smaker från hav och säsong

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

Smaker från hav och säsong

I vår restaurang, bar och uteservering är atmosfären är avspänd, inredningen trivsam och menyn omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om du börjar dagen med vår frukost, lunchar med utsikt över Kattegatt eller bokar en kvällssupé med vännerna - så är du välkommen till bords.

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

Restaurangmeny

Restaurangmenyn serveras alla dagar i veckan klockan 12-22. Slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö i vår restaurang eller i vår bar med en vacker havsutsikt. Kom förbi på en lunch, en middag med kärleken, en räkmacka med havsutsikt eller på en kvällsdrink med vännen.

varbergskusthotell_restaurang00002

Lunch

Dagens lunch serveras måndag-söndag kl 12-15. Välj mellan dagens två varmrätter som serveras vid bordet. Sallad, bröd och kaffe ingår.

varbergs-kusthotell-sommarkampanj-2021-supe

Supémeny

När solen börjar sjunka i horisonten, skapar vi en stämningsfull atmosfär i restaurangen och dukar upp för kvällens supé. Supén serveras alla dagar 17-22.

Restaurang vid havet

varbergskusthotell_mat_010

Barmeny

Välkommen till vår stilfulla bar där vi serverar goda drycker, svalkande drinkar och lättare rätter. I baren kan du komma på drop-in och beställa.   

varbergskust-hotell-mat-restaurang-0040

Frukost

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen. Frukost ingår när du bor över på vårt hotell. Är du inte boendegäst kan du i mån av plats boka bord till hotellets frukostbuffé, boka på telefon 0340-62 98 00. 

52 steg från havet | Varbergs Kusthotell

Bröllop och fest

Vår restaurang står gärna värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. 

Havet, stranden och vår sköna inomhusmiljö ger er alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Vi tipsar gärna om vackra vigselplatser i vår omgivning och hjälper er planera ert bröllop så att er dag blir unik! Det finns även möjlighet för att boka in ett extra lyxigt boende i svit. 

Ta del av vårt nyhetsbrev