Supémeny

Supémeny

Vår supémeny har komponerats med inspiration från säsongens smaker och råvaror. Supén serveras alla kvällar mellan kl. 18-22. I menyn finns tre alternativ till förrätter, huvudrätter och desserter att välja på varje kväll. 

  • Tvårättersmeny 395 kr
  • Trerättersmeny 495 kr
  • Sommelierens utvalda vinpaket - 2 glas 279 kr. 3 glas 349 kr.


MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG

FÖRRÄTTER
Sotad lax serveras med picklad steklök, dillemulsion, forellrom och parmesanost. (G.L.Ä)
Pumpasoppa serveras med rimmad oxbringa och krutonger. (G)
Pumpasoppa serveras med grönsakstartar och krutonger (veganskt). (G) 

VARMRÄTT
Torskrygg med rökt sidfläsk, inlagd svamp, savoykål och pepparothollandaise. (Ä)
Lammytterfilé med rostad anyapotatis, svartrot, getostkräm och portvinsås. (L)
Honungsrostad savoykål serveras med anyapotatis, svartrot, hummus och picklad steklök (vegetarisk). (N) 

DESSERT
Hallonparfait serveras med mango- och päronkompott. (Ä)
Variation på kärleksmums serveras med rostade kokosflakes och kaffeglass. (G.L.Ä)
Blåbärspudding serveras med kokos och lime sorbet (veganskt).

TISDAG, TORSDAG & LÖRDAG

FÖRRÄTTER
Råbiff serveras med tryffelmajonnäs, friterad kapris, picklad steklök och krasse. (G)
Getost royal serveras med lufttorkad skinka, honungsvinägrett och waldorfsallad. (L.Ä.N)
Rödbetscarpaccio serveras med örtvinägrette friterad kapris, tofu och rostade solrosfrön (veganskt). 

VARMRÄTT
Lax- och skaldjursfylld rödtungafile serveras med skaldjursås, dillkokt potatis, sockerärtor och pepparrot. (L)
18-timmas bakad oxbringa med västerbottenostpuré, sotad lök, picklad fänkål och tryffelsås. (L)
Linscurry med blomkål, kokos och ris (veganskt) 

DESSERT
Öppen tiramisu med bär. (L.G.Ä)
Crema catalana serveras med kanelkaka. (G.Ä)
Mango- och päronkompott serveras med mandelsorbet och rostade kokosflakes (veganskt). (N) 

SÖNDAG

FÖRRÄTTER
Rödbetscarpaccio serveras med örtvinägrette, friterad kapris, fetaost och rostade solrosfrön. (L)
Kalvbräss med murklor, dragon och hasselnötter. (N)
Pumpasoppa serveras med grönsakstartar och krutonger (veganskt). (G)

VARMRÄTT
Halstrad röding med dillpotatisstomp, friterad grönkål och löjromsås. (L)
Confiterat anklår serveras med amandinepotatis, stekt kål och apelsinsås.
Honungsrostad savoykål serveras med anyapotatis, svartrot, hummus och picklad steklök (vegetarisk). (N) 

DESSERT
Tarte tatin med vaniljglass och bär. (G. L)
Toscakaka med mandelsorbet och halloncoulli. (G.N.E)
Blåbärspudding serveras med kokos och lime sorbet (veganskt). 

BARNMENY

VARMRÄTTER
Pasta med köttfärssås. (G.L) 75 kr
Hamburgare Black Angus 90 g. med bröd och pommes frites. (G.L) 75 kr

DESSERTER
Pannkakor med husets sylt och glasskula. (G.L.Ä) 69 kr
Vaniljglass med maränger och chokladsås. (L.Ä) 39 kr

Barn kan också beställa en mindre portion från övriga menyer till halva priset.


Laktos (L), ägg (Ä), gluten (G) och nötter (N). Övriga allergener kontakta personalen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.