HOTELL OCH BOENDE VID HAVET

Spahotell i Varberg | Varbergs Kusthotell

Havsnära hotell i Varberg

Varbergs Kusthotell ligger femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken och två kilometer söder om Varbergs stadskärna. Här njuter du av vällagade måltider, energigivande träningspass och Sveriges enda Thalasso-spa

52 steg västerut och du kan njuta av det bästa från västkusten. Stränderna, saltvattnet, tången och den friska, renande luften är både avslappnande och energigivande.

En promenad längs med den vackra strandpromenaden och du har nått Varbergs innerstad med sitt stora utbud av aktiviteter och sevärdheter. 

varberg-kusthotell_hotellrum9

Vi erbjuder

Varbergs Kusthotell

villa_apelviken_hotellrum2

hotellrum

Hos oss är närhet till havet och saltstänkta upplevelser en del av vilka vi är. Alla våra hotellrum är vackert inredda med inspiration från hotellbyggnadens ursprung och från vår havsnära miljö. Våra standardrum, dubbelrum och familjerum förenar den havsnära miljön med ett rofyllt sinne. Välj rum med havsutsikt eller mot det välgörande ljuset i söder. 

thalassospa_2023-(2)

Kusthotellets Thalasso-Spa

Med utsikt över hallandskusten och Kattegatt ligger vårt spa där vi skapat en plats för energigivande och välgörande upplevelser. Här kombineras saltstänkta upplevelser som vår uppvärmda havsvattenpool och thalasso-spabehandlingar med bastu, bubbelpool och relaxavdelning. 

varbergs-kusthotell-(19)

Aktiviteter i Varberg

Paddla ut på en SUP-bräda, gå på ett yogapass, cykla längs strandpromenaden, lyssna på livemusik, fiska krabbor, njut av ett havsbad, vandra upp på ett utsiktsberg eller ta en kall dricka i solen på vår uteservering. Hos oss finns alltid något att göra för hela familjen, både vuxna och barn. 

varbergs-kusthotell-(5)

Hotell och konferens i Varberg

På Kusthotellet i Varberg bjuder vi in till konferenser året om. Låt våra konferenslokaler med havsutsikt, personliga service och skräddarsydda upplägg inspirera er samtidigt som ni kan fokusera på att få ut det mesta av er vistelse. Stanna över natten och njut av vårt spa, restaurang och stora utbud av aktiviteter perfekta för företaget. 

varbergs-kusthotell-(8)

Paket och priser

På Varbergs Kusthotell har vi ett stort utbud av paket och erbjudanden. Oavsett om du är intresserad av att besöka oss för dagspa, letar efter ett hotellpaket eller önskar att besöka oss över en weekend har vi något som passar dig – Alltid havsnära och med dig i fokus. 

Rekommenderas! En plats för själen.

Catharina N

Underbart för alla sinnen

Jenny H

Bästa hotellet och spa med saltvatten pool

Peter S

Ta del av vårt nyhetsbrev