Här är havet alltid nära

varbergs-kusthotell-(29)

Havet är allt. I allt vi gör.

Här är havet alltid närvarande. I vårt Thalasso-spa med havsvatten såväl som i restaurangen med närlagad mat från hav och inland. Här kan du hämta energi och styrka genom träningspass eller njuta av välgörande stunder i vårt Thalasso-spa. Här finns gott om saltstänkta upplevelser, bara 52 steg från havet. 

En unik historia | Varbergs Kusthotell

En unik historia

Den här platsen har någonting alldeles unikt. Våra praktfulla byggnader och det förtrollande landskapet utanför skapar en egen fantastisk miljö. Den glittrande kustremsan som syns från många rum gör gott för själen. År 1992 blev hotellet till Varbergs Kurort och idag är vi Varbergs Kusthotell. En plats för njutning och sällskap i en avslappnad och inspirerande atmosfär.     

varbergs_kusthotell_hav-(3)

Vårt hållbarhetsarbete

På Varbergs Kusthotell vill vi visa omsorg för både vår närmiljö, vår globala miljö och för våra medarbetare och gäster. Vi vill vara med och bana vägen för en hållbar framtid genom att aktivt arbeta för ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.    

kusthotellet_personal_2020

Jobba hos oss

På Varbergs Kusthotell ger vi människor de bästa förutsättningarna för att mötas, koppla av, bygga styrka och hämta energi vid havet. Tillsammans skapar vi Sveriges populäraste kusthotell. Vill du vara med? 

varbergs-kusthotell-(24)

Vi är en del av hotellkedjan Comwell

Varbergs Kusthotell ingår i hotellkedjan Comwell som består av femton hotell i Danmark och ett i Sverige. 

Alla Comwellhotell har sin egen karaktär, stämning och atmosfär. Men en sak som alla har gemensamt är det goda värdskapet, servicen och den professionella personalen. 

logo_hemsida_73a2751

2022 - ETT JUBILEUMSÅR!

År 1992 invigdes Varbergs Kusthotell, vilket innebär att vi i år, 2022, firar 30 år som hotell- och spaverksamhet!

Hotellet har under 30 år drivits för att ge gäster en totalupplevelse för kropp och själ, men vårt koncept bygger vidare på 200 år gamla traditioner av kurbadande, där Varberg som kurort och närheten till havet är den springande punkten. Även vår plats i Lilla Apelviken har något alldeles unikt. Det visste vi redan tidigt 1900-tal och därför vill vi också uppmärksamma och dela med oss av vår historia som vi är stolta att över att föra vidare.

Ta del av vårt nyhetsbrev