Massage och spabehandlingar i Varberg

Spabehandlingar för ansikte, kropp och fot

Vi strävar alltid efter att du ska känna dig trygg, avslappnad och få ditt önskvärda resultat när du besöker oss för din spabehandling. Med lång erfarenhet och kompetens erbjuder våra spaterapeuter, massörer, hudterapeuter och fotvårdsterapeuter ett brett sortiment av spabehandlingar. Ansiktsbehandling, massage, fotvård eller infraröd bastu? På Varbergs Kusthotell hittar du behandlingen som passar just dig och dina behov för dagen. Nedan finner du alla behandlingar du kan boka, pris och öppettider. 

Du får en helhetsupplevelse

När du bokar en behandling på Varbergs Kusthotell får du mer än en välgörande spabehandling. Du får också entré till vår uppvärmda havsvattenpool, fotbad, upplevelsedusch, relaxavdelning och bastu en timme före och efter din behandling. Omklädningsrum, dusch, mysig badrock och handduk lånar du givetvis av oss. Bra att veta inför din spabehandling på Kusthotellet.

Bokning

Boka din behandlingar i god tid, då de är väldigt populära. Vi har 16-årsgräns på behandlingarna. Eventuell avbokning ska göras senast kl 18 dagen före ankomst. Läs våra bokningsvillkor.

Boka din spabehandling på mejl: bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller tel: 0340-62 98 00.

Priserna gäller 2024. Röda dagar gäller helgpriser. Under sommarveckorna 26-32 är det helgpriser på behandlingarna.  

varbergs_kusthotell_thalasso0004

Massage och tångmassage på Varbergs Kusthotell

Massage
Massageterapeuten fokuserar på önskat område – nacke och axlar, rygg eller ben. 

 • 20-minuters behandling, 510 kr
 • 30-minuters behandling, 610 kr

Tångmassage
Om du känner dig trött i kropp och sinne rekommenderar vi vår unika tångmassage. Du kliver i ett trädbadkar fyllt med uppvärmt havsvatten. Spaterapeuten masserar kroppen med handplockad tång från Varbergs kust. En berörande behandling där mineraler och spårämnen i havsvattnet och sågtången mjukar upp muskler och leder. 

 • 20-minuters behandling, 510 kr
 • 30-minuters behandling, 610 kr

Fot- och benmassage
En avslappnande stund för trötta fötter och underben som utförs av fotvårdsterapeut. Behandlingen börjar med ett fotbad som mjukar upp. Efter fotbadet följer sedan en skön massage av fötter och underben.

 • 20-minuters behandling, 449 kr

Kroppsbehandlingar

Kroppsskrubb
Under 20 minuter får du en härlig kroppsskrubb med Kerstin Florians Turkish Body Scrub med havssalt och eukalyptus som avslutas med en skön dusch. Väljer 40 minuter får du en skön kroppsskrubb med Kerstin Florians Chamomile Body Scrub med pimpsten, aloe vera och jojoba. Efter dusch får du en applikation med mjukgörande Chamomille Bodylotion.

 • 20-minuters behandling, 510 kr
 • 40-minuters behandling, 710 kr

Infraröd bastu
Infraröd bastu erbjuder många hälsofördelar – från en djupgående rensande detoxsvett till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn. Den infraröda bastun använder värmevågor för att värma upp din kropp direkt, så du behöver mindre värme för att få en mer intensiv svettning. Läs mer om fördelarna med infraröd bastu. 

 • 30-minuters behandling, 270 kr
 • 30-minuters behandling DUO, 440 kr

Horizontal shower
Du lägger dig på en bädd – där vattenstrålar från ovan rinner ner på dig i olika scenarier, trummande regn avbryts av milda vattenstrålar i harmonisk kombination med välgörande temperaturväxlingar. Spänningar i huvud, nacke och axlar sköljs bort i takt med det rinnande vattnet. 

 • 20-minuters behandling, 295 kr

Vaxning
Välj mellan att vaxa ben, bikinilinje eller rygg. Vid vaxning bör du inte bada eller masseras efter behandling på grund av infektionsrisk

 • 30-minuters behandling, 470 kr
 • 50-minuters behandling: Måndag till torsdag 620 kr. Fredag till söndag 720 kr

Spamanikyr
Få vackra händer i en avkopplande och mjukgörande behandling.

 • 30-minuters behandling: Måndag till torsdag, 420 kr. Fredag till söndag, 520 kr
 • 50-minuters behandling: Måndag till torsdag, 670 kr. Fredag till söndag, 770 kr
varbergs_kusthotell_behandlingar0004

Ansiktsbehandlingar på Varbergs Kusthotell

Anda – ansiktskur
En unik upplevelse som omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som både förnyar, förvandlar, och stärker. Ansiktskuren börjar med en rogivande meditation som följs av en rengörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha-tekniken, strukturerat vattenelixir och avslutas med Enzym Serum- Masque.

De veganska och ekologiska ANDA-produkterna anpassas och blandas för just dina behov för att ge spänstig, kraftfull och vacker hy. Våra terapeuter berättar om Blissful Moment – hur du skapar hudvård som kärleksfull omvårdnad hemma.

Efter behandlingen får du ett hemprogram för din hy för att kunna fortsätta vårda din hud hemma.

 • 50-minuters behandling: Måndag till torsdag, 845 kr. Fredag till söndag, 1045 kr

Ansiktsvård
Vår spaterapeut tar hand om dig och ger dig en skön uppfräschning av ansiktet. Du får rengöring, ansiktsmask och under tiden masken verkar får du hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage med en dagkräm.

 • 20-minuters behandling, 510 kr
 • 30-minuters behandling, 610 kr

LED-mask
Få omedelbart synliga resultat med rödljusbehandling – vi erbjuder LED-mask, en rödljusbehandling för ansiktet som förbättrar hudens struktur och har en föryngrande effekt. Efter bara tio minuters användning upplevs huden fylligare, återfuktad och förnyad. En strålande lyster! 

Du är välkommen att hyra LED-mask i vår spalounge av spavärden när du besöker Thalasso-Spa. 

 • 10 min, 150 kr

Vaxning
Välj att vaxa haka och överläpp. Vid vaxning bör man inte bada eller masseras efter behandling på grund av infektionsrisk. 

 • 10 min, 200 kr

Fransar och bryn

 • Färgning fransar och bryn, 30 min, 425 kr
 • Formning av bryn, 10 min, 325 kr


varbergs_kusthotell_behandling0023

Ansiktsbehandlingar med kemisk peeling

Priori skin re-boot spa – kemisk peeling
En balanserande och normaliserande kemisk peeling som ger synliga resultat. I denna glow-behandling ingår en djupverkande peel, 10 min LED-ljusterapibehandling för extra lystergivande och uppiggande effekt, en återfuktande mask och dagkräm. Under tiden som de aktiva momenten får du en avkopplande handmassage av vår spaterapeut.

LED-ljusterapin förbättrar fukten och strukturen i huden. Efter 10 minuters behandling känns huden fylligare, mer återfuktad, förnyad och får lyster. Behandlingen ökar blodflödet och syreupptagningen i huden.

OBS. Denna behandling bör ej kombineras med bad och bastu under de närmaste 24 timmarna.

 • 40-minuters behandling, 1160 kr

Priori peel it – kemisk peeling och LED-mask
En effektiv och normaliserande kemisk peeling utformad för att balansera din hud och ge synbara resultat. I denna glow-behandling ingår rengöring, en djupverkande peel, 10 min LED-ljusterapibehandling för extra lystergivande och uppiggande effekt samt serum och dagkräm. Kan utföras som singelbehandling för direkt lyster eller som kur om 6 behandlingar om det behövs för optimala resultat och hudhälsa.

LED-ljusterapin förbättrar fukten och strukturen i huden. Efter 10 minuters behandling känns huden fylligare, mer återfuktad, förnyad och får lyster. Behandlingen ökar blodflödet och syreupptagningen i huden.

OBS. Denna behandling bör ej kombineras med bad och bastu under de närmaste 24 timmarna

 • 30-minuters behandling, 1030 kr