trerätters supé vid havet

Säsongens supé

Menyn varieras efter vad säsongen har att erbjuda. Önskar ni kan ni beställa vårt vinpaket eller alkoholfria dryckespaket till maten med drycker som är utvalda specifikt till kvällens meny. Vår supé ingår i många av paketen för er som bokat boende. Har du någon matallergi? Tveka inte att fråga personalen om matens innehåll. 

Pris 
Supén serveras alla kvällar kl 17-22. Välj mellan tre olika förrätter, varmrätter och desserter. 

  • Tvårättersmeny 395 kr.
  • Trerättersmeny 495 kr.
  • Utvalt vinpaket, två glas 279 kr, tre glas 349 kr.

Boka bord
Supén är öppen för drop-in, så länge det finns lediga platser. Men vi rekommenderar att du  förbokar bord för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord i förväg för den kväll ni önskar genom formuläret nedan eller genom att ringa: 0340-62 98 00. Varmt välkomna! 

Meny

Måndag, onsdag, fredag

FÖRRÄTT

Smördegsinbakad lantpaté från Lillegården med pistaschnötter, tomatchutney och stekt svamp. (L.G.N) 
Confiterade pilgrimsmusslor, blomkålspure, parmesanost, ruccola och tryffelolja. (MP)
Vegetarisk potatis- och purjolöksoppa med zuccini och marinerad kronärtskocka från halländska gårdar. 

VARMRÄTT

Spetsbringa från Dalsjöfors serverad med ugnsrostad potatis, dillsås och rostade morötter. (MP)
Smörstekt röding serveras med citronrisotto, stekt svamp och brynt smör. (MP)
Vegetarisk rotfruktsgratäng serveras med spetskål och stekt svamp. 

DESSERT

Choklad- och cointreautarte med hallon- och mascarponekräm. (G.L.Ä)
Gammaldags karamellpudding serverad med bär. (Ä.MP)
Vegansk äppelpaj serverad med vaniljvispgrädde. (G)

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

FÖRRÄTT
Rökt carpaccio på ryggbiff från Dalsjöfors serverad med rostade pinjenötter parmesankräm, krutonger och olivolja. (G.N.MP)
Lax terrine med forellrom, vitlökskrisp och créme fraiche (G.MP)
Vegetarisk svamptoast med picklad rödlök och fetaost (G.MP)

VARMRÄTT
Torskrygg med limeveloute, dillkokt potatis, ägg och bärkapris. (Ä.MP)
Långbakat halländskt högrev med potatispuré och rostade betor. (MP)
Vegetarisk risrulle med rostad pumpa, chevréost och pak choi. (MP)

DESSERT
Kolakräm med karamellsmulor, macarons och pistagenötter. (Ä.N.G.MP)
Citrontarte serverad med maräng grönt te och mynta. (G.Ä.L.N)
Vegetarisk hallonparfait serveras med granola och bär. (G)

SÖNDAG

FÖRRÄTT
Laxtartar serveras med picklad rödlök, kaprisemulsion, parmesanost och rotfruktchips. (Ä.MP)
Lufttorkat nötlår med färskostkräm, picklad kantareller och örtsallad (MP)
Vegetarisk rödbetscarpaccio med örtvinegrette, friterad kapris, tofu och rostade solrosfrön.

VARMRÄTT
Örtmarinerad Bjärekyckling serveras med rostad bakpotatis, rotfrukter och dragonsky.
Rödtunga med morotspuré, smörsås och forellrom. (MP)
Vegetarisk svamppasta med grillad zuccini, marinerad kronärtskocka och tofu (G)

DESSERT
Lakritsbrulée serveras med myltade bär. (Ä.MP)
Pistagecremé med karameliserade nötter och tofuglass (N.Ä.MP)


Gluten (G) Laktos (L) Nötter (N) Ägg (Ä) Mjölkprotein (MP). För övriga allergener kontakta personalen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

BARNMENY

VARMRÄTTER

Pasta med köttfärssås. 75 kr
Hamburgare Black Angus 90 g, med bröd och pommes frites. 75 kr


DESSERTER

Pannkakor med husets sylt och glasskula. 69 kr
Vaniljglass med maränger och chokladsås. 39 kr


Barn kan också beställa en mindre portion från övriga menyer till halva priset.

Bordsförfrågan