Spabehandlingar skapade för dig

Spabehandlingar

Kombinera ditt spabesök med en välgörande och avkopplande spabehandling. Vi erbjuder behandlingskoncept där din spaterapeut kombinerar en spabehandling helt efter dina behov och önskemål. Välj mellan flera olika behandlingar som till exempel massage, peeling och kroppsskrubb.

När du bokar en behandling hos oss får du tillgång till vår havsvattenpool, fotbad, upplevelsedusch och bastu 1 timme före och efter din behandling. Omklädningsrum, dusch, badrock och handduk lånar du av oss.

Spara 20% med klippkort

På utvalda behandlingar kan du köpa klippkort. Kortet gäller 3 behandlingstillfällen och är giltigt i ett år. Läs mer om våra klippkort längre ner på sidan. 


Kontakt och bokning

 • Boka din spabehandling på telefon 0340-62 98 00 eller på bokning.varbergskusthotell@comwell.se.
 • Ett urval av våra spabehandlingar kan du också boka online.
 • Uppge alltid ditt reservationsnummer när du kontaktar oss för att lägga till eller ändra något i din befintliga bokning.
 • Bokningsregler
 • Priserna gäller 2024. Röda dagar gäller helgpriser. Under sommarveckorna 26-32 är det helgpriser på behandlingarna.
Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

KLIPPKORT – SPARA 20%

Med våra klippkort sparar du 20% på utvalda behandlingar: 

 • Friskvårdsmassage 3x60 min 2185 kr (ord. 2730 kr)
 • Infraröd bastu 3x30 minuter 650 kr (ord. 810 kr)
 • Massage 3x20 minuter 1225 kr (ord. 1530 kr)
 • Massage 3x30 minuter 1465 kr (ord. 1830 kr)
 • Tiden Är Din 3x60 minuter ansikte 2325 kr (ord. 2907 kr)
 • Tiden Är Din 3x60 minuter fot 1989 kr (ord. 2487 kr)
 • Tiden Är Din 3x60 minuter kropp 2185 kr (ord. 2730 kr)

Klippkorten kan användas måndag–torsdag samt fredag förmiddag och är giltiga i ett år (kan ej förlängas). Klippkorten är personliga. Korten finns till försäljning i vår hotellreception.

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Kropp

Ge din kropp en lyxig behandling! Vi erbjuder flera olika spabehandlingar för kroppen som till exempel klassisk massage, kroppsskrubb, lerinpackning, tångbad eller saltskrubb. 

varbergskusthotell0047

Ansikte

Njut av skräddarsydda ansiktsbehandlingar eller färdiga koncept som till exempel hudanalys, kemisk peeling, ansiktsmask och rengöring. Vi arbetar med spaprodukter från Kerstin Florian innehållandes naturliga ingredienser som verkar gott för såväl dig som klimatet. 

varbergs_kusthotell_spa_fotvard

Fot

Njut av en fotbehandling som ger både dig och dina fötter ny energi. Våra fotvårdsterapeuter har utbildning i medicinsk fotvård och kan ge dig behandling utefter dina behov. Välj mellan flera behandlingsformer, till exempel fotbad, peeling eller massage. 

varbergskusthotell_240107_07

Spabehandlingar för barn

Hos oss kan även barn njuta av en skön spabehandling. För barn mellan 8-16 år går det att välja mellan flera olika behandlingar. Perfekt när ni vill unna varandra en dag med familjespa.

Spabehandlingar i Varberg | Varbergs Kusthotell

Duobehandlingar

Med våra duobehandlingar kan du dela behandlingsupplevelsen med någon du tycker om. Perfekt att boka under tjejhelgen eller din romantiska spavistelse. Välj mellan flera behandlingar och njut tillsammans, här är tiden er.

varbergskusthotell0050

Friskvårdsbehandlingar

Återhämtning är viktigt för hälsan. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till utvalda massagebehandlingar inklusive entré till vår havsvattenpool. 

ir2_3000x2000

Infraröd bastu

En infraröd bastu erbjuder många hälsofördelar, från en djupgående rensande detoxsvett till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn. Den infraröda bastun använder värmevågor för att värma upp din kropp direkt, så du behöver mindre värme för att få en mer intensiv svettning.

spastudio5

SPASTUDIO MED ANDA SPAWORKSHOP

Varmt välkommen till vår Spastudio. I spastudion erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra utföra en spabehandling för ansiktet på egen hand. ANDA spaworkshop leds av en spaterapeut som utbildar dig i produkternas egenskaper och guidar dig steg för steg i hur du med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut.

Vår spaworkshop går att boka som gruppaktivitet för upp till 12 personer måndag till torsdag  eller som enskild deltagare på fredag och lördag eftermiddag.

varberg-kusthotell-spa-832

SPAINFORMATION

Inför ditt spabesök har vi samlat information som är bra att känna till, såsom öppettider, åldersgräns i spa, barnpriser och vad som är bra att tänka på inför din spabehandling.