap på minst 20 personer, mindre grupper är välkomna att kontakta oss för förfrågan.
varbergs-kusthotell-(57)

Fika och picknick

Till din konferens ser vi till att förse er med goda och energihöjande fikor, mellanmål och om du vill kan vi packa en picknick-korg, så kan ni slå er ner i våra vackra omgivningar.

varbergs_kusthotell-jul_2023-(2)

Julbord

Ta med dig företaget och kollegorna och njut av Kusthotellets klassiska julbord i en varm och mysig miljö. Här knastrar elden i den öppna spisen när vi lägger på ett vedträ till och doften av gran ger en alldeles särskild känsla. Kvällen börjar med värmande glögg och fortsätter med ett gediget julbord där klassiska smaker möter kockens specialiteter där mat och dryck blir en upplevelse att minnas. 

  • Vårt julbord serveras onsdag till lördag mellan den 23 november till 22 december kl. 19.00. 
  • Läs mer om vårt julbord