smaker från hav och säsong

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

Smaker från hav och säsong

I vår restaurang, bar och uteservering är atmosfären är avspänd, inredningen trivsam och menyn omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om du börjar dagen med vår frukost, lunchar under solen eller bokar ett bord för en lång kväll med vännerna - så är du välkommen till bords.

varbergs-kusthotell-sommarkampanj-2021-burgare

Sommarmeny

Sommarmenyn serveras alla dagar i veckan klockan 12-22. Här kan du slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö eller på vår uteservering med en vacker havsutsikt. Kom förbi på en lunch, en middag med kärleken, en räkmacka i solen eller en sommarkvällsdrink med vännen.

varbergskusthotell_restaurang00002

Dagens lunch

Dagens lunch serveras varje dag kl 12-15. Välj mellan dagens två varmrätter som serveras vid bordet. Sallad, bröd och kaffe ingår.

varbergs-kusthotell-sommarkampanj-2021-sommarbuffe

Sommarbuffé

Njut av de ljusa sommarkvällarna och en festlig buffé, där du kan blanda och välja bland sommarens smakinspirationer som du vill. Buffén serveras i restaurangen varje kväll kl 17-22.

varbergs-kusthotell-sommarkampanj-webb2

Bar och grill

Vår bar är den perfekta platsen för avslappnat häng med utsikt över havet. Här serveras kaffe, sommarens godaste drinkar, öl, vin och bubbel. Öppet från 12-22.  

Grill och utomhusbar
När solen värmer upp vår uteservering öppnar vi upp vår grill och utomhusbar. Här kan du beställa goda små grillrätter och förfriskningar. Hitta din plats i solen, slå dig ner och njut. Öppet vid fint väder kl 12-22.

varbergskust-hotell-mat-restaurang-0040

Frukost

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen. Frukost ingår när du bor över på vårt hotell. Är du inte boendegäst kan du i mån av plats boka bord till hotellets frukostbuffé, boka på telefon 0340-62 98 00 

Restaurang vid havet

52 steg från havet | Varbergs Kusthotell

Bröllop och fest

Vår restaurang står gärna värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. 

Havet, stranden och vår sköna inomhusmiljö ger er alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Vi tipsar gärna om vackra vigselplatser i vår omgivning och hjälper er planera ert bröllop så att er dag blir unik! Det finns även möjlighet för att boka in ett extra lyxigt boende i svit.