Spabehandlingar Tiden är din

Spabehandlingar - Tiden är din

Behandlingen Tiden är din - kropp börjar med en 10-minuters konsultation där du sitter ner tillsammans med din spaterapeut som ger förslag på en behandling med en eller flera behandlingskombinationer som passar dina önskemål och behov för dagen. Nedan spabehandlingar kan du kombinera:

 • Tångmassage. För den som känner sig trött i kropp och sinne rekommenderar vi vår unika tångmassage. Du kliver i ett träbadkar fyllt med uppvärmt havsvatten. Spaterapeuten masserar kroppen med handplockad tång från Varbergs kust. En berörande behandling där mineraler och spårämnen i havsvattnet och sågtången mjukar upp muskler och leder. 
 • Kroppsskrubb. Effektivt för en torr hud och hjälper till att få igång cirkulationen i en trött kropp. Turkish Body Scrub med Eukalyptus är en skrubb med havssalt och mineraler som peelar, friskar upp och mineraliserar huden. Huden känns mjuk, len och energifull efteråt. 
 • Inpackning. En kroppsinpackning som ger kroppen näring och stimulera cirkulationen i kroppen. Välj mellan Moor Mud lerinpackning, Spirulina inpackning och Aroma inpackning. Under inpackningen väljer du mellan en ansiktskur eller hårbottenmassage. För att ge kroppen mer näring efter inpackningen får du en applikation med Satin Body Lotion eller Chamomille Body lotion.
 • Mineralbad. Njut i ett varmt mineralbad som ger musklerna näring och en möjlighet till återhämtning. I badet tillsätter vi Mineral Wellness Soak som är ett koncentrerat och kraftfullt salt från Sydafrika. Det innehåller en balans av 60 essentiella mineraler och spårämnen för att nära, rena och återbalansera kroppen. 
 • Klassisk massage. Klassisk svensk djupgående massage, där du väljer en massageolja och fokusområde, till exempel rygg, axlar, nacke eller helkropp.
 • Mindfulness massage. Vår mindfulness massage är en avslappnande och djupgående massage med terapeutiska massagegrepp.
 • Hawaiiansk massage. Njut av flödet i en energigivande hawaiiansk massage, en både djupgående och mjuk massage där spaterapeuten använder långa, djupgående massagegrepp inspirerade utav havet och vågornas rörelser. 
 • Bambumassage. Bambumassage är en terapeutisk och holistisk massageupplevelse. Här använder vi bambupinnar för att få en skön djupgående massage på muskulaturen.
 • Stenmassage. I stenmassagen masserar terapeuterna med varma lavastenar och kalla marmorstenar. Växlingen mellan varmt och kallt ger en kraftfull och djupgående massage och sätter igång cirkulationen i musklerna.
 • Ansiktsvård. Du får rengöring, ansiktsmask och under tiden masken verkar får du hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage med dagkräm.
 • Hårbotten- och ansiktsmassage. En skön massage i hårbotten, nacke och ansikte med akupressur för att lätta på spänningar i huvud och ansikte. 
 • Horizontal Shower. Du lägger dig på en bädd, där vattenstrålar från ovan rinner ner på dig i olika scenarier, trummande regn avbryts av milda vattenstrålar i harmonisk kombination med temperaturväxlingar. Resultatet är total avslappning på ett sätt som bara är möjligt när man ligger ner.