Boka din Konferens vid havet

varbergs-kusthotell-(12)

ERBJUDANDE – FRI ENTRÉ TILL SPA

Spaentré på köpet när ni bokar er nästa konferens! Ett tillfälle att stärka både gruppens och ditt eget välmående.    

Till och med 31 mars 2024 ingår entré till vårt Thalasso-spa i samband med bokad konferens hos oss på Varbergs Kusthotell. Med kallbad, uppvärmd havsvattenpool, ångbastu och bubbelpool tar vi med er på en resa där havet spelar huvudrollen. Sänk axlarna och låt oss ta hand om er – hos oss blir varje konferens en minnesvärd upplevelse.  

 • Erbjudandet gäller nya konferensbokningar för grupper om minst 2 personer. 
 • Gäller vid bokning av konferens med logi. 
 • Gäller söndagar till fredagar med ankomst till och med 31 mars 2024, begränsat antal platser. 
 • Läs mer om upplevelserna i Thalasso-spa

ÄR DU INTRESSERAD AV ERBJUDANDET OCH VILL VETA MER?
Kontakta oss på telefon: 0340-629802
Eller på mejl: konferens.varbergskusthotell@comwell.se

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Inspiration vid havet

När ni anländer till Varbergs Kusthotell för en konferens, en kickoff, ett föredrag eller ett större event så möts ni av en öppen horisont och ljudet av vågsvall. Några få steg från Kattegatts vattenbryn bjuder vi in till inspirerande och havsnära möten och konferenser året om.

En dagkonferens, personalkonferens eller en företagsresa med aktiviteter? Vi skräddarsyr ert möte efter era önskemål och erbjuder personlig service från början till slut för en lyckad sammankomst. Möjligheterna är många och utsikten den bästa för lyckade möten vid kusten.

INTRESSERAD AV  KONFERENS PÅ KUSTHOTELLET?
Kontakta oss på telefon: 0340-629802
Eller på mejl: konferens.varbergskusthotell@comwell.se

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
Fyll i konferensförfrågan så kontaktar vi dig med en offert.

varbergs-kusthotell-(7)

Vad vi erbjuder

På vårt kusthotell I Varberg bjuder vi in till företagsaktiviteter och mötesplatser som inspirerar. Som konferensgäst eller mötesdeltagare hos oss har ni alltid nära till det ni behöver.

 • 13 konferenslokaler
 • Konferenssal för 220 personer
 • Frukost, lunch och middagar i hotellets restaurang
 • Fika och kaffe i mötespauser
 • 157 hotellrum på vårt spahotell för övernattning
 • Stort utbud av företagsaktiviteter
 • Personlig service och konferensupplägg
 • Fri WiFi 
 • Parkeringsmöjligheter
 • Träningspass och gym
 • Sveriges enda Thalasso-spa
 • 3 km till Varbergs tågstation och 50 meter till lokaltrafik
 • Närhet till strand, hav och fantastisk natur
varbergs-kusthotell-(57)

Skräddarsydda konferenspaket i Varberg

När ni bokar ert möte på Varbergs Kusthotell kan ni se fram emot en upplevelse och service utöver det vanliga. Vårt team ser till att skapa kompletta skräddarsydda paket för er, med lokaler, mat, fika och dryck, digitala lösningar, aktiviteter, boende för övernattning för flerdagarskonferens, och andra önskemål ni kan tänkas ha.  

varbergs-kusthotell-(9)

HYR HELA HOTELLET INFÖR NÄSTA STORSLAGNA KONFERENS

Abonnera hela hotellet exklusivt för ert sällskap inför nästa storslagna konferens, kickoff eller personalfest! Med vårt avskilda läge och hela hotellanläggningen till ert förfogande ges unika möjligheter att skapa en oförglömlig tillställning för hela personalstyrkan.   

varbergs-kusthotell-(30)

Aktiviteter och upplevelser på Västkusten

Bryt en tankebana, ta in nya intryck och gör er konferens minnesvärd. På vårt hotell erbjuder vi flera olika roliga aktiviteter och upplevelser för avslappning, träning och välmående. Teamaktiviteter och övningar stärker också en grupps dynamik och förstärker ett mötes syfte samtidigt som det bygger lagkänsla.

Vi samarbetar med flera eventbolag och kan erbjuda de flesta konferensaktiviteter som finns på marknaden. 

Tips på konferensaktiviteter

Vår konferens på Varbergs Kusthotell blev så otroligt lyckad! Det var verkligen lika bra som vi önskat och medarbetarna har uttryckt så mycket positivt kring eventet, maten, lokalerna, logistiken, rummen mm. Maten var väldigt god och väl tilltagen och medarbetare så hjälpsamma.

Marie Hillgard, Semcon Sweden AB

Varbergs Kusthotell erbjuder en konferensupplevelse utöver det vanliga. Vi är mycket nöjda med vår kick-off på anläggningen. Den fantastiska miljön vid havet, det proffsiga och personliga bemötandet, i kombination med bra lokaler och fantastisk mat, gör att både jag och mina kollegor gärna kommer tillbaka. Kan varmt rekommendera det, om man söker det lilla extra.

Jessica Hultgren, Folkspel

Allting fungerade perfekt i stort och smått. Särskilt uppskattar jag den personliga servicen och flexibiliteten där ingenting har varit omöjligt. Vi kommer att varmt rekommendera er anläggning. Alla är överens om hur bra vi hade det.

Ulf Johansson, Älvstranden Utveckling

Vi har varit på Varbergs Kusthotell 3 år i rad nu. Vi återkommer då Villa Apelviken passar oss perfekt. Det är en flexibel lokal med bra logistik och vi får vara för oss själva. Servicekänslan är väldigt hög. Och sen är maten riktigt god.

Leif Gabrielsson, 2Entertain

Vi har förlagt både konferenser och större event hos Kusthotellet och har varit jättenöjda varje gång. Miljön både ute och inne är oslagbar, maten fantastisk och servicen på topp. På Kusthotellet har de förstått vad som skapar mervärde för bokare och deltagare, de är tillmötesgående för egna önskemål eller kommer med förslag på smarta lösningar. Vi kommer säkerligen tillbaka igen!

Lena Leffler, Arvato Financial Solutions
varbergs-kusthotell-(4)

Mat och dryck för konferensgruppen

Vi erbjuder vällagade måltider för små till stora sällskap. Frukost, lunch, fika och supé. Vi lagar mat med ärliga smaker och på noga utvalda råvaror, föränderliga från årstid till årstid.

Konferensrum i Varberg | Varbergs Kusthotell

Vackra konferenslokaler

Två eller tvåhundra deltagare, vi har konferenslokaler, mötesrum och anläggningar för alla mötesbehov.

HOS OSS FINNS:

 • Konferenscenter med sju moderna konferensrum
 • Tre konferenslokaler med fantastisk havsutsikt
 • Konferenshuset Villa Apelviken för 220 personer
varberg-kusthotell_konferenscenter2

Digital mötesteknik för alla behov

Vi erbjuder mötesteknik som stödjer telefonkonferens, videokonferens eller hybridmöten för olika storlekar. Lokalerna är utrustade med stora skärmar och trådlösa uppkopplingar.

Villa Apelviken | Varbergs Kusthotell

Stora möten

Planerar ni för ert nästa stora möte, kanske en produktlansering, mässa eller företagsfest med underhållning och aktiviteter för personalstyrkan? I Villa Apelviken konfererar ni i ett separat hus exklusivt för er själva upp till 220 personer, med personlig service från början till slut. 

varbergs-kusthotell-(41)

Hållbarhet och kvalitet

Vi är en Svanenmärkt hotell- och konferensanläggning. Det innebär att du som är vår gäst kan känna dig säker på att du gör ett hållbart val när du besöker oss. Information om hur vi arbetar med hållbarhet hittar du här.

För oss går hållbarhet och kvalitet hand i hand. Som medlemmar i Svenska Möten ger det dig som kund även en garanti på att vi möter Svenska Mötens höga kvalitetskrav och certifieringar.. 

varbergs-kusthotell-(8)

Konferera på Kusthotellet

Planerar du ett möte, konferens, kickoff eller event? På Kusthotellet hjälper våra mötesplanerare dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.  

INTRESSERAD AV MÖTEN OCH KONFERENS PÅ KUSTHOTELLET?
Kontakta oss på telefon: 0340-629802
Eller på mejl: konferens.varbergskusthotell@comwell.se

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
Fyll i konferensförfrågan så kontaktar vi dig med en offert.

BOKNINGSVILLKOR
Boknings- och avbokningsvillkor för din konferensbokning kan du läsa här.

Ta del av vårt nyhetsbrev