Personlig träning

Träning anpassad efter dig

Våra personliga tränare sätter tillsammans med dig upp träningsmål och lägger upp ett träningsprogram anpassat efter dig. Våra personliga tränare är experter på att stötta, peppa och vägleda dig till rätt teknik och känsla. För en glädjefylld, fokuserad och motiverande träning.

Vårt gym, havsvattenpool, utomhusgym, träningssalar och underbara utomhusmiljö ger många möjligheter för varierande träningsupplägg. 

Bokning

Boka personlig träning på 0340-629800 eller bokning.varbergskusthotell@comwell.se.

Gym och träning | Varbergs Kusthotell

Paketpriser 2023

5 veckor med egen PT

Träna tillsammans med en PT och få hjälp och motivation till din träning. Under 5 veckor á 45 min träffar du din PT 1 gång/vecka och får fri tillgång till gym, träningspass och havsvattenpool under mån-fre. 

  • 5 träningspass 3 475 kr/person

Personlig träning - 1 eller 10 träningspass

Är det dags för seriösa tag? Vår personliga tränare ser till att du når maximal effekt och synliga resultat med din träning. Oavsett om det du önskar är bättre kondition, ökad muskelmassa, minskad kroppsvikt - eller helt enkelt roligare träning.

  • 1 träningspass 45 min 715 kr    
  • 10 träningspass à 45 min 6 435 kr

Personlig träning för två

Gör träningen roligare och ta med en kompis! En personlig tränare ger er övningar och utmaningar tillsammans för att nå maximal effekt av träningen. 

  • 45 min 995 kr för två personer.

Personlig träning Senior

För dig som är 65+ erbjuder vi personlig träning måndag - torsdag kl 12-16. Bokning sker till lena.arnoldsson@comwell.se

  • 45 min 495 kr
Yoga och träning i Varberg | Varbergs Kusthotell

Våra personliga tränare

Lena Arnoldsson 

Lena utgår från dina förutsättningar och mål och lägger upp en individanpassad träning. Med säker, inspirerande och effektiv träning blir det dessutom roligare. Kontakt: lena.arnoldsson@comwell.se.

Kattis Grände 

Kattis har erfarenhet som sjukgymnast och kan hjälpa dig med att nå dina träningsmål. Hon arbetar med funktionell träning anpassad efter dina förutsättningar och brinner för att nyttja naturen och omgivningarna vid havet. Kontakt: kattis.grande@comwell.se

Katti Hagebjörk

Kontakt: katarina.hagebjork@comwell.se