Kustfrukost 20 april

varbergs-kusthotell-(40)

Varmt välkommen

Vi hälsar Dig varmt välkommen till Kustfrukost - ett event för noggrant utvalda personer i vårt lokala näringsliv. 

Under året bjuder vi in till en serie frukostföreläsningar, med föreläsare som handplockats för sina insikter och erfarenheter kring ledarskap.

Ta chansen att nätverka med nya och bekanta ansikten som verkar lokalt i Varberg med omnejd, och lyssna till Pernilla Gravenfors inspirerande föreläsning om syftesdrivet värdskap och ledarskap. Vi bjuder på en lyxig frukostbuffé i restaurangen och fin goodiebag.

Ändringar i programmet:
Till dig som fick inbjudan med Kristin Kaspersen i programmet 20 april, så har vi nog alla nåtts av nyheten att Kristin Kaspersen kommer programleda Let’s Dance under våren, vilket tyvärr fått som följd att hon inte har möjlighet att föreläsa den 20 april med det nya hektiska schema som ligger framför henne. Vi ser fram emot att få välkomna henne till oss vid ett senare tillfälle!

varbergskust-hotell-mat-restaurang-0048

Program

TORSDAG DEN 20 APRIL

  • 7.30 Frukostbuffé serveras i restaurangen
  • 8.00 Föreläsningen börjar
  • 8.45 Mingel

För den som vill erbjuder vi även en visning av hotellet och vårt uppdaterade spa.

Vid frågor vänligen kontakta johanna.mars@comwell.se

pernilla_webb

Pernilla Gravenfors

Pernilla har samlat erfarenhet som ledare inom besöksnäringen i mer än 25 år. Detta har inkluderat fler än 20 hotell, 5 destinationer och hundratals medarbetare inom tre stora koncerner: Comwell A/S , Choice samt Holiday Club. I över 13 år har hon även drivit och varit delägare i hotellverksamheter i Åre. Med sina gedigna kunskaper driver Pernilla idag konsultföretag där hon utvecklar företag och individer inom ledarskap och affärsutveckling i olika former.

Anmälan