Havet är en del av vårt spa

varbergskusthotell_0027

Havet vid västkusten – en del av vårt spa

Havet ryms i alla fysiska och sinnliga upplevelser i vårt spa. Kusthotellet vid västkusten i Varberg är den enda spaanläggning i Sverige som erbjuder Thalasso-spa. Ordet Thalasso betyder just hav på grekiska. Vid Kattegatt, där havet möter Halland, förenas det salta vatten och tångruskor i varje skön spaupplevelse och bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. 

Här kan du njuta av kallbad, vår uppvärmda havsvattenpool, ångbastu, en klassisk bubbelpool, spabehandlingar och mycket mer. Vi förädlar de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år. Välkommen till vårt havsnära hotell i kurorten Varberg.

varbergs_kusthotell_thalasso0007

Hotellpaket med spa på Varbergs Kusthotell

Hos oss kan ni välja mellan ett stort utbud av spapaket, weekendpaket och hotellpaket. Njut av spaupplevelser i Sveriges enda Thalasso-spa på Varbergs Kusthotell och sov gott i ett vackert hotellrum. Vi erbjuder närhet till havet som en del i allt vi gör, från massage och spabehandlingar till närproducerade middagar och mysiga hotellrum.

varbergs_kusthotell_tidenardin_023

Spabehandlingar på Varbergs Kusthotell

Kombinera ditt spabesök med en välgörande och avkopplande spabehandling.

Tiden är din är vårt unika behandlingskoncept där din spaterapeut skapar den bästa spabehandlingen för dig, helt efter dina behov och önskemål.

Njut av massage, peeling, kroppsskrubb, hudanalys eller någon av våra andra behandlingar. På vår spaanläggning vid västkusten får du en helt unik spaupplevelse i vackra och harmoniska miljöer. 

varbergs_kusthotell_thalasso0004

Dagspa på Varbergs Kusthotell

Njut av en heldag, en morgon eller en kväll i vårt Thalasso-spa. Du är välkommen att besöka vårt spa även utan övernattning på vårt hotell. Våra dagspa-paket innehåller många sköna upplevelser – som kallbad i havet, uppvärmd havsvattenpool, tillgång till bubbelpool, bastubad, spalounge och mycket annat.

Oavsett om du söker en spadag, spahelg eller en längre spaweekend med middag och en hotellnatt, hjälper vi dig att göra din spaupplevelse minnesvärd.

Sommarens spaupplevelser i kurorten Varberg

varbergs_kusthotell_kallbadhus0006

Bra att veta inför ditt spabesök på Kusthotellet

Om du besöker oss över en spadag, kvällsspa, spaweekend eller för en behandling så har vi samlat svar på vanliga frågor. Som till exempel hur du bokar en spabehandling, timmar ditt barn kan vistas på spa, åldersgräns på spat, hur du anmäler dig till en basturitual och våra avbokningsvillkor. 

Nyheter på Varbergs Kusthotell

Spa i kurorten Varberg

varbergs_kusthotell_behandling0023

Omtyckta spaprodukter på Kusthotellet

Vi arbetar med välkända lyxiga spaprodukter från Kerstin Florian i våra spabehandlingar. Spaprodukterna innehåller naturliga ingredienser av högsta kvalité. 

Vill du behålla den behagliga spakänslan efter din behandling kan du köpa med dig dina favoritprodukter hem. Handla genom vår spashop på hotellet eller direkt från Kerstin Florians webshop.

Upplevelser i vårt Thalasso-spa

Ta del av vårt nyhetsbrev