LEDIGA TJÄNSTER

FRUKOSTKOCK
Om tjänsten
God morgon! Är du ny frukostkock på Restaurang Severins? I den här tjänsten får du chansen att ge våra gäster den bästa starten på dagen. Severins serverar idag en frukostbuffé med ett par utvalda rätter på à la carte. Vi har högt ställda mål på att utveckla morgonens à la carte framåt – var med och gör det möjligt!
Om dig
Du är en noggrann kock och servicemänniska med stort intresse för mat. Du arbetar strukturerat och inspireras av allt gott som tillagas världen runt. På Severins blir du en naturlig del i frukostteamet där samarbete är A och O för att varje dag servera en frukost vi är stolta över.
Fakta
Omfattning: 80% inkl. arbete varannan helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt
Oskar Samuelsson, director of food and wine, oskar.samuelsson@varbergskusthotell.se

KÖKSCHEF
Om tjänsten
Som kökschef på Severins blir du en nyckelperson i den dagliga driften och att säkerställa toppkvalitet. I samband med starten får du också vara med och bygga upp Severins helt nya restaurang och kök som påbörjar sin renovering i början av 2026. Tjänsten innefattar även 10% administrativt arbete samt arbetstid varannan helg. Närmaste chef är Oskar Samuelsson, Food & Wine Director.
Om dig
Du är en smaksäker kock som enkelt kan ta kommando över ett köksteam. Din ledarstil är trygg och ödmjuk, med stark förmåga att prioritera. Kanske har du erfarenhet från rollen som kökschef, eller så vill du ta nästa steg i karriären på en restaurang med höga gastronomiska ambitioner.
Fakta
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Årsskiftet 25/26
Placeringsort: Varberg
Kontakt
Oskar Samuelsson, Food & Wine Director, oskar.samuelsson@varbergskusthotell.se

KOCK
Om tjänsten
Laga mat på Severins på Varbergs kusthotell. Med nya operatören Ästad Vingård på plats sedan 1 januari nystartas restaurangen med ambitiösa mål, nordisk meny och mycket nyfångat att välja på. Erfaren kock sökes som vill ha nya utmaningar och stimulans i arbetet.
Om dig
Du har ett genuint intresse för matlagning. Att laga god mat, till gäster som uppskattar god vällagad mat, ger dig energi. Kanske vill du lära dig något nytt. Kanske vill du vara med på en spännande nysatsning och få hundratals kollegor som nya arbetskamrater. Vi är äntligen igång och du är välkommen att söka.
Fakta
Omfattning: 100%
Lön: Enligt överenskommelse
Tid: Omgående
Kontakt: Oskar Samuelsson, food & wine director, oskar.samuelsson@varbergskusthotell.se

SERVIS 70%
Om tjänsten
Restaurang Severins på Varbergs Kusthotell söker dig med stort intresse för mat, dryck och service! Här blir du en del av servisteamet på en storsatsande restaurang med fisk och skaldjur som tema. I början av 2026 renoverar vi hela restaurangen för att skapa en ännu bättre matupplevelse för våra gäster.
Om dig
Ditt största fokus är att gästen ska få ett bra besök! Du är uppmärksam, noggrann med detaljerna och håller dig påläst om meny och vad vi serverar. Till din hjälp finns alltid ett team av kollegor i servis och kök samt hovmästare, sommelier och restaurangchef.
Fakta
Omfattning: 70%
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt
Oskar Samuelsson, food & wine director, oskar.samuelsson@varbergskusthotell.se