spa med kallbadhus och dagspa

varbergskusthotell_spa_pool

Havet är en del av vårt spa

Havet ryms i alla fysiska och sinnliga upplevelser i vårt spa. Ordet Thalasso betyder just hav på grekiska. Kattegatts salta vatten och tångruskor vävs in i varje skön spaupplevelse och bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi.   

Här kan du njuta av kallbad, vår uppvärmda havsvattenpool, ångbastu, spabehandlingar och mycket mer. Vi förädlar de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år. 

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Spabehandlingar

Kombinera ditt spabesök med en välgörande och avkopplande spabehandling. 

Tiden är din är vårt unika behandlingskoncept där din spaterapeut kombinerar en spabehandling helt efter dina behov och önskemål.

Njut av massage, peeling, kroppsskrubb, hudanalys eller någon av våra andra behandlingar. 

varbergs-kusthotell-(11)

Dagspa

Njut av en heldag, en morgon eller en kväll i vårt Thalasso-spa. Du är välkommen att besöka vårt spa även om du inte är övernattande hotellgäst. Våra dagspa-paket innehåller många sköna upplevelser.

Oavsett om du söker en spadag, spahelg eller en längre spaweekend, hjälper vi dig att göra din spaupplevelse minnesvärd.

varbergs-kusthotell-(31)

Bra att veta inför ditt spabesök

Om du besök oss över en spadag, spaweekend eller för en behandling så har vi samlat svar på vanliga frågor. Som till exempel hur du bokar en spabehandling, barntider på spa, hur du anmäler dig till en basturitual eller våra avbokningsvillkor. 

spatofflor_2

Minska klimatavtrycket och ta med egen spatoffla

Årligen har vårt hotell slängt 2,5 ton spatofflor av plast. Vi behöver förändra ett beteende och minska produkter som slängs efter en användning. Därför vill vi uppmana till att återanvända och ta med dig egna tofflor som du redan har. Tillsammans kan vi göra skillnad, för minskat plastavfall och för hållbara upplevelser -som känns bra i hjärtat.

ir2_3000x2000

NYHET! INFRARÖD BASTU

Varmt välkomna att boka en stund i vår helt nya infraröda bastu.

En infraröd bastu erbjuder många hälsofördelar, från en djupgående rensande detoxsvett till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn. Den infraröda bastun använder värmevågor för att värma upp din kropp direkt, så du behöver mindre värme för att få en mer intensiv svettning.  

IR-bastun bokas som en 30-minuters behandling och finns även som DUO-behandling.

spastudio5

NYHET! SPASTUDIO MED ANDA SPAWORKSHOP

Varmt välkommen till vår nyöppnade Spastudio. I spastudion erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra utföra en spabehandling för ansiktet på egen hand. ANDA spaworkshop leds av en spaterapeut som utbildar dig i produkternas egenskaper och guidar dig steg för steg i hur du med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut.

Vår spaworkshop går att boka som gruppaktivitet för upp till 12 personer måndag till torsdag  eller som enskild deltagare på fredag och lördag eftermiddag kl. 16.00.

Spa i Varberg | Varbergs Kusthotell

Omtyckta spaprodukter

Vi arbetar med Kerstin Florians välkända spaprodukter i våra spabehandlingar. Spaprodukterna innehåller naturliga ingredienser med högsta kvalité. 

Vill du behålla den behagliga spakänslan efter din behandling kan du köpa med dig dina favoritprodukter hem. Handla genom vår spashop på hotellet eller direkt från Kerstin Florians webshop.

upplevelser i vårt Thalsso-spa

Ta del av vårt nyhetsbrev

ml>