Lunchbuffé
Buffén serveras måndag-fredag kl. 12-14.30. I buffén ingår: två varmrätter - varav en är vegetarisk, dagens soppa, ett varierat salladsbord, bröd, kaffe/te och dessert. Pris 179 kr. Barn 0-11 år 99 kr.
Dagens lunch på lördagar
På lördagar serveras dagens lunch kl. 12-14.30. Välj mellan en av dagens två varmrätter. Sallad, bröd, kaffe och dessert ingår. Pris 179 kr. Barn 0-11 år 99 kr.
À la carte meny på söndagar
På söndagar erbjuder vi vår À la carte meny. Utvalda söndagar erbjuds söndagsbrunch.
Boka bord
Lunchen är öppen för drop in, så länge det finns lediga platser. Du kan också förboka bord i restaurangen för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord på tel: 0340-62 98 00 eller via formuläret nedan. För bordsbokning samma dag eller en dag innan, vänligen ring direkt till restaurangen på tel: 0340-629803.
Måndag
Nötfärslimpa
med svampsås och rårörda lingon
Spenatlasagne med vitlöksrostad aubergin
Tisdag
Ångad fiskfilé med bakade betor, kapris och sandefjordsås
Garbanzobiffar (kikärter) med myntayoghurt
Onsdag
Pannbiffar med fetaost, pilaffris, tomat och paprikasås
Bakad pumpa med jordnötssalsa, chevré och jasminris
Torsdag Skärtorsdag
Piccata
Milanese på kyckling, risotto och tomatsås
Vegetarisk pytt, rårivna betor och limeaioli
Fredag Långfredag
Lasagne med tomat- och basilikasås
Linspilaff, fyllda paprikor med
ratatouille
Lördag Påskafton
Fläskschnitzel,
friterad potatis, sardellsmör och kapris
Lökpaj med
chevré och balsamicoreduktion
Påsk på salladsbordet;
ägghalvor och sill
Söndag Påskdagen
Grillad kyckling
med gräddsås, brysselkål och gelé
Vegetarisk lasagne med mozzarella
och spenat
Påsk på salladsbordet; ägghalvor och sill
Måndag Annandag påsk
Lammstek med råstekt blomkål och chilicréme
Linscurry med pumpa, kokos och lime
Påsk på salladsbordet; ägghalvor och sill
Tisdag
Friterad kyckling "sweet and sour" med jasminris
Vegetarisk lasagne med mozzarella och spenat
Onsdag
Fisklåda med räkor och skirat smör
Grönsaksgratäng med stekt svamp
Torsdag
Ugnsbakad Kalv Bourguignon med rostad vitlökspuré
Svamppaj med prästost och squashröra
Fredag
Kålpudding med lingon, gräddsås och kokt potatis
Bönfylld aubergine
med salsa på haricots verts
Lördag
Ostpanerad kycklingfilé med parmesanpuré och het tomatsalsa
Rostade morötter, palsternacka och parmesanpuré