Stanna lite till

varbergs-kusthotell-(21)

Förläng vistelsen med 15% rabatt

Varmt välkommen till havet och till Varbergs Kusthotell! Vad roligt att du vill stanna lite till hos oss i samband med din konferens. Vill du bo i samma rum under hela vistelsen, vänligen meddela detta till vår bokningsavdelning efter genomförd bokning.

Ett unikt Thalasso-spa

Efter en lång mötesdag kan det vara skönt att varva ner och koppla av. I vårt Thalasso-spa finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Missa inte att lägga till spa som tillval i din bokning om du vill sjunka ner i vår uppvärmda havsvattenpool, eller varva varma bastusittningar med kalla bad och upplevelseduschar.

varbergs-kusthotell-(32)

Smakfulla drycker i baren

I vår bar kan du komma förbi på en aw med kollegorna, på ett glas vin och tapas, eller prova någon av våra goda drinkar. Beställ dryck och mat från vår meny och njut av den havsnära stämningen. 

varbergs-kusthotell-(19)

Återhämtning i naturen

I våra natursköna omgivningar och havsnära läge finns mycket att njuta av, själv eller tillsammans med kollegorna. I receptionen kan de hjälpa dig med uthyrning.

  • Cykeltur Ta en tur längs strandpromenaden till Varbergs fästning eller vågsurfarna i Apelviken. 150 kr/3 timmar.
  • SUP Balansera på vågorna med en SUP-bräda. 150 kr/2 timmar.
  • Löprundor och promenadstigar Njut av hotellets vackra omgivningar. Ladda ner appen RunGo för tips på rundor.
  • Träningspass Vi erbjuder vi flera olika typer av träningspass, både avstressande och pulshöjande. Se dagens träningsschema och boka i spaloungen. 100 kr/träningspass. 

Ta del av vårt nyhetsbrev