Nyrenoverande hotellrum i Villa Apelviken

Ansiktslyft för Varbergs Kusthotell när Villa Apelviken renoveras – första etappen klar

Pressmeddelande 4 april

Villa Apelviken genomgår just nu en renovering där samtliga 40 hotellrum berörs. Nu är första etappen av renoveringen färdig, vilket innebär att ett helt våningsplan står klart och rummen på plan 2 är nu åter bokningsbara. Hotellrummen har genomgått en stor förändring med nya ytskikt och ny inredning, där samtliga material är valda med noggrannhet ur ett hållbarhetsperspektiv. Inredningsfilosofin är i övrigt mycket enkel – det ska kännas som en varm kram när man kommer innanför dörren. Med ett mjukt och varmt färg- och formspråk harmonierar de nya hotellrummen med resterande delar av hotellet och skapar en skön balans mellan ute och inne.

I början av maj beräknas samtliga hotellrum i Villa Apelviken ha genomgått samma omfattande renovering, och därmed har Varbergs Kusthotells alla 157 hotellrum fått den handpåläggning som behövs för att tillgodose den moderna gästens förväntningar på bekvämlighet och standard.     

Om Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell är ett spa- och konferenshotell som ligger endast 45 minuter från Göteborg och femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. I Sveriges enda Thalasso-spa kan du njuta av kallbad, 32-gradig havsvattenpool, ångbastu, spabehandlingar och mycket mer. Här förädlas de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år.

Om Villa Apelviken

Villa Apelviken byggdes 2010 som ett tillskott till Varbergs Kusthotells konferensanläggning. Med sina 233 kvm har Villa Apelviken plats för upp till 220 personer. Huset är flexibelt utformat och kan enkelt förvandlas från en mässa till en avkopplande lounge, eller dukas upp för en stor fest. Denna byggnad inhyser även en stor lounge för mingel och fika samt 40 hotellrum med 80 bäddar.

PRESSKONTAKT

Terese Asplund, VD
Mobile: +46 708 45 42 40, terese.asplund@comwell.se

TA DEL AV VÅRT NYHETSBREV