Här är havet alltid nära

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Havet är allt. I allt vi gör.

Här är havet alltid närvarande. Såväl i den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Så oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet. 

Havet | Varbergs Kusthotell

Vårt hållbarhetsarbete

På Varbergs Kusthotell vill vi visa omsorg för både vår närmiljö, vår globala miljö och för våra medarbetare och gäster. Vi vill vara med och bana vägen för en hållbar framtid genom att aktivt arbeta för ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.    

Jobba hos oss | Varbergs Kusthotell

Jobba hos oss

På Varbergs Kusthotell ger vi människor de bästa förutsättningarna för att mötas, koppla av, bygga styrka och hämta energi vid havet. Tillsammans skapar vi Sveriges populäraste kusthotell. Vill du vara med? 

En unik historia | Varbergs Kusthotell

En unik historia

Den här platsen har någonting alldeles unikt. Någonting magiskt. Våra praktfulla byggnader och det förtrollande landskapet utanför för oss in i en egen liten värld. Den glittrande kustremsan som syns från många rum gör gott för själen. År 1992 blev hotellet till Varbergs Kurort och idag är vi Varbergs Kusthotell. En plats för njutfullt umgänge i en avslappnad atmosfär som inspirerar till livsglädje och balans.     

Hotellrum i Varberg | Varbergs Kusthotell

Vi är en del av hotellkedjan Comwell

Varbergs Kusthotell ingår sedan år 1996 i hotellkedjan Comwell som består av 15 hotell i Danmark och 2 i Sverige. 

Alla Comwell hotell har sin egen karaktär, stämning och atmosfär. Men en sak som de alla har gemensamt är det goda värdskapet, servicen och den professionella personalen. 

Missa inte att besöka vårt svenska systerhotell Aspenäs Herrgård som ligger i Lerum, 20 minuter från Göteborg.