Spabehandlingar skapade för dig

Spabehandlingar på Varbergs Kusthotell

En avkopplande massage eller någon av våra unika spabehandlingar gör din spaupplevelse fulländad. I behandlingskonceptet Tiden Är Din – ingår det tio minuters konsultation med spaterapeuten på plats innan du väljer behandling. Din spaterapeut ger förslag på spabehandling anpassad helt efter dina behov. Du kan välja mellan och kombinera flera olika behandlingsformer som till exempel massage, peeling, kroppsskrubb eller en klassisk tångmassage.

Du får en helhetsupplevelse

När du bokar en spabehandling på Varbergs Kusthotell får också entré till vår uppvärmda havsvattenpool, fotbad, upplevelsedusch, relaxavdelning och bastu en timme före och efter din behandling. Omklädningsrum, dusch, mysig badrock och handduk lånar du givetvis av oss.     

Kusthotellets populära klippkort

På utvalda spabehandlingar kan du köpa klippkort. Med klippkortet får du tre behandlingstillfällen under ett år, med 20 procent rabatt.  

Kontakt och bokning

Boka din behandlingar i god tid, då de är väldigt populära. Vi har 16-årsgräns på behandlingarna. Eventuell avbokning ska göras senast kl 18 dagen före ankomst. Läs våra bokningsvillkor.

Boka din spabehandling på mejl: bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller tel: 0340-62 98 00

varbergs_kusthotell_behandling0005

Tiden är din – Kropp

Landa och njut med Kusthotellets behandlingskoncept Tiden Är Din. Våra kunniga och erfarna massörer och spaterapeuter utför spabehandlingar anpassade efter just dina behov. Vi erbjuder klassisk massage, stenmassage, peeling, inpackning, tångmassage och mycket mer.

varbergs_kusthotell_behandling0023

Tiden är din – Ansikte

Njut av skräddarsydda ansiktsbehandlingar för dig. Våra kunniga hudterapeuter utför hudanalys, kemisk peeling, ansiktsmask, porrengöring och mycket annat välgörande för din hy. Vi arbetar med spaprodukter från Kerstin Florian innehållandes naturliga ingredienser som verkar gott för såväl dig som klimatet. Hos oss blir du omhändertagen – du får en stund av total avkoppling och lämnar med en hy som strålar. 

varbergs_kusthotell_spa_fotvard

Tiden är din – Fot

Fotmassage, peeling eller behandling mot besvär från nageltrång och förhårdnader? Tillsammans med din fotvårdsterapeut kan kombinera flera olika fotvårdsbehandlingar för att nå maximala resultat för dig. Njut av en fotbehandling som ger både dig och dina fötter ny energi. 

varbergs_kusthotell_behandling0026

Spabehandlingar

Ansikte, kropp eller fot? På Varbergs Kusthotell hittar du behandlingen som passar just dig och dina behov för dagen. Oavsett om du är i behov av avkoppling, önskar mjuka upp stela muskler eller vill få en len och mjuk hud så har vi spabehandlingen för dig. Med lång erfarenhet och kompetens utför våra spaterapeuter behandlingar som massage, tångmassage, portömning, kemisk peeling och mycket mer. Välkommen till Kusthotellet för en stund av välbefinnande. 

varbergs_kusthotell_behandling0000

Infraröd bastu

En infraröd bastu erbjuder många hälsofördelar, från en djupgående rensande detoxsvett till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn. Den infraröda bastun använder värmevågor för att värma upp din kropp direkt, så du behöver mindre värme för att få en mer intensiv svettning.

varbergs_kusthotell_behandling0003

Friskvårdsbehandlingar på Kusthotellet

Återhämtning är viktigt för hälsan. På Varbergs Kusthotell kan du använda ditt friskvårdsbidrag till utvalda massagebehandlingar, infraröd bastu och fotvård. Dessutom får entré till vår havsvattenpool när du bokar en friskvårdsbehandling hos oss. 

varbergs_kusthotell_rollmassage

Rollmassage

Upplev total avkoppling med vår automatiserade rollmassage på Varbergs Kusthotell. Inspirerad av kinesisk läkekonst, erbjuder denna 40-minuters helkroppsbehandling djupgående muskelmassage med roterande trärullar och infrarött ljus som förbättrar blodcirkulationen och lindrar stelhet.

varbergskusthotell_240107_07

Spabehandlingar för barn

Hos oss kan även barn njuta av en skön spabehandling. För barn mellan 8-16 år går det att välja mellan flera olika behandlingar. Perfekt när ni vill unna varandra en dag med familjespa.

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Duobehandlingar

Med våra duobehandlingar kan du dela behandlingsupplevelsen med någon du tycker om. Perfekt att boka under tjejhelgen eller din romantiska spavistelse. Välj mellan flera behandlingar och njut tillsammans, här är tiden er.

varbergskusthotell_spastudion_2024_03

SPASTUDIO MED ANDA – SPAWORKSHOP

Varmt välkommen till vår Spastudio. I spastudion erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra utföra en spabehandling för ansiktet på egen hand. ANDA spaworkshop leds av en spaterapeut som utbildar dig i produkternas egenskaper och guidar dig steg för steg i hur du med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut.

Spaworkshopen kan bokas som gruppaktivitet för 6-12 personer alla dagar i veckan. Perfekt för till exempel en tjejweekend, möhippa eller med kollegorna. 60 minuter, 395 kr/person. 

varbergs_kusthotell_thalasso0022

SPAINFORMATION

Inför ditt spabesök har vi samlat information som är bra att känna till, såsom öppettider, åldersgräns i spa, barnpriser och vad som är bra att tänka på inför din spabehandling.