Teamaktiviteter

Tivoli 5-kamp

Denna 5-kamp har inspirerats av tivolikänslan med tävlingsanda och roliga stationer där gästerna själva bestämmer ordningen. En lättskött och kul aktivitet som passar bra vid mingel och After Works. Aktiviteten anordnas i samarbete med NW event. 

  • Gruppstorlek: minst 40 personer.

Brain Game

En energisk och intensiv aktivitet som kräver samarbete, taktik, kunskap och engagemang från alla deltagarna. Er samarbetsförmåga sätts på prov under roliga former genom olika övningar som innefattar koordination, klurigheter och problemlösningar. Ni lägger själva upp en strategi för hur ni vill disponera er tid och vilka lagmedlemmar som ska lösa de olika uppgifterna inom tidsramen för att samla in så många poäng som möjligt. Haken är att alla i laget måste kunna visa lösningen. 

  • Tid: 90 minuter. 
  • Gruppstorlek: Max 150 personer 

Mission Completed

Med hjälp av en surfplatta ska laget ta sig till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs laget inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar - allt för att samla så många poäng som möjligt! Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng – hurry up, time is running!

  • Tidsåtgång: 90 minuter
  • Max antal: 1000 pers