Personlig träning

Personlig träning på Varbergs Kusthotell

Oavsett hur träningserfaren du är kan du dra nytta av individanpassad träning. Våra personliga tränare utgår från dina individuella behov, förutsättningar och mål kring hälsa och träning och skapar ett träningsupplägg just för dig. 

Vårt gym, havsvattenpool, utomhusgym, träningssalar och underbara utomhusmiljö vid kustlinjen i Varberg ger många möjligheter för varierande träningsupplägg. Just för dig.

varbergs_kusthotell_traning_01

Fem veckor med personlig tränare

Få ut mer av din träning med vårt femveckorsprogram med personlig träning! 

Din personliga tränare skräddarsyr ett träningsupplägg tillsammans med dig. Förutom din träningsplan ingår 5 personliga träningspass med PT, samt fri tillgång till vårt gym, varierade träningsklasser och avkopplande havsvattenpool under vardagar.

Vad ingår:

 • Personlig träningsplan. Din personliga tränare skapar en unik träningsplan helt anpassad efter dina behov och önskemål. 
 • 5 PT-träningspass, 45 minuter. En gång i veckan träffar du din PT som leder dig genom ett individanpassat träningspass. Passen är utformade för att nå dina träningsmål på ett hållbart sätt.
 • Fri tillgång till gym och träningsklasser. Du får även fri tillgång till vårt moderna gym och varierade träningsklasser under måndag-fredag.
 • Fri tillgång till vår havsvattenpool. Vad kan vara skönare än att slappna av i vår varma havsvattenpool efter avslutat träningspass? Du får fri tillgång till omklädningsrum, dusch och havsvattenpool under vardagar.

Varför välja oss:

 • Styrka inifrån och ut: Med vårt fokus på att låta din inre styrka vägleda din träning, kan du uppnå långsiktiga resultat som varar bortom de fem veckorna.
 • Anpassad träning: Varje individ är unik och därför anpassar vi träningen efter dig och dina specifika behov. Genom att skapa en träningsplan som är skräddarsydd för dig, kan du bli en starkare version av dig själv och nå dina personliga mål.
 • Professionell support: Med våra erfarna och engagerade personliga tränare får du inte bara professionell vägledning, utan också den support och motivation som behövs för att lyckas. Vi finns här för att stödja dig genom varje steg på din träningsresa.

Pris och bokning

Pris: 3 545 kr/person

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en hälsosammare och starkare version av dig själv. Boka fem veckor med personlig träning på telefon 0340-629800 eller bokning.varbergskusthotell@comwell.se.

Gym och träning i Varberg | Varbergs Kusthotell

PT-utbud och bokning

Fem veckor med personlig tränare

Träna tillsammans med en PT och få hjälp och motivation till din träning. Under fem veckor träffar du din PT 1 gång/vecka och får fri tillgång till gym, träningspass och havsvattenpool under måndag-fredag. 

 • 5 träningspass, 45 min, 3 545 kr/person

Enskilda PT träningspass

 • 1 träningspass, 45 min, 730 kr    
 • 10 träningspass, 45 min, 6 570 kr

Personlig träning duo 

Gå två personer till priset av en på ett gemensamt PT-träningspass. 

 • 45 min, 1 015 kr för två personer.

Personlig träning för seniorer

För dig som är 65 år+ erbjuder vi personlig träning måndag-torsdag kl 12-16. Bokning sker till lena.arnoldsson@comwell.se

 • 45 min, 495 kr

Bokning

Boka personlig träning på telefon 0340-629800 eller bokning.varbergskusthotell@comwell.se.

varbergs_kusthotell_personliga_tranare

Möt våra personliga tränare

Våra personliga tränare är mer än bara experter inom träningsteknik – de är din stöttning, din peppning och din vägledning på vägen. De inspirerar dig till att hitta glädjen, fokuset och motivationen. I varje rörelse.

Kattis Grände 

Kattis har erfarenhet som sjukgymnast och kan hjälpa dig med att nå dina träningsmål. Hon arbetar med funktionell träning anpassad efter dina förutsättningar och brinner för att nyttja naturen och omgivningarna vid havet. Kontakt: kattis.grande@comwell.se

Lena Arnoldsson 

Lena utgår från dina förutsättningar och mål och lägger upp en individanpassad träning. Med säker, inspirerande och effektiv träning blir det dessutom roligare. Kontakt: lena.arnoldsson@comwell.se.

Katti Hagebjörk

Katti vill ge dig de bästa förutsättningarna för ett bra liv i en stark kropp, där rörlighet och grundstyrka för din vardag är i fokus. Hon brinner särskilt för seniorträning. Kontakt: katarina.hagebjork@comwell.se