varbergskusthotell_0010

Romantisk hotellrumsmiddag

  • Hotellnatt i Deluxerum med havsutsikt
  • Tvårätters supé serveras på hotellrummet
  • Tillhörande vin och kaffe
  • Gym inne och ute
  • Frukostbuffé
Från 2814 kr
per person

Romantik med havsutsikt, solnedgång och privat middag

Låt hotellrummet bli din oas under vistelsen. Checka in i ett av våra deluxerum med storslagen havsutsikt och njut av en tvårätters supé ackompanjerad av solnedgångens speglingar över havet. Ett hotellpaket som sätter scenen för den romantiska middagen på tu man hand. Supén serveras på rummet med tillhörande vin för er privata middag. Somna gott till havets brus när vågorna rullar in och vakna med horisonten som granne. På morgonen serveras en lyxig frukostbuffé i hotellets restaurang.

Paketet är webbokningsbart senast sju dagar före ankomst. Önskar du boka med kortare varsel, kontakta oss på telefon 0340-62 98 00 eller maila till bokning.varbergskusthotell@comwell.se

Praktisk information

  • Välj om du vill ha kött eller fisk i rutan för meddelande senare i din bokning.  
  • Praktisk information inför din vistelse. Läs här

Havet är allt. I allt vi gör

Hos oss är havet alltid närvarande. Såväl i de lokala råvarorna och den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för både kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet.

Sveriges enda spa med havsvatten

Varberg är en kurort som har lockat människor till kustnära välmående och avslappning sedan 1800-talet. Vi för spa-traditionen vidare. Havet är närvarande i allt vi gör, inte minst i vårt Thalasso-spa. Sjunk ner i våra träbadkar med varmt havsvatten, njut av en tångmassage och känn hur kroppen återhämtar sig. Vår spaavdelning har också en uppvärmd havsvattenpool och ångbastu. 

Vill du njuta av en massage, kroppsskrubb eller någon av våra andra behandlingar kan du enkelt boka in en avkopplande spabehandling. Med behandlingskonceptet Tiden är din, sätter våra spaterapeuter ihop en spabehandling efter dina önskemål.