Lunchmeny

dagens lunch

Lunchbuffé
Buffén serveras måndag-fredag kl. 12-14.30. I buffén ingår: två varmrätter - varav en är vegetarisk, dagens soppa, ett varierat salladsbord, bröd, kaffe/te och dessert. Pris 179 kr. Barn 0-11 år 99 kr.      

Dagens lunch på lördagar 
På lördagar serveras dagens lunch kl. 12-14.30. Välj mellan en av dagens två varmrätter. Sallad, bröd, kaffe och dessert ingår. Pris 179 kr. Barn 0-11 år 99 kr.   

À la carte meny på söndagar
På söndagar erbjuder vi vår À la carte meny. Utvalda söndagar erbjuds söndagsbrunch

Boka bord
Lunchen är öppen för drop in, så länge det finns lediga platser. Du kan också förboka bord i restaurangen för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord på tel: 0340-62 98 00 eller via formuläret nedan. För bordsbokning samma dag eller en dag innan, vänligen ring direkt till restaurangen på tel: 0340-629803.

Lunchmeny vecka 13

Måndag
Nötfärslimpa med svampsås och rårörda lingon
Spenatlasagne med vitlöksrostad aubergin

Tisdag
Ångad fiskfilé med bakade betor, kapris och sandefjordsås
Garbanzobiffar (kikärter) med myntayoghurt    

Onsdag
Pannbiffar med fetaost, pilaffris, tomat och paprikasås
Bakad pumpa med jordnötssalsa, chevré och jasminris    

Torsdag Skärtorsdag
Piccata Milanese på kyckling, risotto och tomatsås 
Vegetarisk pytt, rårivna betor och limeaioli

Fredag Långfredag
Lasagne med tomat- och basilikasås 
Linspilaff, fyllda paprikor med ratatouille

Lördag Påskafton
Fläskschnitzel, friterad potatis, sardellsmör och kapris
Lökpaj med chevré och balsamicoreduktion
Påsk på salladsbordet; ägghalvor och sill

Söndag Påskdagen
Grillad kyckling med gräddsås, brysselkål och gelé
Vegetarisk lasagne med mozzarella och spenat
Påsk på salladsbordet; ägghalvor och sill

Lunchmeny vecka 14

Måndag Annandag påsk
Lammstek med råstekt blomkål och chilicréme
Linscurry med pumpa, kokos och lime   
Påsk på salladsbordet; ägghalvor och sill    

Tisdag
Friterad kyckling "sweet and sour" med jasminris
Vegetarisk lasagne med mozzarella och spenat

Onsdag
Fisklåda med räkor och skirat smör   
Grönsaksgratäng med stekt svamp

Torsdag
Ugnsbakad Kalv Bourguignon med rostad vitlökspuré   
Svamppaj med prästost och squashröra    

Fredag 
Kålpudding med lingon, gräddsås och kokt potatis   
Bönfylld aubergine med salsa på haricots verts    

Lördag
Ostpanerad kycklingfilé med parmesanpuré och het tomatsalsa   
Rostade morötter, palsternacka och parmesanpuré

Bordsförfrågan