gottochblandat2

Showpaket Gott & Blandat

  • Hotellnatt
  • Biljett till show Gott & blandat på Arena Varberg, 21/10 18.00
  • Tvårätters supé kl. 21.00
  • Gym
  • Frukostbuffé
Från 1889 kr
per person

Showpaket Gott & Blandat

Upplev den humoristiska showen Gott & Blandat med Jan Rippe och Per Fritzell i höst och kombinera med en hotellnatt, supé och en lyxig frukostbuffé. Njut sedan av omgivningarna som bjuder på sandstränder och en vacker kustlinje. 

Starta med att avnjuta något smakfullt i baren för att sedan bege dig till Arena Varberg. Efter showen väntar en tvårätters supe med säsongens smaker som ingår i ditt paket. 

Det finns möjlighet att köpa till entre till Thalasso-spa från kl. 12.00 på ankomstdagen. I vårt Thalasso-spa njuter du av sedan av spaupplevelser, som havsvattenpool, ångbastu, kallbadhus och havsvatten. Kontakta oss på telefon 0340-629800 för att boka. 

PRAKTISK INFORMATION

  • Parkettbiljett rad 3 och 4 till showen den 21 oktober kl. 18.00 i Arena Varberg
  • Praktisk information inför din vistelse. Läs här

Om showen

Gott & Blandat är en humoristisk show med Jan Rippe och Per Fritzell. Med det bästa av såväl gammalt som nytt material. Showen bjuder på komik, "dans", sång och musik tillsammans med Den ofattbara orkestern. Historia: 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. Sedan dess har de följts åt i 40 år i humorkollektivet: After Shave & Galenskaparna. Showen Gott & Blandat har spelats sedan 2021 och framförs på teatrar, konserthus såsom i stora arenor. Showen kan beskrivas som festligt, folkligt och är allt som oftast helt fullsatt.

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR

Hos oss är havet alltid närvarande. Såväl i de lokala råvarorna och den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för både kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Så oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet.

gottochblandat