smaker från hav och säsong

varbergs-kusthotell-(40)

Råvaror från närområden

I vår restaurang, bar och uteservering är atmosfären avspänd, inredningen trivsam och vår meny omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om du börjar dagen med vår frukost, lunchar med utsikt över Kattegatt eller bokar en kvällssupé med vännerna - så är du välkommen till bords. 

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

À la carte

För oss handlar måltider om mer än att bara stilla hungern, och med rätt förutsättningar kan det förvandlas till en minnesvärd upplevelse. Hos oss komponeras menyerna med en förkärlek till havet och våra närområden, samtidigt som råvarorna anpassas efter vad som är bäst efter säsong

À la carte meny serveras alla dagar i veckan klockan 12-22. Slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö i vår restaurang eller i vår bar med en vacker havsutsikt och vattnet skvalpade 52 steg bort. Kom förbi på en lunch, en middag med ett stort sällskap, en räkmacka med havsutsikt eller på en kvällsdrink med vännerna.

varbergs-kusthotell-(35-1)

Lunch

Kom förbi oss för en god och vällagad lunchbuffé. Dagens buffé serveras måndag-fredag kl. 12-14.30, välj mellan dagens två varmrätter och soppa och njut av ett härligt komponerat salladsbord. Dagens lunch på lördagar och söndagar serveras kl. 12-14.30. Välj mellan en av dagens två varmrätter. 

 Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår i alla våra luncher. 

varbergs-kusthotell-(4)

Supé

När solen börjar sjunka i horisonten, och dagens aktiviteter sakta börjar göra sig påminda i både kropp och sinne, skapar vi en stämningsfull atmosfär i restaurangen perfekt anpassad för en minnesvärd middagsupplevelse. Vi dukar upp för kvällens supé där tre rätter tillagas med det bästa från aktuell säsong och våra närliggande områden. Supén serveras söndag-torsdag kl. 18-22, fredag och lördag kl. 17-22.

sondagsbrunch_3000x2000

Söndagsbrunch

Välkommen till vår söndagsbrunch. Här finner du allt från smörgåstårta, sallader, pajer och goda desserter. Ta med familjen och vännerna och ha en mysig söndag med brunch och promenad längs strandpromenaden. 

Restaurang vid havet

varbergskust-hotell-mat-restaurang-0048

Frukost

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen mellan kl. 07.00-10.15 varje dag. Frukost ingår när du bor över på vårt hotell och du får en frukosttid tilldelad till dig.  Är du inte boendegäst kan du istället i mån av plats boka bord till hotellets frukostbuffé, pris 175 kr, boka på telefon 0340-62 98 00.

varbergs-kusthotell-(27)

Bröllop och fest

Vår restaurang står gärna värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. 

Havet och stranden på västkusten i Halland tillsammans med vår sköna inomhusmiljö ger er alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Vi tipsar gärna om vackra vigselplatser i vår omgivning.  

Sommarbröllop, vinterbröllop, storlek på bröllopsfest eller bröllopslokal… Listan blir snabbt lång när viktiga beslut ska fattas. Vi hjälper er gärna med planeringen av ert bröllop så att er dag blir unik! Det finns även möjlighet för att boka in ett extra lyxigt boende i en av våra sviter. 

Ta del av vårt nyhetsbrev

ml>