Bygg styrka inifrån och ut

Yoga och träning i Varberg | Varbergs Kusthotell

Träning och hälsa

Träning är synonymt med välmående och förbättrad hälsa och att träna i vackra miljöer stärker inte bara motivationen utan hjälper också till med både sinnesro och energi. Vi tror på att bygga styrka och hälsa inifrån och ut och på att träning skall vara glädjefyllt och njutbart. 

Hos oss kan du som hotellgäst eller träningsmedlem träna i vackra miljöer nära havet, i gruppträningspass, på gym, tillsammans med en personlig tränare eller i vår uppvärmda havsvattenpool. Välkommen till oss för att bygga styrka och välmående.

varbergs_kusthotell_traning_00

Bli träningsmedlem

Vi har många olika medlemskap som gör det enkelt för dig att träna. Med tillgång till vårt thalassospa, olika träningspass och uppvärmda pooler kan du hitta ett medlemskap som passar dina behov och det du vill få ut av din träning. Vill du bli starkare, mer flexibel, avslappnad, svettig och samtidigt ha riktigt kul. Års- eller månadskort – Vi har träningsmedlemskapet för dig! 

varberg-kusthotell_spinning

Träningsschema och pass

Gruppträning med rörelse och rytmer. Ett svettigt spinningpass för flåset. Styrka och teknik i gymmet. Andningsfokus på yogapasset. Vi erbjuder ett stort utbud av träningsformer på många olika tider. På så sätt kan vi försäkra oss om att du kan hitta de pass och tider som passar dig bäst. Hos oss finns många sätt att träna på.  

Gym och träning i Varberg | Varbergs Kusthotell

Personlig träning anpassad efter dig

Med dig i fokus hjälper våra personliga tränare dig att nå nya höjder, oavsett vilket mål du har med din träning. Oavsett hur träningserfaren man är kan man dra nytta av individanpassad träning. Våra personliga tränare utgår från dina individuella behov, förutsättningar och mål kring hälsa och träning och skräddarsyr träningsupplägg just för dig. 

Träning och konferensaktiviteter i Varberg | Varbergs Kusthotell

Starka företag och personal

Ett starkt företag byggs genom välmåendet hos de anställda. Vi hjälper din personal att komma i rörelse, för starkare företag och personal. Träna enskilt eller tillsammans i team och använd friskvårdsbidrag till träningsglädje och hälsa hos oss. 

Ta del av vårt nyhetsbrev