Dagens lunch på Varbergs Kusthotell

Dagens lunch på Varbergs Kusthotell

Lunchbuffé
Kusthotellets lunchbuffé serveras måndag till fredag kl. 12-14.30. I buffén ingår: två varmrätter – varav en är vegetarisk, dagens soppa, ett varierat salladsbord, bröd, kaffe/te och dessert. Pris 179 kr. Barn 0-11 år: 99 kr.      

Dagens lunch på lördagar 
På lördagar serveras dagens lunch kl. 12-14.30. Välj mellan en av dagens två varmrätter. Sallad, bröd, kaffe och dessert ingår. Pris 179 kr. Barn 0-11 år: 99 kr.   

À la carte på söndagar
På söndagar erbjuder vi vår à la carte med goda klassiker. På utvalda söndagar erbjuds Kusthotellets populära söndagsbrunch

Boka bord
Lunchen är öppen för drop in, så länge det finns lediga platser. Du kan också förboka bord i restaurangen för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord på tel: 0340-62 98 00 eller via formuläret nedan. För bordsbokning samma dag eller en dag innan, vänligen ring direkt till restaurangen på tel: 0340-62 98 03.

Lunchmeny vecka 37

Måndag
Helstekt fläskkarré serveras med råstekt blomkål och chilicréme   
Linscurry med pumpa, kokos och lime     

Tisdag
Friterad kyckling "sweet and sour" serveras med jasminris
Vegetarisk lasagne med mozzarella och spenat 

Onsdag
Ugnsbakad kalv bourguignon serveras med rostad vitlökspuré
Grönsaksgratäng med stekt svamp

Torsdag
Kålpudding serveras med lingon, gräddsås och kokt potatis
Svamppaj med prästost och squashröra    

Fredag
Bakad kycklingfilé serveras med parmesanpuré och het tomatsalsa
Rostade morötter och palsternacka serveras med parmesanpuré  

Lördag
Fisk- och skaldjursgryta serveras med potatis och aioli   
Bönfylld aubergine serveras med salsa på haricots verts    

Lunchmeny vecka 38

Måndag
Kycklinggryta serveras med jasminris, tomatsås och yoghurt
Linsgryta med pumpa, kokos och lime   

Tisdag
Torskfilé serveras med picklad rödlök och lime-hollandaise
Vegetarisk lasagne med mozzarella och spenat    

Onsdag
Boeuf bourguignon serveras med rostad vitlökspuré   
Vegansk curry med kokos och kål  

Torsdag
Kalvfärsbiffar serveras med fetaost, pumpa och smörstekt svamp
Bakad portabello serveras med kronärtskocksgratäng    

Fredag
Sojamarinerad röding serveras med rostad broccoli
Halloumi serveras med blomkål, broccoli och myntayoghurt    

Lördag
Fläsknoisette serveras med svampsås och örtpotatis 
Kikärtsbiffar serveras med morotssalsa

Bordsförfrågan