Tångbad i Varberg | Varbergs Kusthotell

Kurortspaketet

 • Fyra hotellnätter
 • Thalasso-spa under hela vistelsen
 • Spabehandling 60 min
 • Ett pass med personlig tränare
 • Träningspass
 • Gym inne och ute
 • Tvårätters supé alla kvällar
 • Frukostbuffé varje dag
Från 6646 kr
per person

Total balans med fyra dagars träning och spa

Unna dig en minnesvärd hotellupplevelse som vårdar ditt sinne, själ och kropp. Kurortspaketet är en hyllning till vår gedigna historia som Kurort, en plats med hälsa och träning i fokus. Med Kurortspaketet påbörjar du din resa av välmående, med en fyra dagars vistelse i en miljö som främjar både avkoppling och träning.    

Träning med PT, träningsklasser och tid i gymmet

Under din vistelse ingår ett träningspass med en personlig tränare för att hjälpa dig att nå dina hälsomål på bästa sätt. Dessutom har du tillgång till gym inomhus och utomhus under hela vistelsen. Träna i en inspirerande miljö och njut av frisk luft samtidigt som du utmanar din kropp. Efter att ha svettats i gymmet eller deltagit i en inspirerande träningsklass väntar skön återhämtning i vårt Thalasso-spa.

Spa under hela vistelsen

Under hela vistelsen har du tillgång till vårt Thalasso-spa. Här skapar du din egen sparitual med produkter från Kerstin Florian, vilar och njuter i bastu och pooler. I paketet ingår även 60 min av vårt behandlingskoncept Tiden är din. Slappna av och låt våra erfarna terapeuter ta hand om dig med en valfri behandling. Kanske väljer du en klassisk tångmassage – en riktig kurortsupplevelse! 

Fyll på med ny energi

På kvällarna avnjuter du en smakfull tvårätters supé i vår ombonade restaurang. För att börja dagen på bästa sätt ingår även en härlig frukostbuffé varje morgon. Njut av en mångsidig och näringsrik frukost för att ladda upp inför dagens aktiviteter.

Kurortspaketet ger dig en helhetsupplevelse av träning, avkoppling och smakupplevelser. Lämna oss med en känsla av välbefinnande, energi och njutning!


Praktisk information

 • Praktisk information inför ditt spabesök. Läs här
 • Praktisk information inför din vistelse. Läs här
 • Glöm inte att ta med dig badkläder, spatofflor och träningskläder.

Minska klimatavtrycket och ta med egen spatoffla

Årligen har vårt hotell slängt 2,5 ton spatofflor av plast. Vi behöver förändra ett beteende och minska produkter som slängs efter en användning. Vi vill därför be dig att återanvända och ta med dig egna spatofflor. Det går bra med vilka tofflor som helst, bara de är rena och tål fukt inne på spa. 

Havet är allt. I allt vi gör

Hos oss är havet alltid närvarande. Såväl i de lokala råvarorna och den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för både kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Med detta spapaket kan du slappna av och njuta av det bästa Halland har att erbjuda, avslappning och återhämtning på västkusten. Så oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet.

Sveriges enda spa med havsvatten

Varberg är en kurort som har lockat människor till kustnära välmående och avslappning sedan 1800-talet. Vi för spa-traditionen vidare. Havet är närvarande i allt vi gör, inte minst i vårt Thalasso-spa. Sjunk ner i våra träbadkar med varmt havsvatten, njut av en tångmassage och känn hur kroppen återhämtar sig. Vår spaavdelning har också en uppvärmd havsvattenpool och ångbastu. 

Vill du njuta av en massage, kroppsskrubb eller någon av våra andra behandlingar kan du enkelt boka in en avkopplande spabehandling. Med behandlingskonceptet Tiden är din, sätter våra spaterapeuter ihop en spabehandling efter dina önskemål.