varbergskusthotell_0047-1708598488

KUSTHOTELLETS SPAKLASSIKER – sommar

  • Entré till Thalasso-spa
  • Träningspass och gymentré
  • Sommarbuffé
  • Frukostbuffé
  • Hotellnatt
Från 1684 kr
per person

EN ÄLSKAD SOMMARKLASSIKER

Välkommen till havet och sommaren! Njut av salta spaupplevelser, ljuvliga morgondopp i havet, långa hotellfrukostar och kvällar på uteserveringen då solen sjunker ner i ett glittrigt Kattegatt. Hos oss bor du i ett sommarparadis med havet, sandstränder, vacker natur och solvarma klippor runt knuten. Till kvällen dukar vi fram en sommarbuffé med läckerheter och på morgonen väntar en fantastisk frukostbuffé. En salt sommar i Varberg väntar på dig.

Paketet är tillgängligt för ankomst från 21 juni till 11 augusti 2024. Övriga tider på året erbjuds Kusthotellets Spaklassiker.

THALASSO-SPA

På Kusthotellets Thalasso-spa kan du uppleva känslan av tyngdlöshet i den varma havsvattenpoolen och njuta av champagnebubbelpool, bastur, relaxavdelning, spaträdgård och energigivande kallbad. 

Tillgång till träningspass och gym ingår i din spaentré. I Kusthotellets kallbadhus kan du delta i basturitualer och ta ett dopp i havet från badstegen belägen på Varbergs vackraste strand. Du väljer önskad tid för din spaentré senare i bokningen. 

SOMMARBUFFÉ

På kvällen avnjuter du en sommarbuffé med säsongens goda smaker. Du väljer din önskade buffétid senare i bokningen. Välkommen till bords! 

En ännu skönare vistelse

Vill du göra din spavistelse extra njutningsfull med en spabehandling? Hotellets spa är välbesökt om sommaren. Därför rekommenderar vi att boka spabehandling i god tid före ankomst. Senare i din bokning kan du välja att bli uppringd, så hjälper vi dig med bokningen, så att allt klart för dig, när du är här.

PRAKTISK INFORMATION

  • Praktisk information inför ditt spabesök. Läs här
  • Praktisk information inför din vistelse. Läs här
  • Badrock och handduk finns för utlåning, men ta med egna badtofflor. För att minska vår klimatpåverkan har vi slutat med engångstofflor.