smaker från hav och säsong

varberg-kusthotell_restaurang

Mat och dryck

I vår restaurang, bar och uteservering är atmosfären avspänd, inredningen trivsam och vår meny omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om du börjar dagen med vår frukost, lunchar med utsikt över Kattegatt eller bokar en kvällssupé med vännerna - så är du välkommen till bords. 

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

À la carte

À la carte meny serveras alla dagar i veckan klockan 12-22. Slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö i vår restaurang eller i vår bar med en vacker havsutsikt. Kom förbi på en lunch, en middag med ett stort sällskap, en räkmacka med havsutsikt eller på en kvällsdrink med vännerna.

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

Lunch

Dagens lunchbuffé serveras måndag-fredag kl. 12-14.30, välj mellan dagens två varmrätter och soppa och njut av ett härligt komponerat salladsbord. 

Dagens lunch på lördagar serveras kl. 12-14.30. Välj mellan en av dagens två varmrätter. 

Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår i alla våra luncher. 

varberg-kusthotell_restaurang_mat-1660631613

Supé

När solen börjar sjunka i horisonten, och dagens aktiviteter sakta börjar göra sig påminda i både kropp och sinne, skapar vi en stämningsfull atmosfär i restaurangen perfekt anpassad för en minnesvärd middagsupplevelse. 

Vi dukar upp för kvällens supé där tre rätter tillagas med det bästa från aktuell säsong och våra närliggande områden. Supén serveras söndag till torsdag kl. 18-22, fredag och lördag kl. 17-22.

varbergs_kusthotell-jul_2023-(1)

Ett kustnära julbord

Njut av Kusthotellets klassiska julbord som serveras mellan den 23 november till den 21 december. Kvällen börjar med värmande glögg och fortsätter med ett gediget julbord där klassiska smaker möter kockens specialiteter och mat och dryck blir till upplevelser att minnas. 

Restaurang vid havet

varbergskust-hotell-mat-restaurang-0048

Frukost

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen mellan kl. 07.00-10.15 varje dag. Frukost ingår när du bor över på vårt hotell och du får en frukosttid tilldelad till dig.  Är du inte boendegäst kan du istället i mån av plats boka bord till hotellets frukostbuffé, pris 175 kr, boka på telefon 0340-62 98 00.

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Bröllop och fest

Vår restaurang står gärna värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. 

Havet och stranden på västkusten i Halland tillsammans med vår sköna inomhusmiljö ger er alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Vi tipsar gärna om vackra vigselplatser i vår omgivning.  

Sommarbröllop, vinterbröllop, storlek på bröllopsfest eller bröllopslokal… Listan blir snabbt lång när viktiga beslut ska fattas. Vi hjälper er gärna med planeringen av ert bröllop så att er dag blir unik! Det finns även möjlighet för att boka in ett extra lyxigt boende i en av våra sviter. 

Ta del av vårt nyhetsbrev