Massage och spabehandlingar för kroppen

Tiden Är Din – Kropp

Låt oss ta hand om dig – i vackra miljöer utför vi spabehandlingar där tiden är din.

I behandlingskonceptet Tiden Är Din – ingår det tio minuters konsultation med spaterapeuten på plats innan du väljer behandling. Din spaterapeut guidar dig sedan genom de behandlingsformer som passar just dig och din kropp. Du får förslag på en eller flera behandlingskombinationer som utförs under dina 60 eller 80 minuter. 

Pris

 • 60-minuters behandling: Måndag till torsdag, 910 kr. Fredag till söndag, 1110 kr
 • 80-minuters behandling: Måndag till torsdag, 1210 kr. Fredag till söndag, 1410 kr

Priserna gäller 2024. Röda dagar gäller helgpriser. Under sommarveckorna 26-32 gäller helgpriser på behandlingarna. 

Välj mellan flera behandlingar

Klassisk massage, stenmassage, peeling, inpackning eller tångmassage? Nedan kan du läsa om alla behandlingar som du kan välja mellan. Vi arbetar med Kerstin Florians spakoncept – våra behandlingsprodukter innehåller naturliga ingredienser delvis hämtade från havet. Så som alger, mineralvatten, lera, örtextrakt, ekologiska oljor, antioxidanter, essentiella vitaminer och mineraler.  

Du får en helhetsupplevelse

När du bokar en spabehandling på Varbergs Kusthotell får du mer än en välgörande spabehandling. Du får också entré till vår uppvärmda havsvattenpool, fotbad, upplevelsedusch, relaxavdelning och bastu en timme före och efter din behandling. Omklädningsrum, dusch, mysig badrock och handduk lånar du givetvis av oss.   

Boka Tiden Är Din – Kropp

Boka din spabehandling på telefon 0340-62 98 00 eller på bokning.varbergskusthotell@comwell.se. Ett urval av våra spabehandlingar kan du också boka online.

Bra att tänka på inför din spabehandling

Inför ditt spabesök har vi samlat information som är bra att känna till, såsom öppettider, åldersgränser, bokningsvillkor och vad som är bra att tänka på inför din spabehandling.  

Läs vår spainformation här.

varbergs_kusthotell_tidenardin_002

Tiden är din – massage

 • Klassisk massage. Klassisk svensk djupgående massage, där du väljer en massageolja och fokusområde, till exempel rygg, axlar, nacke eller helkropp.
 • Mindfulness massage. Vår mindfulness massage är en avslappnande och djupgående massage med terapeutiska massagegrepp.
 • Hawaiiansk massage. Njut av flödet i en energigivande hawaiiansk massage, en både djupgående och mjuk massage där spaterapeuten använder långa, djupgående massagegrepp inspirerade utav havet och vågornas rörelser. 
 • Bambumassage. Bambumassage är en terapeutisk och holistisk massageupplevelse. Här använder vi bambupinnar för att få en skön djupgående massage på muskulaturen.
 • Stenmassage. I stenmassagen masserar terapeuterna med varma lavastenar och kalla marmorstenar. Växlingen mellan varmt och kallt ger en kraftfull och djupgående massage och sätter igång cirkulationen i musklerna.
 • Hårbotten- och ansiktsmassage. En skön massage i hårbotten, nacke och ansikte med akupressur för att lätta på spänningar i huvud och ansikte. 
 • Koppningsmassage. Koppning är en metod där vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas under huden genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en plastkoppa. Detta medför att det skapas ett mellanrum mellan hudlagren och att cirkulationen i huden ökar. Den ger hälsosam cirkulation och mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Den har även en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska.

Massage på Varbergs Kusthotell

Tiden är din – kroppsskrubb, inpackning och bad

 • Kroppsskrubb. Effektivt för en torr hud och hjälper till att få igång cirkulationen i en trött kropp. Turkish Body Scrub med Eukalyptus är en skrubb med havssalt och mineraler som peelar, friskar upp och mineraliserar huden. Huden känns mjuk, len och energifull efteråt. 
 • Inpackning. En kroppsinpackning som ger kroppen näring och stimulera cirkulationen i kroppen. Välj mellan Moor Mud lerinpackning, Spirulina inpackning och Aroma inpackning. Under inpackningen väljer du mellan en ansiktskur eller hårbottenmassage. För att ge kroppen mer näring efter inpackningen får du en applikation med Satin Body Lotion eller Chamomille Body lotion.
 • Mineralbad. Njut i ett varmt mineralbad som ger musklerna näring och en möjlighet till återhämtning. I badet tillsätter vi Mineral Wellness Soak som är ett koncentrerat och kraftfullt salt från Sydafrika. Det innehåller en balans av 60 essentiella mineraler och spårämnen för att nära, rena och återbalansera kroppen. 
 • Horizontal Shower. Du lägger dig på en bädd, där vattenstrålar från ovan rinner ner på dig i olika scenarier, trummande regn avbryts av milda vattenstrålar i harmonisk kombination med temperaturväxlingar. Resultatet är total avslappning på ett sätt som bara är möjligt när man ligger ner.

Skrubb och inpackning på Varbergs Kusthotell

Tiden är din – tångmassage

Om känner dig trött i kropp och sinne rekommenderar vi vår unika, underbara tångmassage. Du kliver i ett trädbadkar fyllt med uppvärmt havsvatten. Spaterapeuten masserar sedan kroppen med handplockad tång från Varbergs kust. En berörande behandling där mineraler och spårämnen i havsvattnet och sågtången mjukar upp dina muskler och leder.  

Tångmassage på Varbergs Kusthotell

Paketpris och klippkort

PAKETPRIS  TRE ELLER FEM BEHANDLINGAR UNDER DIN VISTELSE

I paketpriset kan alla Tiden Är Din-behandlingar bokas – kropp, ansikte eller fot. Om du besöker hos under en dag nyttjas behandlingarna under dagen. Om du är en övernattande gäst kan du nyttja behandlingarna på olika dagar under din vistelsetid.  

 • Tre behandlingar: två behandlingar á 60 minuter och en behandling á 80 minuter. Gäller för en person. Måndag till torsdag 2424 kr (ord. 3030 kr). Fredag till söndag 2910 kr (ord. 3630 kr)  
 • Fem behandlingar: tre behandlingar á 60 minuter och två behandlingar á 80 minuter. Gäller för en person. Måndag till torsdag 4120 kr (ord. 5150 kr). Fredag till söndag 4920 kr (ord. 6150 kr)   

KLIPPKORT – TRE BEHANDLINGAR UNDER ETT ÅR, SPARA 20%

 • Tre behandlingar á 60 minuter Tiden Är Din – Kropp 2185 kr (ord. 2730 kr)

Klippkorten kan användas måndag–torsdag samt fredag förmiddag och är giltiga i ett år (kan ej förlängas). Klippkorten är personliga. Korten finns till försäljning i vår hotellreception. Läs mer om Kusthotellets klippkort.