Spabehandlingar skapade för dig

Spabehandlingar

Kombinera ditt spabesök med en välgörande och avkopplande spabehandling. Vi erbjuder behandlingskoncept där din spaterapeut kombinerar en spabehandling helt efter dina behov och önskemål. Välj mellan flera olika behandlingar som till exempel massage, peeling och kroppsskrubb.

När du bokar en behandling som är 40 min eller längre så ingår tillgång till omklädningsrum, dusch, bastu och vår havsvattenpool. Efter din spabehandling kan du även njuta av ett uppfriskande kallbad i havet. Du lånar badrock och handduk av oss.

Tiden är din

I spabehandlingskonceptet Tiden är din bokar du endast behandlingstiden, och väljer fokusområde: kropp, ansikte eller fot. Din behandling inleds med en konsultation där din spa-terapeut ger förslag på kombinationer av behandlingar som passar dina önskemål och behov. Låt din spadag, spahelg eller spaweekend blir precis som du önskar.

Kontakt och bokning

  • Boka din spabehandling på telefon 0340-62 98 00 eller på bokning.varbergskusthotell@comwell.se.
  • Ett urval av våra spabehandlingar kan du också boka online.
  • Uppge alltid ditt reservationsnummer när du kontaktar oss för att lägga till eller ändra något i din befintliga bokning.
Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Kropp

I spabehandlingen Tiden är din - Kropp kan du njuta av flera olika behandlingar, till exempel klassisk massage, kroppsskrubb, lerinpackning, tångbad eller saltskrubb. Ge din kropp en lyxig behandling som kan kombineras till en 60- eller 80-minuters behandling. 

varbergskusthotell0047

Ansikte

Tiden är din - Ansikte kan kombinera flera behandlingar, till exempel hudanalys, ansiktsmask och rengöring. Vi arbetar med spaprodukter från Kerstin Florian innehållandes naturliga ingredienser som verkar gott för såväl dig som klimatet. Välj mellan olika behandlingslängder och skräddarsy behandlingen helt utifrån dina egna önskemål. 

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Fot

Tiden är din - Fot kan bokas som en 40- eller 60-minuters behandling. Välj mellan flera behandlingsformer, till exempel fotbad, peeling eller massage. Njut av en fotbehandling som ger både dig och dina fötter ny energi.

Tångbad i Varberg | Varbergs Kusthotell

Övriga spabehandlingar

Vi erbjuder flera kortare spabehandlingar för kroppen, till exempel vår klassiska tångmassage eller populära kroppsskrubb. Vi erbjuder även flera olika ansiktsbehandlingar, manikyr och vaxning. Här får du en njutbar upplevelse varje minut i våra harmoniska miljöer.

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Duobehandlingar

Med våra duobehandlingar kan du dela behandlingsupplevelsen med någon du tycker om. Perfekt att boka under tjejhelgen eller din romantiska spavistelse. Välj mellan flera behandlingar och njut tillsammans, här är tiden er.

spastudio5

SPASTUDIO MED ANDA SPAWORKSHOP

Varmt välkommen till vår Spastudio. I spastudion erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra utföra en spabehandling för ansiktet på egen hand. ANDA spaworkshop leds av en spaterapeut som utbildar dig i produkternas egenskaper och guidar dig steg för steg i hur du med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut.

Vår spaworkshop går att boka som gruppaktivitet för upp till 12 personer måndag till torsdag  eller som enskild deltagare på fredag och lördag eftermiddag.

ir2_3000x2000

Infraröd bastu

En infraröd bastu erbjuder många hälsofördelar, från en djupgående rensande detoxsvett till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn. Den infraröda bastun använder värmevågor för att värma upp din kropp direkt, så du behöver mindre värme för att få en mer intensiv svettning.

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Spabehandlingar för barn

Hos oss kan även barn njuta av en skön spabehandling. För barn mellan 8-16 år går det att välja mellan flera olika behandlingar. Perfekt när ni vill unna varandra en dag med familjespa.

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Friskvårdsbehandlingar

Våra friskvårdsbehandlingar går att dra av på friskvårdsbidraget.

varberg-kusthotell-spa-832

SPAINFORMATION

Inför ditt spabesök har vi samlat information som är bra att känna till, såsom öppettider, åldersgräns i spa, barnpriser och vad som är bra att tänka på inför din spabehandling.