Skapa affärer och samla energi 52 steg från havet

varbergskusthotell_0022

Kombinera affärer med avkoppling

Här checkar du in och kan ge dina affärer total fokus samtidigt som du har nära till välbehövlig paus på vårt Thalasso-spa, personlig, träning eller en SUP-tur på havet. I våra miljöer väljer du att arbeta från ditt hotellrum eller från några av våra olika miljöer beroende på ditt behov.

Hotellrum i Varberg | Varbergs Kusthotell

Checka in och skapa din egen arbetsplats

 Vi erbjuder platser där dina ideér får motivation, energi och kroppen återhämtning.

  • Arbetsplats i stora hotellrum med bord
  • Konferenslokal med modern hybridteknik
  • Lugna platser i lobby och terrasser
  • Bar och restaurang
  • Stränder och klippor 
varbergs_kusthotell_spa_2023-(3)

Välbehövlig paus på Thalasso-spa

När det är tid för paus så är vårt Thalasso-spa nära, där Kattegatts saltvatten och tångruskor vävs in i varje upplevelse och bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Kombinera ditt spabesök med en välgörande och avkopplande spabehandling. Tiden är din är vårt unika behandlingskoncept där din spaterapeut kombinerar en spabehandling helt efter dina behov och önskemål. 

varbergskusthotell0080

Träningspass vid havet

Hos oss kan du träna i vackra miljöer nära havet, i gruppträningspass, på gym, tillsammans med en personlig tränare eller i vår uppvärmda havsvattenpool. 

Hotellrum med havsutsikt i Varberg | Varbergs Kusthotell

Kom tillbaka förmånligt

Vi erbjuder ett förmånliga affärsavtal anpassat efter ditt företags behov. Välj att inkludera konferens, logi och mat i ditt avtal. 

Kontakta oss så berättar vi mer.  
Johanna Mars, Key Account Manager
johanna.mars@comwell.se 

varbergs-kusthotell-(8)

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR.

Här är havet alltid närvarande. I vårt Thalasso-spa med havsvatten såväl som i restaurangen med närlagad mat från hav och inland. Här kan du hämta energi och styrka genom träningspass eller njuta av välgörande stunder i vårt Thalasso-spa. Här finns gott om saltstänkta upplevelser, bara 52 steg från havet.