Tävla om dagspa för två

varbergs-kusthotell-(11)

Tävla om dagspa för två på Varbergs Kusthotell

Med dagspa kan du lämna vardagen en stund med någon du tycker om, finna ro och fylla på med ny energi i vårt Thalasso-spa. Njut i vår uppvärmda havsvattenpool, delta i en basturitual i kallbadhuset och slut ögonen en stund i en av vilstolarna på relaxavdelningen.

Tävlingsformulär

TÄVLINGSVILLKOR

Åldersgräns för deltagande i tävlingen är min. 18 år. Endast personer som är bosatta i Sverige, och som medverkar på Borås Näringslivsdag den 4 oktober 2022 kan delta i tävlingen. Tävlingen är inte villkorad av köp. Vinnarna utses av en jury bestående anställda på Varbergs Kusthotell. Juryns beslut kan inte överklagas. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon eller e-post. Tävlingen avslutas den 4 oktober 2022. Priset är en spadag på Varbergs Kusthotell för 2 personer, under perioden 2 januari 2023 till 14 december 2023 (gäller ej lördagar eller veckorna 28-32). Priset kan inte bytas mot kontanter eller andra föremål. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Hantering av dina personuppgifter:

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt för att kunna kontakta dig med information om Varbergs Kusthotells tjänster. Läs om vår personuppgiftspolicy här