Kustaktiviteter

Här tipsar vi om våra mest populära kustaktiviteter. Kanske vill ni ta en fatbike-tur i natursköna omgivningar, testa balansen på vågorna på en SUP-bräda eller träna samarbetsförmågan med fartfyllda lagtävlingar i sanden. 

wastkustensmastare

Wästkustens Mästare

Wästkustens Mästare är ett koncept framtaget av NW Event, med inspiration från det populära TV-programmet Mästarnas Mästare med fokus på samarbete. Fysik, balans, strategi, styrka och reflexförmåga prövas. Alla i laget får chans att glänsa när lagen möts i de olika tävlingarna. Grenarna är varierande och passar alla sällskap och personligheter. Dessutom använder vi vår vackra utemiljö som arena. 

fatbike2

Fatbike-tur

Följ med oss på en guidad fatbike-tur längs med kusten. Cyklarnas breda hjul rullar lätt över både sand, vatten, snö, steniga partier och skogsstigar och tar er fram i terräng där det annars är svårt att cykla. En fatbike-tur erbjuder en unik cykelupplevelse och ger en möjlighet att upptäcka den sköna naturen på ett helt nytt sätt. Turen leds av en guide som hjälper er med inställningar, ger tips på teknik och guidar er genom en härlig och havsnära rutt. Turen passar de flesta, viss cykelvana krävs, men självklart kan vi anpassa rutten efter önskad svårighetsgrad. Aktiviteten arrangeras tillsammans med KiteKalle.

  • Tid: 1-3 timmar
  • Gruppstorlek: 2-20 personer


team_sup

Team SUP

I samarbete med KiteKalle kan vi erbjuda en av de roligaste teambildning aktiviteterna på marknaden. En aktivitet med obegränsade möjligheter där förmågan att samarbeta är avgörande. Lär er paddla tillsammans eller tävla mot varandra! Här krävs optimal samverkan och samordning av individuella förmågor för att lyckas ta er runt banan eller komma först i mål. Funktionsnedsättning är inget hinder. Varje bräda kan paddlas av 6-10 personer. på samma gång och vi anordnar allt från gemensamma turpaddlingar till stafetter för just er grupp. 

  • Tid: 60-120 minuter
  • Gruppstorlek: 6-10 personer per SUP