Här är havet alltid nära

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Välkommen till havet och Varbergs Kusthotell

Här inspirerar havet och horisonten till utvecklande möten, energigivande träning och avslappnande spa-ritualer med havsvattnet som vår viktigaste ingrediens. Bara 52 steg från havet. Utsikterna är fina, oavsett om du vill gå ner i varv eller varva upp.

Spa vid havet | Varbergs Kusthotell

Sveriges enda Thalasso-spa

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra gäster ett besök på Sveriges enda Thalasso-spa där Kattegatts saltvatten och tångruskor vävs in i varje upplevelse och bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. 

Konferens och möten i Varberg | Varbergs Kusthotell

Konferens i inspirerande miljöer

Hos oss kan du konferera i havsnära miljöer. Vi bjuder på en stimulerande atmosfär och rätt förutsättningar för att skapa lyckade möten. 

Restaurang i Varberg | Varbergs Kusthotell

Matupplevelser nära havet

I vår restaurang är stämningen mysig och hemtrevlig, här serverar vi dagens alla mål från frukost och brunch till lunch och kvällssupé. I vår intilliggande bistro kan du slå dig ner och välja en rätt från vår bistromeny.

Aktuella erbjudanden

Yoga och träning i Varberg | Varbergs Kusthotell

Träning och hälsa

Vi tror på att bygga styrka och hälsa inifrån och ut och på att träning skall vara glädjefyllt och njutbart. 

Hos oss kan du som är vår hotellgäst eller träningsmedlem träna i vackra miljöer nära havet, i gruppträningspass, på gym, tillsammans med en personlig tränare eller i vår uppvärmda havsvattenpool. 

SUP i Varberg | Varbergs Kusthotell

Sommarstunder vid havet

Välkommen till en härlig Kustsommar. Med sommarstunder vid havet. Tid för värme och samtal. Tid för avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad, välgörande spabehandlingar och sovmorgnar. Vi längtar efter att ta emot dig och ge dig en trygg och säker vistelse.    

Havet | Varbergs Kusthotell

Trygghet och säkerhet för våra gäster och medarbetare

På Varbergs Kusthotell gör vi allt för att du som gäst ska känna dig trygg när du är hos oss. Våra gästers och medarbetares säkerhet och hälsa har högsta prioritet och vi följer noga myndigheternas rekommendationer och råd kring Covid-19. Information om vad vi gör för att minska smittspridning kan du läsa på länken nedan.