spa i Varberg med kallbadhus och dagspa

varbergs-kusthotell-(15)

Havet vid västkusten – en del av vårt spa

Havet ryms i alla fysiska och sinnliga upplevelser i vårt spa. Kusthotellet vid västkusten i Varberg är den enda spaanläggning i Sverige som erbjuder Thalasso-spa. Ordet Thalasso betyder just hav på grekiska. Vid Kattegatt, där havet möter Halland, förenas det salta vatten och tångruskor i varje skön spaupplevelse och bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. 

Här kan du njuta av kallbad, vår uppvärmda havsvattenpool, ångbastu, en klassisk bubbelpool, spabehandlingar och mycket mer. Vi förädlar de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år.   

varbergskusthotell_0013

Spabehandlingar

Kombinera ditt spabesök med en välgörande och avkopplande spabehandling

Tiden är din är vårt unika behandlingskoncept där din spaterapeut skapar den bästa spabehandlingen för dig, helt efter dina behov och önskemål.

Njut av massage, peeling, kroppsskrubb, hudanalys eller någon av våra andra behandlingar. På vår spaanläggning vid västkusten får du en helt unik spaupplevelse. 

varbergs-kusthotell-(11)

Dagspa i Halland

Njut av en heldag, en morgon eller en kväll i vårt Thalasso-spa. Du är välkommen att besöka vårt spa även utan övernattning på vårt hotell. Våra dagspa-paket innehåller många sköna upplevelser – som kallbad i havet, uppvärmd havsvattenpool, tillgång till bubbelpool, bastubad, spalounge och mycket annat.

Oavsett om du söker en spadag, spahelg eller en längre spaweekend med middag och en hotellnatt, hjälper vi dig att göra din spaupplevelse minnesvärd.

varbergskusthotell_0015

Spa-och hotellpaket i Varberg

Hos oss kan ni välja mellan ett stort utbud av spapaket, weekendpaket och hotellpaket. Njut av spaupplevelser i Sveriges enda Thalasso-spa på Varbergs Kusthotell och sov gott i ett vackert hotellrum. Vi erbjuder närhet till havet som en del i allt vi gör, från massage och spabehandlingar till närproducerade middagar och mysiga hotellrum

varbergskusthotell_0033

Bra att veta inför ditt spabesök

Om du besöker oss över en spadag, kvällsspa, spaweekend eller för en behandling så har vi samlat svar på vanliga frågor. Som till exempel hur du bokar en spabehandling, timmar ditt barn kan vistas på spa, åldersgräns på spat, hur du anmäler dig till en basturitual och våra avbokningsvillkor. 

varbergskusthotell_spastudion_2024_04

SPASTUDIO MED ANDA SPAWORKSHOP

Varmt välkommen till vår spastudio. I spastudion erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra utföra en spabehandling för ansiktet på egen hand. ANDA spaworkshop leds av en spaterapeut som utbildar dig i produkternas egenskaper och guidar dig steg för steg i hur du med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut.

Spaworkshopen går att boka som gruppaktivitet för 6-12 personer alla dagar i veckan. Perfekt för till exempel en tjejweekend, möhippa eller med kollegorna.  

ir2_3000x2000

INFRARÖD BASTU

Varmt välkomna att boka en stund i vår infraröda bastu.

En infraröd bastu erbjuder många hälsofördelar, från en djupgående renande detox till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn. Den infraröda bastun använder värmevågor för att värma upp din kropp direkt, så du behöver mindre värme för att få en mer intensiv svettning.  

IR-bastun bokas som en 30-minuters behandling och finns även som DUO-behandling för två.

spatofflor_2

Minska klimatavtrycket och ta med egen spatoffla

Årligen har vår anläggning slängt 2,5 ton spatofflor av plast. Vi behöver förändra ett beteende och minska produkter som slängs efter en användning. Därför vill vi uppmana till att återanvända och ta med dig egna tofflor som du redan har. Tillsammans kan vi göra skillnad, för minskat plastavfall och för hållbara upplevelser - som känns bra i hjärtat.

Spa i Varberg | Varbergs Kusthotell

Omtyckta spaprodukter

Vi arbetar med välkända lyxiga spaprodukter från Kerstin Florian i våra spabehandlingar. Spaprodukterna innehåller naturliga ingredienser av högsta kvalité. 

Vill du behålla den behagliga spakänslan efter din behandling kan du köpa med dig dina favoritprodukter hem. Handla genom vår spashop på hotellet eller direkt från Kerstin Florians webshop.

Upplevelser i vårt Thalasso-spa

Ta del av vårt nyhetsbrev