Kustfrukost 20 april

Hotell nära havet | Varbergs Kusthotell

Varmt välkommen

Vi hälsar Dig varmt välkommen till Kustfrukost - ett event för noggrant utvalda personer i vårt lokala näringsliv. 

Under året bjuder vi in till en serie frukostföreläsningar, med föreläsare som handplockats för sina insikter och erfarenheter kring ledarskap.
Först ut är Kristin Kaspersen den 20 april med föreläsningen Jag lär, Jag leder, Jag ÄR mitt liv.

Hämta inspiration som stärker dig i ditt ledarskap, nätverka med personer i liknande befattning från olika branscher, och fyll på med ny energi från vår frukostbuffé. 

Fin goodiebag utlovas till dig som deltar. 

varbergskust-hotell-mat-restaurang-0048

Program

TORSDAG DEN 20 APRIL

  • 7.30 Frukostbuffé serveras i restaurangen
  • 8.00 Föreläsningen börjar
  • 8.45 Mingel för dig som har möjlighet att dröja dig kvar

Efter föreläsningen finns Kristin Kaspersens senaste bok till försäljning med signering.
För den som vill erbjuder vi även en visning av hotellet och vårt uppdaterade spa.

Vid frågor vänligen kontakta johanna.mars@comwell.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN
SENAST 24 MARS
    

kristinkaspersen_fotograf_magnus_ragnvid

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en av landets mest folkkära tv-profiler och har arbetat som programledare sedan 1992. Hon är också en populär moderator och föreläsare och har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning. 

 ”För mig handlar det mesta om att välja rätt tankar. Kan jag göra det tar jag bättre beslut, jag har lättare att anta utmaningar och jag väljer den träning och kost som jag mår bra av. Vi är alla olika. Vi ska inte jämföra oss med andra. Därför är det viktigt att utgå från våra egna behov. När jag föreläser vill jag inspirera genom min resa och de erfarenheter oavsett om det handlar om att nå sina mål, att hitta rätt träning för dig, ta sin tid för återhämtning eller att just komma ihåg att välja rätt tanke. Vara ärlig mot sig själv.”  

Jag lär, Jag leder, Jag ÄR mitt liv

Kristin berättar hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av. Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.

Anmälan

Hantering av dina personuppgifter:

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med anmälan kommer att behandlas för att kunna administrera frukosteventet samt för att kunna kontakta dig med information om Varbergs Kusthotells tjänster. Läs om vår personuppgiftspolicy här

Ta del av vårt nyhetsbrev