Praktisk information

Bra att veta inför din vistelse

Inför din vistelse hos oss finns det lite bra information att ta del av. Nedan kan du läsa bra saker att tänka på. All information hittar du också i din paketbeskrivning och bekräftelse. Vi ser fram emot att träffa dig!

Hela hotellet abonnerat söndag 26 maj kl 11 till tisdag 28 maj kl 12.

Incheckning och utcheckning

 • Du kan checka in från kl 15.00 alla dagar. (kommer ni efter kl 21, meddela oss i förväg)
 • Du har ditt rum till kl 11.00 på avresedagen alla dagar 
 • Unika tider kan finnas i ditt paket, se din bekräftelse för avvikande tider. 
 • Vi erbjuder även digital självincheckning via appen Aeroguest. En inbjudan till Aeroguest skickas ut via mail och sms före din vistelse.

Bokning- och avbokningsvillkor 

 • Läs mer om våra bokningsvillkor samt avbokningsskydd
 • Uppge alltid ditt reservationsnummer när du kontaktar oss för att lägga till eller ändra något i din befintliga bokning. 
 • Vid incheckning behöver den personen som står på bokningen visa legitimation. Om sällskap i samma rum anländer innan namngiven person på bokning visa reservationsnummer och legitimation.

HITTA HIT

Adress
Besökadress: Nils Kreugers väg 5, 432 53 Varberg. Postadress: Box 152, 432 24 Varberg. Öppna karta i Google maps.

Res till oss
Vill du resa med kollektivtrafik till oss, tar du SJ eller Öresundståg till Varberg. Från tågstationen till oss är det ca 3 km. En promenad längs den fina strandpromenaden tar ca 40 min. Från bussterminalen vid Varbergs tågstation kan du ta Hallandstrafikens buss nr 11 till hållplatsen Varberg Kurorten Apelviken, resan tar ca 10 minuter och bussen stannar direkt utanför hotellet. 

Parkering
Vi erbjuder parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till hotellet. Vår egen parkering är avgiftsbelagd, med möjlighet att förboka parkeringsplats för 120 kr/dygn, begränsat antal. Utanför hotellets murar finns en kommunal parkering. Där krävs parkeringstillstånd, som du kan hämta hos oss i receptionen. Under högsäsong kan vi inte garantera att kommunala parkeringsplatser finns tillgängligt.

Laddstationer elbil
Vi erbjuder 16 laddningsstationer för elbil via ChargeNode. Parkering med laddningsstation är avgiftsbelagd, med möjlighet att förboka parkeringsplats för 120 kr/dygn. Avgift för el tillkommer.

Thalasso-spa

 • Läs praktisk information inför ditt spabesök här. 
 • Vill du boka spabehandling, se vårt utbud här
 • Minska klimatavtrycket och ta med egen spatoffla! Årligen har vårt hotell slängt 2,5 ton spatofflor av plast. Vi vill därför be dig att återanvända och ta med dig egna spatofflor. Det går bra med vilka tofflor som helst, bara de är rena och tål fukt inne på spa. Har du inga tofflor kan du även köpa ett par hos oss för 70 kr. Läs mer

Restaurang och bar

 • Frukost serveras alla dagar kl 07-10.15. Frukosten har olika sittningstider, tiden för din sittning får du vid incheckning. 
 • Restaurangmenyn serveras alla dagar kl 12-22, endast kalla rätter mellan söndag-torsdag kl. 15.30-18.00, fredag-lördag kl. 15.30-17.00. Drop-in och bordsbokning. 
 • Supémeny serveras söndag-torsdag kl. 18-22, fredag och lördag kl. 17-22, fördelat på olika sittningstider. Drop-in och bordsbokning. 
 • Se menyer

Tänk på att i restaurang och bar gäller vanlig klädsel, ej badrock.

Gym

Hos oss finns ett fullt utrustat gym samt ett utomhusgym som har öppet 07-23 varje dag. Som övernattande hotellgäst har du fri tillgång till gymmen under hela din vistelse. För dig som har träningsmedlemskap hos oss gäller medlemskapsvillkoren. Utomhusgymmet är öppet för alla. Barn i åldrarna 12-16 år är välkomna till gym och träningspass i sällskap med vuxen.  

Tips på upplevelser och aktiviteter

Hos oss finns alltid något att göra för både vuxna och barn. Se alla våra tips här

Övrigt

Vi är ett kontantfritt hotell
Här går det bra att betala med kort eller Swish. 

Bagagerum 
Finns i receptionen och är kostnadsfritt. 

Rökförbud
Rökförbud gäller inomhus och på alla uteserveringar och vid entréer. Vid eventuell förstörelse på hotellrum som tex rökning, trasiga möbler mm har vi rätt att fakturera sanerings- och reparationskostnader.

Hundar
Vi har ett antal rum på hotellet som välkomnar hundar. Boka hundhotellrum genom att ringa till vår bokning på 0340-62 98 00 för att se tillgänglighet och bekräfta er bokning. Medföljer hund tillkommer det en extra städkostnad på 400 kr per vistelse. 

Cykelförvaring
Vi har möjlighet att förvara cyklar i ett låst utrymme inomhus. Till utrymmet är det en trappa som du själv behöver bära din cykel nedför. Egen cykelförsäkring gäller.

Tillgänglighet
Vi erbjuder två handikappsvänliga hotellrum. Vårt spa är handikappsvänligt med ledstänger i trapporna i poolområdet samt ledstänger ner i poolerna. Det finns tillgång till handikappvänlig wc i spakorridoren och i duschrum finns duschpall. Från duschplanet ner till poolgolvet finns en hiss. På behandlingsavdelningen behöver man kunna ta sig upp och ner på behandlingsbänken samt upp och ner ur badkaren själv eller med hjälp av ledsagare. 

Ta del av vårt nyhetsbrev och få unika erbjudanden

ml>