varbergskusthotell_0037

ICA-erbjudande

  • Hotellnatt
  • Thalasso-spa kl. 18.30-21.00
  • Spaprodukter
  • Träningspass
  • Gym ute och inne
  • Frukostbuffé
  • 20% på alla våra behandlingar vid förbokning.
Från 1031 kr (ord. 1289 kr)
per person

HARMONI OCH ENERGI FÖR KROPP OCH SJÄL

PAKETET ÄR BOKNINGSBART MED ANKOMST FRÅN 1 SEPTEMBER.

Checka in med havet och stranden som granne och koppla av i en harmonisk miljö. Vårt erbjudande till alla ICA-stammisar innehåller en hotellnatt med frukostbuffé, entré till Sveriges enda Thalasso-spa mellan kl. 18.30-21.00 samt på avresedagen från kl. 07.00 till utcheckning, dessutom har du tillgång till både gym och olika träningspass. Här kan du njuta av dryck och snacks i en stilfull barmiljö eller bokar bord i vår restaurang. Supé ingår ej i detta paket.

 För dig som vill boka spabehandlingar, ger det här paketet 20% på alla våra behandlingar vid förbokning.  

PRAKTISK INFORMATION

  • Praktisk information inför ditt spabesök. Läs här
  • Praktisk information inför din vistelse. Läs här

MINSKA KLIMATAVTRYCKET OCH TA MED EGEN SPATOFFLA

Årligen har vårt hotell slängt 2,5 ton spatofflor av plast. Vi behöver förändra ett beteende och minska produkter som slängs efter en användning. Vi vill därför be dig att återanvända och ta med dig egna spatofflor. Det går bra med vilka tofflor som helst, bara de är rena och tål fukt inne på spa. Har du inga tofflor kan du även köpa ett par hos oss för 70 kr. 

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR. 

Här är havet alltid närvarande. Såväl i den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Så oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet.

SVERIGES ENDA SPA MED HAVSVATTEN.

Varberg är en kurortsstad som har lockat människor till kustnära välmående och avslappning sedan 1800-talet. Vi för spa-traditionen vidare. Havet är närvarande i allt vi gör, inte minst i vårt Thalasso-spa där vi använder havsvatten. Sjunk ner i våra träbadkar med varmt havsvatten, njut av en tångmassage och känn hur kroppen återhämtar sig under en basturitual i vårt eget Kallbadhus.