varberg-kusthotell-spa-821

Thalasso afton

  • Hotellnatt
  • Entré till Thalasso-spa kl. 18.30-21.00
  • Spaprodukter
  • Träningspass
  • Gym inne och ute
  • Frukostbuffé
Från 1189 kr
per person

EN AVSLAPPNANDE SPA-KVÄLL MED HOTELLNATT

Checka in vid vattenbrynet på västkusten, njut av en kväll på spa, känn lugnet och landa inombords. I hotellpaketet ingår en hotellnatt med frukostbuffé, entré till Sveriges enda Thalasso-spa mellan kl. 18.30-21.00 samt på avresedagen från kl. 07.00 till utcheckning, dessutom har du tillgång till både gym och olika träningspass. Här njuter du av dryck och snacks i en stilfull barmiljö eller beställer något från vår goda take-away meny. Supé ingår ej i detta paket.  

PRAKTISK INFORMATION

  • Praktisk information inför ditt spabesök. Läs här
  • Praktisk information inför din vistelse. Läs här

Minska klimatavtrycket och ta med egen spatoffla

Årligen har vårt hotell slängt 2,5 ton spatofflor av plast. Vi behöver förändra ett beteende och minska produkter som slängs efter en användning. Vi vill därför be dig att återanvända och ta med dig egna spatofflor. Det går bra med vilka tofflor som helst, bara de är rena och tål fukt inne på spa.

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR

Hos oss är havet alltid närvarande. Såväl i de lokala råvarorna och den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för både kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Med detta spapaket kan du slappna av och njuta av det bästa Halland har att erbjuda, avslappning och återhämtning på västkusten. Så oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet.

SVERIGES ENDA SPA MED HAVSVATTEN

Varberg är en kurort som har lockat människor till kustnära välmående och avslappning sedan 1800-talet. Vi för spa-traditionen vidare. Havet är närvarande i allt vi gör, inte minst i vårt Thalasso-spa. Sjunk ner i våra träbadkar med varmt havsvatten, njut av en tångmassage och känn hur kroppen återhämtar sig. Vår spaavdelning har också en uppvärmd havsvattenpool och ångbastu. 

Vill du njuta av en massage, kroppsskrubb eller någon av våra andra behandlingar kan du enkelt boka in en avkopplande spabehandling. Med behandlingskonceptet Tiden är din, sätter våra spaterapeuter ihop en spabehandling efter dina önskemål.