Konferensaktiviteter och upplevelser

Konferensaktiviteter i Varberg | Varbergs Kusthotell

Aktiviteter för inspiration, motivation och affärsnytta

En konferens eller ett möte blir som bäst med en aktivitet som inleder, avslutar eller skapar välbehövliga pauser. Vi kan erbjuda ett stort utbud av aktiviteter som passar er konferens, kick-off eller personalfest. Rådfråga oss gärna om aktiviteter. Vi löser det allra mesta och ser till att matcha er grupps önskemål med en aktivitet som passar er perfekt.  

SUP i Varberg | Varbergs Kusthotell

Kustnära aktiviteter

Vi erbjuder många kustnära aktiviteter. Kanske vill ni ta en fatbike-tur i natursköna omgivningar, testa balansen på vågorna på en SUP-bräda eller träna samarbetsförmågan med fartfyllda lagtävlingar i sanden. 

Träning i Varberg | Varbergs Kusthotell

Yoga, styrka och löpning i vår vackra natur

Vi har ett brett utbud av olika träningspass både inne och ute. Varför inte testa Subbe runt, ett utepass där vi varvar lätt löpning och styrka i stationer med vår vackra natur som arena.

Konferens i Varberg | Varbergs Kusthotell

Upplev Sveriges enda Thalasso-spa

Vad kan vara mer avkopplande än ett par timmar i Sveriges enda Thalasso-spa där Kattegatts saltvatten och tångruskor ger dig ny energi. Vi är en del av en exklusiv skara spa-anläggningar i världen som har det salta vattnet som genomgående tema.  

En unik historia | Varbergs Kusthotell

Kusthotellets och Varbergs unika historia

Lär dig mer om historien runt vårt historiska hotell och Varbergs stad. Vår guide Peter Börjesson är sedan många år verksam som uppskattad guide och föredragshållare i Varberg. Han tar er med på en vacker vandring i vår natursköna omgivning.  

Konferensaktiviteter i Varberg | Varbergs Kusthotell

Teamaktiviteter

Vi kan erbjuda ett stort utbud av teamaktiviteter som passar er konferens. Välj mellan flera aktiviteter som utmanar gruppen i samarbete och kommunikation. 
 

michael_abrahamsson_webb

Underhållning och föreläsningar

Få ny kunskap, inspiration och perspektiv med hjälp av en föreIäsare eller förhöj kvällen med riktigt skön musik. I samarbete med Mame artistförmedling ordnar vi musikunderhållning med Sveriges bästa trubadurer, duos, pianobarsartister och DJs. 

Träning och konferensaktiviteter i Varberg | Varbergs Kusthotell

Önskar du fler förslag?

Skulle ni önska en aktivitet som vi inte har med här, så hör av dig till oss. Vi samarbetar med flera stora eventbolag som Aventi Stora Blå och Aktivitetsspecialisten, de kan erbjuda de flesta aktiviteter som finns på marknaden.