spa med kallbadhus och dagspa

varbergskusthotell_spa_pool

Havet är en del av vårt spa

Havet ryms i alla fysiska och sinnliga upplevelser i vårt spa. Ordet Thalasso betyder just hav på grekiska. Kattegatts salta vatten och tångruskor vävs in i varje skön spaupplevelse och bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi.   

Här kan du njuta av kallbad, vår uppvärmda havsvattenpool, ångbastu, spabehandlingar och mycket mer. Vi förädlar de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år. 

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Spabehandlingar

Kombinera ditt spabesök med en välgörande och avkopplande spabehandling. 

Tiden är din är vårt unika behandlingskoncept där din spaterapeut kombinerar en spabehandling helt efter dina behov och önskemål.

Njut av massage, peeling, kroppsskrubb, hudanalys eller någon av våra andra behandlingar. 

Spa i Varberg | Varbergs Kusthotell

Dagspa

Njut av en heldag, en morgon eller en kväll i vårt Thalasso-spa. Du är välkommen att besöka vårt spa även om du inte är övernattande hotellgäst. Våra dagspa-paket innehåller många sköna upplevelser.

Oavsett om du söker en spadag, spahelg eller en längre spaweekend, hjälper vi dig att göra din spaupplevelse minnesvärd.

Spa i Varberg | Varbergs Kusthotell

Bra att veta inför ditt spabesök

Om du besök oss över en spadag, spaweekend eller för en behandling så har vi samlat svar på vanliga frågor. Som till exempel hur du bokar en spabehandling, barntider på spa, hur du anmäler dig till en basturitual eller våra avbokningsvillkor. 

Spa i Varberg | Varbergs Kusthotell

Omtyckta spaprodukter

Vi arbetar med Kerstin Florians välkända spaprodukter i våra spabehandlingar. Spaprodukterna innehåller naturliga ingredienser med högsta kvalité. 

Vill du behålla den behagliga spakänslan efter din behandling kan du köpa med dig dina favoritprodukter hem. Handla genom vår spashop på hotellet eller direkt från Kerstin Florians webshop.

upplevelser i vårt Thalsso-spa

Ta del av vårt nyhetsbrev