Öppettider
À la carte meny serveras varje dag klockan 12-22 (mellan kl 15.30-17.00 fre-lö, samt 15.30-18.00 sö-to, serveras enbart kalla rätter). Menyn innehåller kustnära och självklara favoriter. Kom förbi på en lunch, en middag med kärleken, en räkmacka med havsutsikt en drink med vännen. Har du någon matallergi? Tveka inte att fråga personalen om matens innehåll. Vi reserverar oss för ändringar.
Boka bord
Servering är öppen för drop-in, så länge det finns lediga platser. Du kan också förboka bord i restaurangen för att säkra en plats för dig och ditt sällskap. Boka bord på tel: 0340-62 98 00 eller via formuläret nedan. För bordsbokning samma dag eller en dag innan, vänligen ring direkt till restaurangen på tel: 0340-629803. Bordsbokning kan endast göras för bord i vår restaurang.
CHARKTALLRIK Tre olika charkuterier samt ost, oliver, rostade nötter, mörkt och ljust bröd. 219 kr
RÄKSMÖRGÅS / RÄKSALLAD
Handskalade räkor serveras med ägg,
hemlagad majonnäs, citronklyfta och bröd.
Kan även serveras som sallad. 249 kr
TOAST SKAGEN Handskalade räkor, hemlagad majonnäs,
citronklyfta och rostad focaccia. 215 kr
KYCKLINGSALLAD
Grillad kyckling, romansallad, bacon, parmesanost, picklad rödlök, krutonger och Caesardressing. 189 kr
ASIATISK TONFISKSALLAD Halstrad tonfisk, salladsmix, tomat, sesamfrön, glasnudlar, svamp, koriander, wasabi och sesam-limedressing. 199 kr
KUST-TALLRIK Variation på rökt lax med tångkaviar, ägg, räkor, två sorters sill, hovmästarsås,
västerbottenpaj, sallad och färskpotatis. 249 kr
VITELLO TONNATO Ugnsbakad kalv med sallad, tomat, friterad kapris, tonfisksås och focaccia. 219 kr
MOULES FRITES
Blåmusslor i gräddig vitvinssås.
Serveras med pommes frites och aioli. 299 kr
TORSKRYGG Rimmad torskrygg serverad med primörer, rostad dillpotatis och romsås. 319 kr
ENTRECÔTE Svensk grillad entrecôte med pommes frites, rödvinssås, bearnaisesås och tomatsallad. 399 kr
OXFILÉ Grillad oxfilé med pepparsås, krispig örtpotatis och säsongens grönsaker. 399 kr
BURGARE Högrevsburgare 150 g från halländska gårdar, serveras i briochebröd med picklad rödlök, cheddarost, bacon, tomat, sallad, tryffelemulsion, coleslaw och pommes frites. 225 kr
VEGOBURGARE Vegansk burgare, serveras i rödbetsbun med picklad rödlök, vegansk ost, tomat, sallad, tryffelemulsion, coleslaw och pommes frites. 199 kr
KÖTTBULLAR Köttbullar serveras med potatispuré, gräddsås,
rårörda lingon och pressgurka. 229 kr
OXFILÉPASTA Linguine severas med oxfilé, pepparsås, säsongens grönsaker och parmesanost. 249 kr
VEGANPASTA Linguine serveras med vegansk ost- och basilikasås, säsongens grönsaker och sojabönor. 239 kr
MÖRKCHOKLADBROWNIE Serveras med färskostsorbet. 139 kr
HONUNGSMOUSSE Serveras med ugnsbakad maräng, bär och Yuzu-gelé. 129 kr
MACERERAD FRUKT Serveras med smulkrisp och grönäpplesorbet. 129 kr
CHOKLADKRÄM Serveras med bär, chokladsmulor och vaniljglass. 129 kr
Pasta med köttfärssås. 109 kr
Köttbullar med potatismos och gräddsås. 109 kr
Hamburgare Black Angus 90 g. med bröd och pommes frites. 109 kr
Pannkakor med husets sylt och glasskula. 85 kr
Vaniljglass med maränger och chokladsås. 69 kr
Barn kan också beställa en mindre portion från övriga menyer till halva priset.
Köksmästarens utvalda trerätters supé, serveras kl 17-22. Se supémenyn här