Konferensaktiviteter och upplevelser

varbergs-kusthotell-(18)

Aktiviteter för inspiration, motivation och affärsnytta

En konferens eller ett möte blir som bäst med en aktivitet som inleder, avslutar eller skapar välbehövliga pauser från ert mötesrum. Vi kan erbjuda ett stort utbud av aktiviteter som passar er konferens, kick-off eller personalfest. Rådfråga oss gärna om aktiviteter. Vi löser det allra mesta och ser till att matcha er grupps önskemål med en aktivitet som är skräddarsydd för er.  

wastkustensmastare

WÄSTKUSTENS MÄSTARE

Wästkustens Mästare är ett koncept med inspiration från det populära TV-programmet Mästarnas Mästare med fokus på samarbete och teambuilding. Fysik, balans, strategi, styrka och reflexförmåga prövas. Alla i laget får chans att glänsa när lagen möts i de olika tävlingarna. Grenarna är varierande och passar alla sällskap och personligheter. Dessutom använder vi vår vackra utemiljö vid Kåsa strand som arena.

varberg-kusthotell_spastudio2

SPASTUDIO MED ANDA SPAWORKSHOP

Vad passar bättre än att ge gruppen en egen spaworkshop när ni konfererar hos oss? I vår Spastudio får ni möjligheten att delta i en utbildande spaworkshop som leds av en spaterapeut som utbildar er i produkternas egenskaper och guidar steg för steg i hur ni med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut. ANDA spaworkshop är utformad för grupper om 6-12 personer. Tid 60 min.

thalassospa_2023-(1)

Upplev Sveriges enda Thalasso-spa

Vad kan vara mer avkopplande än ett par timmar i Sveriges enda Thalasso-spa, där Kattegatts saltvatten och tångruskor ger er ny energi. Vårt konferenshotell är en del av en exklusiv skara spa-anläggningar i världen som har det salta vattnet som genomgående tema. 

varbergs-kusthotell-(60)

Team Sup

I samarbete med KiteKalle kan vi erbjuda en av de roligaste teambildning aktiviteterna på marknaden. En aktivitet med obegränsade möjligheter där förmågan att samarbeta är avgörande. Lär er paddla tillsammans eller tävla mot varandra! Här krävs optimal samverkan och samordning av individuella förmågor för att lyckas ta er runt banan eller komma först i mål. Funktionsnedsättning är inget hinder. Varje bräda kan paddlas av 6-10 personer på samma gång och vi anordnar allt från gemensamma turpaddlingar till stafetter för just er grupp.  Tid ca 60-120 min.

varbergs-kusthotell-(54)

Fatbike

Följ med oss på en guidad fatbike-tur längs med kusten. Cyklarnas breda hjul rullar lätt över både sand, vatten, snö, steniga partier och skogsstigar och tar er fram i terräng där det annars är svårt att cykla. En fatbike-tur erbjuder en unik cykelupplevelse och ger en möjlighet att upptäcka den sköna naturen på ett helt nytt sätt. Turen leds av en guide som hjälper er med inställningar, ger tips på teknik och guidar er genom en härlig och havsnära rutt. Turen passar de flesta, viss cykelvana krävs, men självklart kan vi anpassa rutten efter önskad svårighetsgrad. Aktiviteten arrangeras tillsammans med KiteKalle.  

varbergs-kusthotell-(5)

Teamaktiviteter

Under en konferens har man också möjligheten att kommer närmare varandra som en grupp. Teambuilding är ett viktigt koncept för alla företag och samarbetsförmågan utanför jobbet speglas ofta på arbetsplatsen Vi kan erbjuda ett stort utbud av teamaktiviteter som passar er konferens. Vi samarbetar med flera stora eventbolag som kan erbjuda de flesta aktiviteter som finns på marknaden. 

varbergs-kusthotell-(56)

Picknick vid havet

Njut av vår fantastiska natur och ta en välbehövlig paus med god fika. Vi packar en picknickkorg med allt du behöver för en din förmiddags- eller eftermiddagsfika. I korgen ingår kaffe/te, varsin smörgås alternativt muffins, smoothie och frukt, samt filtar att sitta på. Gruppstorlek: upp till 20 personer

En unik historia | Varbergs Kusthotell

Kusthotellets och Varbergs unika historia

Efter en lång dag av möten och samlingar i konferenslokaler kan det vara skönt att fokusera på någonting annat. En personalaktivitet med mindre fysisk ansträngning är att lära sig mer om historien runt vårt historiska hotell och Varbergs stad. Vår guide Peter Börjesson är sedan många år verksam som uppskattad guide och föredragshållare i Varberg. Han tar er med på en vacker vandring i vår natursköna omgivning och lär er allt ni behöver veta om den del av historien som intresserar er mest. 

Träning i Varberg | Varbergs Kusthotell

Träningspass

Träning blir rolig och mer effektiv när vi är tillsammans! Vi erbjuder många olika träningspass som leds av våra instruktörer som inspirerar och motiverar gruppen. Vi anpassar träningsform och nivå efter gruppens förutsättningar, så att alla kan delta. Exempel på träningspass är spinning, yoga, afrodans eller varför inte testa Subbe runt - ett utepass där vi varvar lätt löpning och styrka i stationer. Träningspass kan hållas både inomhus i våra träningslokaler eller utomhus i vårt utegym eller med vår vackra natur som arena.  

michael_abrahamsson_webb

Underhållning och föreläsningar

Få ny kunskap, inspiration och perspektiv under er konferens med hjälp av en föreIäsare, eller förhöj kvällen, er kongress eller sammankomst med riktigt skön musik. I samarbete med Mame artistförmedling ordnar vi musikunderhållning och föreläsningar med Sveriges bästa trubadurer, duos, pianister, DJs och föreläsare.

Kontaktformulär