Träningskort sommar

Träna med oss i sommar

Häng med på härlig sommarträning med sköna utomhuspass i vackra kustnära miljöer. Vi bjuder in till träningspass med härlig energi och massa träningsglädje, för alla som vill få igång pulsen och kroppen i sommar.

Köp ditt Sommarträningskort

Sommarträningskortet finns att köpa i receptionen på Varbergs Kusthotell. Kortet kan nyttjas från 1 juni till den 31 augusti. 

Månadskort 350 kr
Månadskortet kan du nyttja under en månads tid, under valfritt datum mellan 1 juni-31 augusti.

Tremånaderskort 900 kr
Tremånaderskortet kan nyttjas från 1 juni-31 augusti.

Detta ingår i sommarträningskortet

I kortet ingår fyra ledarledda gruppträningspass i veckan, som alla hålls utomhus. Du får även tillgång till vårt utomhusgym alla dagar i veckan mellan kl 08-21. 

Gruppträningspass utomhus

Gruppträningspassen hålls utomhus i våra vackra utemiljöer, under fyra tillfällen per vecka. Träningsuppläggen är varierande; cirkelträning, afrodans och träning i utegym är några av träningsuppläggen. Passen är utformade för att passa alla kroppar, åldrar, träningsvana eller träningsovana.  

Vi samlas alltid vid utegymmet vid varje passtart. Kom omklädd till passet. Glöm inte vattenflaska och badkläder om du vill avsluta med ett dopp i havet. 

TIDER FÖR GRUPPTRÄNINGSPASSEN

  • måndagar kl 08.20-09.00
  • tisdagar kl 11.30-12.10
  • onsdagar kl 16.00-16.40
  • fredagar kl 08.20-09.00

Boka gruppträningspass

När du köpt ditt träningskort kan du boka gruppträningspass online fram till 1 timma innan passet startar, och avboka senast 2 timmar innan start. Information om hur du bokar dig till passen får du i samband med ditt kortköp. 

Säkerhet och hälsa

På Varbergs Kusthotell gör vi allt för att du som gäst ska känna dig trygg när du är hos oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd och anpassar våra trygghetsrutiner efter rådande allmänna och lokala rekommendationer. 

  • Vi skapar goda förutsättningar för att avstånd skall kunna hållas. Våra gruppträningspass utomhus har ett maxantal på 16 deltagare.
  • Vi utför inga träningsövningar med närkontakt.  
  • Det ingår ej dusch eller omklädning, man kommer ombytt till träningspasset, detta för att undvika trängsel inomhus. 
  • Alla träningsdeltagare ansvarar själva också för att följa rekommendationer.