Kontakt och information

varbergskusthotell_0022

Kontakta oss

Bokning hotell, spa och restaurang

Telefon: 0340-62 98 00
Telefontider bokning: Mån-fre 08.00-17.00, lördag 10.00-14.00
Obs! Kristi Himmelfärdsdag 09.30-15.00
Mejl: bokning.varbergskusthotell@comwell.se

Konferens

Prisförfrågan, visning och bokning
Telefon: 0340-62 98 02
Telefontider: måndag-fredag 08.00-16.30
Mejl: konferens.varbergskusthotell@comwell.se

varbergskusthotell_0029

Hitta hit

Adress

Besökadress: Nils Kreugers väg 5, 432 53 Varberg. Postadress: Box 152, 432 24 Varberg. Öppna karta i Google maps.

Res till oss

Vill du resa med kollektivtrafik till oss, tar du SJ eller Öresundståg till Varberg. Från tågstationen till oss är det ca 3 km. En promenad längs den fina strandpromenaden tar ca 40 min. Du kan också ta buss från tågstationen till hållplatsen Varberg Kurorten Apelviken som finns direkt utanför hotellet.  

Parkering

Vi har fri parkering i direkt anslutning till hotellet. Observera att från den 1 januari 2024 är parkeringen avgiftsbelagd. Möjlighet att förboka parkeringsplats finns för 120 kr/dygn, begränsat antal. Utanför hotellets murar finns en kommunal parkering. Där krävs parkeringstillstånd, som du kan få av oss i receptionen. Vi kan dock inte garantera att platser finns under högsäsong. Vi erbjuder också laddningsstationer för elbil. 

Hotellrum i Varberg | Varbergs Kusthotell

Praktisk information

Inför din vistelse hos oss finns det lite bra information att ta del av. Som tider för in- och utcheckning, om du får ta med dig hunden till hotellet och vart du kan parkera.

varberg-kusthotell_personal_micke

Jobba hos oss

På Varbergs Kusthotell ger vi människor de bästa förutsättningarna för att mötas, koppla av, bygga styrka och hämta energi vid havet. Tillsammans skapar vi Sveriges populäraste kusthotell. Vill du vara med? 

varberg-kusthotell5

VISSELBLÅSNING

Det finns begränsningar i lag på vad som får hanteras i en visselblåsarfunktion. Det som rapporteras ska vara sådant som det finns ett allmänintresse av att det kommer fram. Vår visselblåsarkanal ska enbart användas för att rapportera om allvarliga missförhållanden inom vårt företag.

Du kan också välja att i stället rapportera in via externa kanaler såsom exempelvis Arbetsmiljöverket, Livsmedelsverket, Folkhälsomyndigheten och Integrationsskyddsmyndigheten.