À la carte på Varbergs Kusthotell

À la carte meny

Öppettider

Kusthotellets à la carte-meny serveras varje dag kl 11-23. Menyn innehåller kustnära och självklara favoriter. Kom förbi på en lunch, en middag med kärleken, en räkmacka med havsutsikt eller en drink med vännen. Har du någon matallergi? Tveka inte att fråga personalen om matens innehåll. Vi reserverar oss för ändringar.

Boka bord

Servering är öppen för drop-in, så länge det finns lediga platser. Du kan också förboka bord i restaurangen för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord på tel: 0340-62 98 00 eller via formuläret nedan. För bordsbokning samma dag eller en dag innan, vänligen ring direkt till restaurangen på tel: 0340-62 98 03. Bordsbokning kan endast göras för bord i vår restaurang. 

BOKA BORD ONLINE HÄR

Kusthotellets à la carte-meny

TILLTUGG

MARINERADE OLIVER Kalamata- och mammutoliver marinerade i timjan och chili. 55 kr 
HUSETS NÖTMIX Blandade rostade nötter. 59 kr
UTVALDA OSTAR Vårt urval av ostar med marmelad och hembakt fröknäcke. 165 kr 
ÖLKORV Lufttorkad korv på nöt- och fläskkött. 69 kr
POMMES FRITES Serveras med aioli att dippa i. 55 kr 
BRÖDKORG Kusthotellets hembakta grova bröd, focaccia och smör. 35 kr

KALLA RÄTTER 

CHARKTALLRIK Tre olika charkuterier samt ost, oliver, rostade nötter, mörkt och ljust bröd. 229 kr  
RÄKSMÖRGÅS/RÄKSALLAD Handskalade räkor serveras med ägg, hemlagad majonnäs, citronklyfta och bröd. Kan även serveras som sallad. 249 kr
TOAST SKAGEN Handskalade räkor, hemlagad majonnäs, citronklyfta och rostad focaccia. 225 kr
KYCKLINGSALLAD Grillad kyckling, romansallad, bacon, parmesan, picklad rödlök, krutonger och caesardressing. 189 kr
ASIATISK TONFISKSALLAD Halstrad tonfisk, salladsmix, tomat, sesamfrön, glasnudlar, svamp, koriander och sesam-limedressing. 245 kr 
KUST-TALLRIK Variation på rökt lax med tångkaviar, hovmästarsås, västerbottenpaj, räkor, ägg, sallad, sill och färskpotatis. 269 kr

VARMRÄTTER

MOULES FRITES Blåmusslor i gräddig vitvinssås serveras med pommes frites och aioli. 299 kr 
TORSKRYGG Pocherad torskrygg med pepparrot, hollandaisesås, dillpotatis och grönsaker. 325 kr 
ENTRECÔTE Grillad entrecôte med pommes frites, rödvinssås, bearnaisesås och tomatsallad. 399 kr 
OXFILÈ Grillad oxfilé med pepparsås, örtpotatis och säsongens grönsaker. 399 kr
HAMBURGARE Högrevsburgare 150 gr, serveras i briochebröd med picklad rödlök, cheddarost, bacon, tomat, sallad, ölemulsion, coleslaw och pommes frites. 235 kr 
VEGOBURGARE Vegansk burgare, serveras i rödbetsbun med picklad rödlök, vegansk cheddarost, tomat, sallad, ölemulsion, coleslaw och pommes frites. 215 kr 
KÖTTBULLAR Köttbullar serveras med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka. 229 kr 
OXFILÉPASTA Linguine serveras med oxfilé, pepparsås, säsongens grönsaker och parmesanost. 259 kr

DESSERTER

UGNSBAKAD CHOKLADKRÄM serverad med havtornsglass. 129 kr
RABARBERPAJ serverad med vegansk vaniljglass. 129 kr
CITRONTARTELETTE med maräng och sommarbär. 129 kr
BÄRASPIC serverad med äppelsorbet och vispad vegansk grädde. 129 kr 

BARNMENY

Pasta med köttfärssås. 109 kr
Köttbullar med potatismos och gräddsås. 109 kr
Hamburgare Black Angus 90 gr. med bröd och pommes frites. 109 kr
Pannkakor med husets sylt och glasskula. 85 kr
Vaniljglass med maränger och chokladsås. 69 kr
Barn kan också beställa en mindre portion från övriga menyer till halva priset.

SUPÉ

Köksmästarens utvalda trerätters supé, serveras kl 17-22. Se supémenyn här

Bordsförfrågan

ml>