Kustsommar 2022

Varbergs Kusthotell laddar för ännu en Kustsommar

Pressmeddelande 20 juni

Varbergs Kusthotell bjuder in till Kustsommar 2022. Med det havsnära läget blir Varbergs Kusthotell ett självklart val för många av de turister som hittar till Varberg under sommaren. Med Kustsommar vill Varbergs Kusthotell erbjuda semesterfirare och lokalbefolkningen i Varberg en avslappnad atmosfär med god mat och dryck och en plats för trevligt umgänge.

Strandkiosken kommer hålla öppet vid fint väder med glassförsäljning, kaffe och smörgåsar. Och till kvällen dukas en läcker sommarbuffé upp i restaurangen med sommarens smaker. För spagästerna blir ytorna lite större på sommaren, när spaträdgården öppnar upp. Här kan man vila i hängmattor och njuta av tillvaron med en mjukglass i handen mellan bastubaden.

För de hotellgäster som vill aktivera sig finns bl.a. uthyrning av cyklar, SUP-bräda, tennisbana och beachvolleybollplan tillgängligt. Med anledning av Varbergs Kusthotells 30-årsjubileum finns nu även en historievandring tillgänglig att lyssna på via Spotify, Apple Podcasts och Google Podcasts. I 12 korta avsnitt inlästa av historikern Peter Börjesson får lyssnaren en inblick i omgivningarna och dess historia.

Nya satsningar 2022 

Varbergs Kusthotell har ett starkt år bakom sig och i år har man utrymme för ytterligare satsningar. Spaverksamheten har som tidigare rapporterats utökats med en Spastudio och ett nytt behandlingskoncept, man har även investerat i en IR-bastu. Till årets Kustsommar möts gäster och besökare av en nyhet på restaurangsidan, där ett helt nytt, fullt utrustat utomhuskök kommer vara på plats. Utebaren och det nya utomhusköket har en central plats i årets Kustsommar, och väntas bidra med en härlig och mer levande uteservering.

”Vi har ett helt fantastiskt läge vid havet och med vårt nya utekök kommer vi kunna erbjuda mat och dryck till många fler. Utebaren kommer ha en egen somrig meny som tillagas i direkt anslutning till uteserveringen, vilket både innebär kortare väntetider och en mer levande uteservering, där gästerna kommer närmare köket och dofterna och samtidigt kan njuta av det havsnära läget”, säger Terese Asplund, VD Varbergs Kusthotell. ”Hit är alla välkomna”, avslutar hon.


Om Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell är ett spa- och konferenshotell som ligger endast 45 minuter från Göteborg och femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. I Sveriges enda Thalasso-spa kan du njuta av kallbad, 32-gradig havsvattenpool, ångbastu, spabehandlingar och mycket mer. Här förädlas de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år.

PRESSKONTAKT

Terese Asplund, VD
Mobile: +46 708 45 42 40, terese.asplund@comwell.se

TA DEL AV VÅRT NYHETSBREV