Närlagat nära havet

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

med smaker från hav och säsong

I vår restaurang och bistro är atmosfären är avspänd, inredningen trivsam och menyn omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om du börjar dagen med vår frukost, lunchar under konferensen eller bokar ett bord för en lång kväll. Välkommen till bords.

Boka bord

Boka bord på 0340-62 98 00 eller varbergskusthotell@comwell.se.

julSupé

Njut av klassiska och nya julsmaker i en omsorgsfullt komponerad trerätters julmeny. Kvällen startar med värmande glögg och därefter serveras julsupén på tallrik vid ert bord i vår trivsamma restaurang. Julsupé serveras varje kväll mellan den 27 november till 19 december.   

Dagens lunch

Varje dag serverar vi dagens lunch mellan kl 12-15. Välj mellan en av två varmrätter som serveras vid bordet. Sallad och bröd ingår. Pris 179 kr. Barn 0-11 år 79 kr.

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

Bistromeny

I vår bistro kan du slå dig ner med en vacker havsutsikt, bara några steg från havet. Bistromenyn innehåller varma och kalla rätter, dryck, kaffe, desserter och något för barnen. Menyn serveras alla dagar kl 12-22.

Klassisk söndagsmiddag

Välkommen att njuta av en klassisk tvårätters middag varje söndag kl. 12-15. 

Restaurang och bistro vid havet

Frukost

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen. Frukosten är indelad i olika sittningstider för att undvika köer och trängsel i restaurangen. Din frukosttid får du när du checkar in hos oss. Endast förbokning på vår frukost. 

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

En plats för fest och firande

Vi står värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. Kontakta oss för en festförfrågan.

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Bröllop vid havet

Havet, stranden och vår sköna inomhusmiljö ger er alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Vi tipsar gärna om vackra vigselplatser i vår omgivning och hjälper er planera ert bröllop så att er dag blir unik! Det finns även möjlighet för att boka in ett extra lyxigt boende i svit.