Lunchbuffé
Kusthotellets lunchbuffé serveras måndag till fredag kl. 12-14.30. I buffén ingår: två varmrätter – varav en är vegetarisk, dagens soppa, ett varierat salladsbord, bröd, kaffe/te och dessert. Pris 179 kr. Barn 0-11 år: 99 kr.
Dagens lunch på lördagar
På lördagar serveras dagens lunch kl. 12-14.30. Välj mellan en av dagens två varmrätter. Sallad, bröd, kaffe och dessert ingår. Pris 179 kr. Barn 0-11 år: 99 kr.
À la carte på söndagar
På söndagar erbjuder vi vår à la carte med goda klassiker. På utvalda söndagar erbjuds Kusthotellets populära söndagsbrunch.
Boka bord
Lunchen är öppen för drop in, så länge det finns lediga platser. Du kan också förboka bord i restaurangen för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord på tel: 0340-62 98 00 eller via formuläret nedan. För bordsbokning samma dag eller en dag innan, vänligen ring direkt till restaurangen på tel: 0340-62 98 03.
Måndag
Helstekt fläskkarré serveras med råstekt blomkål och chilicréme
Linscurry med pumpa, kokos och lime
Tisdag
Friterad kyckling "sweet and sour" serveras med jasminris
Vegetarisk lasagne med mozzarella och spenat
Onsdag
Ugnsbakad kalv bourguignon serveras med rostad vitlökspuré
Grönsaksgratäng med stekt svamp
Torsdag
Kålpudding serveras med lingon, gräddsås och kokt potatis
Svamppaj med prästost och squashröra
Fredag
Bakad kycklingfilé serveras med parmesanpuré och het tomatsalsa
Rostade morötter och palsternacka serveras med parmesanpuré
Lördag
Fisk- och skaldjursgryta serveras med potatis och aioli
Bönfylld aubergine serveras med salsa på haricots verts
Måndag
Kycklinggryta serveras med jasminris, tomatsås och
yoghurt
Linsgryta med pumpa, kokos och lime
Tisdag
Torskfilé serveras med picklad rödlök och lime-hollandaise
Vegetarisk lasagne med mozzarella och spenat
Onsdag
Boeuf bourguignon serveras med rostad vitlökspuré
Vegansk curry med kokos och kål
Torsdag
Kalvfärsbiffar serveras med fetaost, pumpa och smörstekt
svamp
Bakad portabello serveras med kronärtskocksgratäng
Fredag
Sojamarinerad röding serveras med rostad broccoli
Halloumi serveras med
blomkål, broccoli och myntayoghurt
Lördag
Fläsknoisette serveras med svampsås och örtpotatis
Kikärtsbiffar serveras med morotssalsa