Här är havet alltid nära

varbergs-kusthotell-(29)

Havet är allt. I allt vi gör.

Här är havet alltid närvarande. I vårt Thalasso-spa med havsvatten såväl som i restaurangen med närlagad mat från hav och inland. Här kan du hämta energi och styrka genom träningspass eller njuta av välgörande stunder i vårt Thalasso-spa. Här finns gott om saltstänkta upplevelser, bara 52 steg från havet. 

varberg-kusthotell_personal_micke

Jobba hos oss

På Varbergs Kusthotell ger vi människor de bästa förutsättningarna för att mötas, koppla av, bygga styrka och hämta energi vid havet. Tillsammans skapar vi Sveriges populäraste kusthotell. Vill du vara med? 

En unik historia | Varbergs Kusthotell

En unik historia

Den här platsen har någonting alldeles unikt. Våra praktfulla byggnader och det förtrollande landskapet utanför skapar en egen fantastisk miljö. Den glittrande kustremsan som syns från många rum gör gott för själen. År 1992 blev hotellet till Varbergs Kurort och idag är vi Varbergs Kusthotell. En plats för njutning och sällskap i en avslappnad och inspirerande atmosfär.     

varbergs_kusthotell_hav-(3)

Vårt hållbarhetsarbete

På Varbergs Kusthotell vill vi visa omsorg för både vår närmiljö, vår globala miljö och för våra medarbetare och gäster. Vi vill vara med och bana vägen för en hållbar framtid genom att aktivt arbeta för ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.    

Hotellrum i Varberg | Varbergs Kusthotell

Mål och värderingar

På Varbergs Kusthotell ger vi människor de bästa förutsättningarna för att mötas, koppla av, bygga styrka och hämta energi vid havet. Vår personlighet och vårt varumärke bottnar i gemensamma värderingar och en företagskultur som tar oss till våra mål.

2023_varbergs-kusthotell-logos-i-bild

Vi är en del av hotellkedjan Comwell

Varbergs Kusthotell ingår i hotellkedjan Comwell som består av femton hotell i Danmark och ett i Sverige. 

Alla Comwellhotell har sin egen karaktär, stämning och atmosfär. Men en sak som alla har gemensamt är det goda värdskapet, servicen och den professionella personalen. 

Ta del av vårt nyhetsbrev

ml>