Restaurang med smaker från hav och säsong i Varberg

img_2556-kopiera

Sommarens mat och dryck

Långa, ljusa kvällar, ljumna temperaturer och sommarens allra godaste smaker. Oavsett väder och tid på dagen finns det en sommarmeny på Kusthotellet för dig och ditt sällskap. 

Vår à la carte-meny innehåller rätter som tonfisksallad, entrecôte och rabarberpaj. För soliga, lata dagar på uteserveringen lagar vi klassiker som fish and chips och Kusthotellets hamburgare på högrev. 

Givetvis dukar vi upp vår omtyckta sommarbuffé inne i restaurangen även i år. Där hittar du allt du kan tänkas behöva för en fulländad sommarmiddag. Välkommen till en kustnära sommar i Varberg – både ute och inne. 

Boka bord

Hos oss har vi drop-in i mån av plats men du kan smidigt boka bord online eller ringa oss för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord på tel: 0340-62 98 00 eller online:

varbergs_kusthotell_sommar_restaurang0013

Uteservering med soliga smaker

Kusthotellets uteservering, utebar och champagnebar har öppnat för sommarsäsongen!

När solen värmer öppnar vår uteservering, utebar och champagnebar. Här kan du beställa somriga rätter och svalkande, friska drycker. Njut i hängmattan, i utebaren med havsutsikt eller i solen på uteserveringen. Öppet varje dag vid fint väder från kl 12. Kom förbi, hitta din plats i solen, slå dig ner och njut.

Champagnebar

Äntligen har vår magiska champagnebar öppnat för sommaren. Vi erbjuder ett noga utvalt utbud av smakfull champagne, som kan avnjutas i våra solsängar och sköna loungeplatser. Drop-in vid fint väder. 

varbergs_kusthotell_sommar_restaurang0001

À la carte

Vår á la carte-meny serveras alla dagar i veckan klockan 11-23. Slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö i vår restaurang eller i vår bar med en vacker havsutsikt längst Varbergs kustlinje. Kom förbi på lunch, en festlig middag med ett större sällskap, en lyxig räkmacka eller på en kvällsdrink med goda vänner.

varbergs-kusthotell-sommarkampanj-2021-uteservering

Kusthotellets sommarbuffé

Njut av de ljusa sommarkvällarna och en festlig buffé, där du kan blanda och välja bland sommarens allra godaste smaker, precis som du vill. Buffén serveras i restaurangen varje kväll kl 17-22 från 24 juni till 12 augusti. Pris 495 kr/person. 

varbergs_kusthotell_supe0019

Supé

När solen börjar sjunka i horisonten, och dagens aktiviteter sakta börjar göra sig påminda i både kropp och sinne, skapar vi en stämningsfull atmosfär i restaurangen perfekt anpassad för en minnesvärd middagsupplevelse. 

Vi dukar upp för kvällens supé där tre rätter tillagas med det bästa från aktuell säsong och våra närliggande områden. Supén serveras söndag till torsdag kl. 18-22, fredag och lördag kl. 17-22.

varbergs_kusthotell_supe0001

Lunch

Kusthotellets lunchbuffé håller stängt till den 12 augusti. Istället serveras vår somriga à la carte-meny med havsinspirerade rätter och goda klassiker mellan kl 11-23 varje dag. Vår uteservering och utekök med somriga smaker på menyn, håller öppet för drop-in varje dag från kl 12 vid fint väder. 

varbergskust-hotell-mat-restaurang-0048

Kusthotellets frukostbuffé

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen mellan kl. 07.00-10.15 varje dag. Frukost ingår när du bor över på vårt hotell och du får en frukosttid tilldelad till dig.  Är du inte boendegäst kan du istället i mån av plats boka bord till hotellets frukostbuffé, pris 175 kr, boka på telefon 0340-62 98 00.

Mat- och dryckesevenemang på Kusthotellet

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Bröllop och fest i Varberg

Vår restaurang står gärna värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. 

Havet och stranden på västkusten i Halland tillsammans med vår sköna inomhusmiljö ger er alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Vi tipsar gärna om vackra vigselplatser i vår omgivning.  

Sommarbröllop, vinterbröllop, storlek på bröllopsfest eller bröllopslokal… Listan blir snabbt lång när viktiga beslut ska fattas. Vi hjälper er gärna med planeringen av ert bröllop så att er dag blir unik! Det finns även möjlighet för att boka in ett extra lyxigt boende i en av våra sviter. 

Kustnära restaurang i Varberg

Ta del av vårt nyhetsbrev

ml>