Restaurangmeny

Frukost

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen. Frukosten är indelad i olika sittningstider för att undvika köer och trängsel.

Frukosttider i restaurangen: kl 07-8.30, kl 8.30-9.30, kl 9.30-10.30
Frukosttider i Villa Apelviken: kl 07-8.30,  kl 8.30-10.30. 

Pris: Vuxen 149 kr. Barn 59 kr (0-11 år). Kräver bordsbokning.

Västkustbuffé

Sommarens godaste smaker dukas upp i en härlig buffé varje kväll 18-22 i vår restaurang till och med vecka 32.

Buffén består bland annat av potatis i olika former, chili och sesambakad lax, kycklingben, chorizo/salsiccia långbakad fläskkarré, soppa, vegetarisk lasagne, sillar, såser, räkor, musslor, sallader, pasta, ost och bröd samt dessert. Även flera veganska alternativ finns. Till barnen finns köttbullar med mos samt pasta bolognese. 

För att minska antalet gäster som vistas samtidigt i vår restaurang delar vi upp buffén i olika sittningstider kl 18, 19.30 och 21. Kräver förbokning. Pris 329 kr. 

Supé (från vecka 33)

Vår supémeny har vi valt med största kärlek och med inspiration från säsongens smaker och råvaror. Supén serveras alla dagar mellan kl. 18-22. Varje dag har en unik sammansatt meny (vi reserverar oss för eventuella ändringar). 

  • Tvårättersmeny 395 kr
  • Trerättersmeny 495 kr
  • Sommelierens utvalda vinpaket - 2 eller 3 glas av utvald kvalitet 279/349 kr/person.


MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG

FÖRRÄTTER
Picklad torskrygg serveras med äppelsallad, korianderkräm och löjrom.

Rilletes på oxbringa.

VARMRÄTTER
Laxfylld rödtunga serveras med skaldjursås, dillkokt potatis, sockerärtor och pepparrot.

Lammrostbiff med rostad Anyapotatis, sparris, getostkräm och portvinsås.  

DESSERTER
Honungsparfait serveras med mango- och päronkompott.

Variation på kärleksmums serveras med rostade kokosflakes och kaffeglass.


TISDAG, TORSDAG & LÖRDAG

FÖRRÄTTER
Sotad lax serveras med sallad, dill-emulsion, forellrom och parmesanost.

Råbiff serveras med tryffelmajonnäs, friterad kapris, picklad steklök och krasse. 

VARMRÄTTER
Dagens fångst med rökt sidfläsk, picklad svamp, savoykål och pepparothollandais.

Confiterat anklår serveras med amandinepotatis, stekt kål och apelsinsås.

DESSERTER
Nypontiramisu med vitchokladglass.

Crema catalana serveras med rårörda bär.


SÖNDAG

FÖRRÄTTER
Tomatgazpacho serverad med chilimarinerade räkor, picklad gurka och rostat bröd.

Getost royal serveras med honungsvinägrett och waldorfsallad.

VARMRÄTTER
Halstrad röding med dillpotatisstomp, friterad grönkål och löjromsås.

Bräserad oxkind med västerbottenostpure, sotad lök, picklad fänkål och tryffelsås.

DESSERTER
Clafoutis med äpple, vaniljglass och bär.

Chokladmousse med mandelglass.


VEGANSK MENY

Den veganska menyn serveras alla dagar i veckan

FÖRRÄTTER
Pumpasoppa serveras med grönsakstartar och krutonger.

VARMRÄTTER
Rawfoodlasagne.

DESSERTER
Mango- och päronkompott med mandelsorbet. 


BARNMENY

VARMRÄTTER
Ekologisk pasta med köttfärssås och riven Grana Padano. 75 kr 

Hamburgare Black Angus 90 g. med bröd, saltgurka och pommes frites. 75 kr 

DESSERTER
Ekologiska pannkakor med husets sylt och glasskula. 69 kr

Ekologisk vaniljglass med maränger och chokladsås. 39 kr

Barn kan också beställa en mindre portion från övriga menyer till halva priset.


Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Är du allergisk och vill veta mer om matens innehåll? Fråga oss!