Söndagsbrunch

Söndagsbrunch

Varmt välkomna till brunch sista söndagen varje månad kl. 12-15. Här finner du allt från smörgåstårta, sallader, pajer och goda desserter. Ta med familjen, vännerna och ha en skön söndag med brunch och promenad längs strandpromenaden. 

Under våren serveras brunchen den 29 januari, den 26 februari, den 26 mars, den 1 maj och på Mors dag den 28 maj (fullbokad).

Pris och bokning

Välkommen att boka bord online. Pris 349 kr. Barn under 12 år 149 kr.

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR.

Här är havet alltid närvarande. I vårt Thalasso-spa med havsvatten såväl som i restaurangen med närlagad mat från hav och inland. Här kan du hämta energi och styrka genom träningspass eller njuta av välgörande stunder i vårt Thalasso-spa. Här finns gott om saltstänkta upplevelser, bara 52 steg från havet. 

RÅVAROR FRÅN NÄROMRÅDEN

I vår restaurang, bar och uteservering är atmosfären avspänd, inredningen trivsam och vår meny omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om du börjar dagen med vår frukost, lunchar med utsikt över Kattegatt eller bokar en kvällssupé med vännerna - så är du välkommen till bords.