Julsupé

En saltstänkt jul

Njut av Kusthotellets julsupé i en varm och mysig miljö, här knastrar elden i den öppna spisen när vi lägger på ett vedträ till och doften av gran ger en alldeles särskild känsla. Kvällen startar med värmande glögg och fortsätter med förrätt och varmrätt som flirtar med julens smaker. Därefter väntar ett gediget dessertbord. 

Pris och bokning

Meny julsupé

FÖRRÄTT 

  • Jultallrik: rökt renstek med pepparrot, sill, lax, ädelostpaj och havskräfta  
  • Vegansk carpaccio på betor serveras med picklade lingon, friterad grönkål och vegansk ost. 

VARMRÄTT 

  • Vit fisk serveras med rotselleripuré, brynt smör, hasselnötter och grillad fänkål. 
  • Confiterat anklår serveras med kålrotspuré, stekt kål och apelsinsås. 
  • Svart ris på veganskt vis med ugnsbakad pumpa, sojabönor, rostad spetskål och guajillosås. 

DESSERTBORD 

  • Crema catalana, saffranspannkaka, ris a la malta, äppelkaka, ostkaka, chokladmousse, ostar, godis och mycket mer.